vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

God morgen. 

Camper i sofaen ( as usual) mens mini ligger å domrer på lekematta si under babygymmen. Vart for hardt for han å leke tydeligvis. Så der skal han få sove til han våkner, flytter jeg på den nå så våkner han ihverfall. Og det gidder jeg ikke. En trøtt baby, er en grinete baby. Idag er planen å pakke inn alle julegavene, å gjøre klart til å reise hjemover mot sunnmøre. Så skal jeg lete frem all julepynten, så det er klart å sette frem når jeg kommer hjem igjen. Her i hus pynter vi til jul 1.advent da jeg bor sammen med en nisse. Jul er det beste han vet, så da vil han helst ha det så lenge så mulig.  Har tenkt å skrive hvordan jeg hadde det på barsel på gjøvik etterhvert. Men med en liten junior så går dagene veldig fort, er jo en million andre ting man må gjør. Så er jo endelig mannen kommet hjem så da skal vi kose oss med film ikveld. Han reiser på tur igjen neste uke så det suger. Men jobb er jo viktig. 

Har forøvrig kjøpt en ny lampeskjerm, har utsatt det i over ett år så det var igrunn på tide. As luck would have it så hadde de salg på skeidar, så fikk meg en ok lampeskjerm til den nette sum av 60kr. Som den sunnmøringen jeg er, så var det dyrt nok. :p:p

Å fylle ett hus er mye arbeid ass. Spesielt siden man har 1000 andre ting å bruke penger på en randome møbler uten funksjon. Så slik ser altså gangen ut enn så lenge. 

Sprelsken ♥ Hele antrekket er fra hm tror jeg, muligens den smekka er fra lindex. Smukkelenka er håndlaget fra Cowboy og Engler. Smukk er fra MAM om det skulle være av interesse. Her går det i alle sorter, ikke spesielt kresen junior. 

 

 

 

 

-Vattoy

 • 1

  Hello its me. 

  Gåsser meg med tv kos alene, eller med junior da. Som utrolig nok sover alene i korga si :o  Utviklingstrinn 2 er endelig over og han må ikke sove på mammaen sin lengre. Selvsagt lar jeg han sove på meg så mye han vil og koser med han hele dagene. Men av og til er det godt å sitte en smule i fred og. Idag har vi vært å besøkt svigers, og spist sjokolade kake som jeg bakte i går kveld. Kjenner jeg er meget utslitt, misforstå meg rett. Jeg er kjempeglad i svigers, og de er ikke slitsomme i det hele tatt, men jeg blir sliten av å være sosial generelt. Begynner å savne Sean en del nå, han har vært borte snart 3 netter.. Og jeg merker det er fryktelig ensomt å sove alene etter man har delt seng med noen i 2 år, uten pause.  Sean er min beste venn og jeg merker en del av meg mangler uten han. Så nå gleder jeg meg sånn til at den andre delen av hjertet mitt kommer hjem, til både meg prinsen vår.

  Mislykka forsøk på å ta bilde av kaka når jeg fant ut at jeg hadde glemt å ta bilde av kaka.

  S

  Glemte selvsagt å ta antreks bilder av sønnen, og når vi kom hjem så lak bæsjen igjennom bleia ( da blir det ikke flere rema1000 bleier for å si det sånn ) Så de får nøye dere med ett morgen bilde av solstrålen min!

  #CakeDetails

  Og en Instagram redigert sjølfie, siden jeg er sånn en bæib. Så da bloggæs vi tumurrow. Skal bare bli ferdig med den hersens bilen på verkstedet. ( Drit lei hele lillehammer nå)  Tenkte å skrive om barsel på gjøvik og tiden etter. 

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Det startet som en vanlig morgen hos familien Fredriksen-Vattøy. Fru Vattøy våknet i 8 tiden som alltid, klar for en ny morgen. Bekkenet hennes, og en nedtråkket blære gjorde at det var umulig å sove lengre på morgenen. Leddene i kroppen var støl etter nattens søvn, å gå ut av sengen på badet føltes ut som verdens lengste veg, selv om det var knappe 5 meter mellom dørene. Men denne morgenen var noe annerledes, hun visste det ikke, men noen timer senere skulle hun få være med på ett av livets mirakler. 

  En tanke slo ned i henne da hun gikk ned trappen mot kjøkkenet, i dag skal jeg ha en god frokost, som tenkt så gjort. Hun tok gamle petunia ( bilen som nå er vraket, hvil i fred petunia) og satte i vei mot Kiwi. Frokost ble handlet, og hjemme ble det spist. Klokken nærmet seg 11 og Vattøy kosa seg med en god film, og slappet av. I dag var hun nemlig i bedre form enn på lenge!  Herr Fredriksen bestemte seg for at nå kunne han endelig stå opp. Han fant ei blid og rolig høygravid dame nede, det var en uvanlig glede, for i det siste hadde hun for det meste bare klaget.  

  Nathalie kjente at telefonen vibrerte '' CASSIE'' Sto det på displayet. Med en rask bevegelse åpnet hun meldingen '' æddabædda'' 
  Hun kjente ett sug i magen, nå hadde det skjedd!! Meldinger ble vekslet dem i mellom, men det var ingen tvil. Lille Angelica hadde komt til verden den 12 september 7 dager etter termin.Noen timer gikk før hun plutselig kjente noen intense tak i magen. De vekslet blikk og flirte, det var da ikke mulig at de skulle få samme dag som en av hennes beste venner?  Smertene tok seg opp, hun husket å ha lest at en varm dusjstråle kunne lindre. I 30 min sto hun i dusjen, smertene tok seg opp noe voldsomt og det ble vanskelig å puste. Nå skjer det snart tenkte hun mens hun følgte rieklokka på telefonen. Pausene i mellom riene ble bare kortere og kortere, snart hadde hun knapt 2 min mellom hver ri. 

  De bestemte seg for å ringe sykehuset, regelen var at fødekvinnen selv skulle ringe for å kunne best forklare hvor langt i fødselsforløpet hun var. Men det gikk ikke helt etter planen, smertene vart så voldsomme at hun måtte bare gi fra seg telefonen til Sean, frokosten var nemlig på vei opp igjen. Først mente de på fødeavdelingen at det var litt tidlig å komme inn, men når de hørte at hun kastet opp av smerte var de mer enn velkomne likevel. De pakket fra seg fødebagen,  og dro avgårde mot sykehuset. 

  Verden føltes ut som ett eneste stort virvar, smertene overgikk alt annet. Noen hyggelige damer slapp dem først i heisen '' dere trenger den mer enn oss ''. De hastet avgårde og ble møtt av ei kjempeflott jordmor! De gikk først inn på inkomst rommet men fant fort ut at det var ikke vits, for Nathalie hadde allerede 4 cm og var i aktiv fødsel. Inn på en fødestue bar det, å lystgassen ble redningen. Ihvertfall for den neste timen. Nathalie hadde egentlig en plan om å unngå epidural, men med rier uten pauser i mellom ble det for mye. Hun spurte fint, med håp i hjertet '' kan jeg få epidural likevel?''  '' selvsagt'' sa de '' vi skal ringe på legen'' . 

  Rundt en halvtime senere var det ennå ingen epidural å få, smertene hadde tatt seg opp å hun skjønte at nå nærmer det seg  . '' Jeg rekker ikke epiduralen!! Jeg rekker ikke !! Jeg klarer ikke det her! Jeg må ha pause!!'' Ropte hun ut i intens smerte. De snille jordmødrene ( ja de var i flertall, for det var nemlig en lærling som tok i mot) sjekket, og jammen var det ikke 9 cm! '' Nå er det like før! Det her kommer til å gå kjempefint'' Så tok de vannet.  

  Skrik, tårer, pressing, unnskyldninger, bitt og kjærlige blikk senere kom Gabriel Aleksander til verden. Deres største kjærlighet. Båndet deres som allerede var sterkt var nå blitt ubrytelig, de ville for alltid ha noe som bandt de sammen i kjærlighet. En frisk og velskapt sønn. 

  Snipp snapp snute, så var eventyret akkurat begynt. 

   

 • 0

  God formiddag! Eller middag? litt usikker på hva som er rett i forhold til klokken, jeg har ihvertfall ikke tenkt å spise middag på en del timer. Akkurat nå sitter jeg å venter på rundstykker i ovnen, mens jeg har junior i bæresjal. For de mødrene der ute som har tenkt, nei bæretøy er ikke for meg.. Vel revurder det og prøv! Det ble en helt annen verden etter jeg kjøpte sjalet. Sønnen min er veldig kontaktavhengig og vil helst være helt inntil mammaen så mye som mulig på dag tid. Spesielt i utviklingstrinnene, og når han har magevondt. Det er jo selvsagt kjempekos, men det innebærer jo også at jeg ikke .får gjort stor, OG!! Blir veldig sliten i armene, og i verstefall får senebetennelse. Noe som er drit.

  Mannfolket er jo ennå på jobb, så har nå vært alene med guttungen i 24t, det er en førstegang for alt. Litt godt er det og å være alene, det er liksom så fredfult. Jeg hadde igrunn tenkt å legge i hop klær osv osv, men når han ikke vil være alene er det så tungvindt, er ikke like enkelt å springe opp å ned trapper osv. Jeg får jo gjort det, jeg bare orker ikke med den ekstra vekta nå hahah. Latskapen lenge leve.. Det kommer en dag i morgen og. Så nå skal jeg kose meg med rundstykker, mate sønnen min og slappe av. Tenkte å skrive  fødselshistorien min senere, så lenge jeg får tiden jeg tror. 

  Har nå venta i over en time på bildene fra tlf på pc. Men de ser ikke ut til å ville laste seg opp.. Skrev innlegget ca 13. Så vet dere hvorfor starten er som den er selv om det nå er ettermiddag.  Så da slenger vi bare med noen randome bilder. 

  Her var jeg høy gravid.

   

  Ul bilde av junior ♥

   

  Skal fikse det til neste innlegg!

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Helloo, ja det var en smule lengre tid mellom blogginnleggene mine enn planlagt, but hey, sånn går nå dagene. Gabriel Aleksander ligger å pludrer og leker seg med babygymmen, som endelig er blitt interessang. Mens han lærer seg om sine armer og ben. Gotta love utviklingstrinnene. Om ikke lenge blir han vel snørt og skal ligge på mamma igjen. Men det er jo bare kos ? Pappaen er på jobbtur så da er det bare meg og junior hjemme. Noe som igrunn er kjempemerkelig, vi har ikke vært fra hverandre ei natt siden vi flytta ilag for ett og ett halvt år siden. Gleder meg ikke til å legge meg alene inatt.. Men da blir det vel ekstra godt når han kommer hjem igjen ?  

  Kan jo ta og ramse opp uka som har vært for dere, i tilfelle noen skulle finne det interessant. 

  Skulle til å begynne på mandag men husker ikke en dritt hvilken dager jeg har gjort hva.. babytida går liksom litt i ett. Jeg tror vertfall det var mandag jeg hadde bilen på Eu kontroll, så hadde vi overnatting av cassandra og martin + kidsa på tirsdag? eller onsdag? Hvem kan huske. Så har jeg hatt bilen på verksted igjen igår, så det må jo ha vært torsdag, den skal altså inn igjen på mandag for den ble ikke helt ferdig. Det fine med å ha kjøpt seg ny bil nå er en eu godkjent garanti jeg fikk med på kjøpet, heldigvis! For der var en mangel med, så da slapp jeg å tenke på det. Ellers har jeg igrunn ikke gjort så mye minneverdig, skulle kose meg på skogstur med Mia, Victoria, jentungene og guttungen. Endte opp med å dette å slå meg hele veien pga glatte sko så vi måtte snu... Har enda gangsperre over alt, blåkuler over alt og vondt i ankelen som jeg trakka over. Men har heldigvis hatt mulighet til å slappe av idag da.

  Babiene våres ♥ Cassie og Martin si som ble født på samme dag som junior med ca 7 t mellomrom hahah. 

  Samboer som møtte litt ''kjendiser'' når vi fylte diesel på bil.

   

  Nå skal jeg rydde litt sammen å gjør meg klar til å legge minsten. Han spiser som regel nattamaten kl 00. I seineste laget men han er heldigvis nr 1 så vi får sove ut på morgenen. Ha en fin kveld!

   

   

  -Vattoy

 • 5

  Det å være gravid er så kosli! 

  Det å være gravid er så fantastisk!

  Åå gravide kvinner gløder så fint!

  Gravidmager er så fine og runde!

  Åhh å være gravid er jo så flott hæ? Nei ellers takk du. Sannheten er at den er helt forskjellig for alle? At jeg hadde igrunn ett problemfritt svangerskap med særs lite plager. Men for meg var det stort sett fælt. Det og ikke ha kroppen sin for seg selv, å konstant måtte på do, at jeg til slutt ikke greide å gå nesten pga bekkensmerter.. Ja det var ikke for meg. Jeg bekymra meg stadig for om baby hadde det bra, for jeg kunne jo ikke vite hva som foregikk inn i der. Folk som tar deg på magen, kommenterer størrelsen din, og ting som '' Skal du ha gutt ja, du har jo igrunn en jentemage'' Altså jeg vet de mener det godt, men det er faktisk ikke spesielt morro å høre. Så er jo det ørten spørsmål som '' gruer du deg til fødselen?'' '' er du redd for å føde'' '' Håper du ikke revner'' '' Skal du amme'' bla bla bla.. Merkelig det der at så fort man har en baby i magen forsvinner alt som heter privatliv. Altså om folk ikke var redd for å føde fra før av så blir de vertfall det med 1000 spm som gruer du deg? Neste gang spør heller ''gler du deg?'' Å føde for meg var 1000 ganger bedre enn hele graviditeten. Jeg gruer meg til å gå gravid med de neste barna, men gleder meg til fødselen. (dog det er maaange år igjen til)  For noen er en graviditet fantastisk, og for andre ikke. Sånn er det og med livet, bare at i livet generelt så vet alle at det kan være dritt. En graviditet derimot virker samfunnsbestemt at skal være fantastisk, for vi skal jo være så takknemlige for at vi kan gå gravide. Det er alltid noen som har det verre, og det er alltid noen som har det bedre betyr det at vi ikke får klage eller skryte? Nei. 

  Mage bilde fra i sommer

  Jeg er veldig glad mitt gravid kapittel er over for denne gang. Derfor ville jeg skrive dette ene innlegget, for å nå legge det bak meg. Jeg gleder meg mye heller til å skrive om fødselen min. 

  Ett av mine siste preggo bilder på bloggen her.

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Hei hallo bonjour hola salut .. Gjett hvem som endelig har fått håp tilbake i livet! JO det er meg! Okei livet har ikke vært helt håpløst siste månedene. Det er bare det at Eidsviva som lovte oss fiber for xxxxx antall mnd siden har brukt en halv evighet på å bli ferdige å bygge. Så tro det eller ei, men min 4G bruk har ikke blitt brukt på bloggen. Mye nytt har skjedd siden siste blogginnlegg i juli. Jeg har flyttet, gått ferdig en graviditet, født, vraka bilen min og endelig smakt årets første julebrus. Litt tidlig igrunn, men sånn går det når man bor sammen med julenissen sjøl. 

  Dessuten har jeg påtatt meg ett ansvar å drive litt markedsføring for min svogers firma, så da går jo dagene da. Vil skrive litt mer utfyllende om hva som har hendt frem til nå i dagene som kommer, blant annet kommer mine tanker om graviditeten, fødselen, barseltiden og hvordan livet som mamma er. Visst noen lurte foresten har jeg født det jeg selv påstår er verdens vakreste menneskebaby ( syns vi alle om barna våre ). 

  Gabriel Aleksander ble født 12 september, veide 3102g var 33 cm i hodeomkrets og 48 cm lang. Mamma og Pappa kunne ikke vært stoltere. 

   

   

  -vattoy

 • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta