vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

I've bloggin really badly latley about who am gonna be. Så nå sitter jeg på skolen å venter på klokka egentlig. Vil bare hjem til kjæresten og co. Skal ha en superduper kosekveld med marielle og cassi. Så kanskje jeg får meg en filmkoskveld med typen og. Vi får se. Er ikke i noe blogge humør lately så ble bare en kjapp oppdatering så ses vi. 

 

 

 

-Vattoy

 • 2

  Hallo! Jeg har vert travelt opp tatt! Noe dere sikkert har forstått, det har gått i ett med sengetid, jobbtid og sosialtid. Gått vel 5 dager siden jeg blogget sist, har hatt lesere hver dag men det har sunket virkelig. Egentlig ikke rart tror de fleste havner på siden her med en tilfeldighet. Kjenner mye på angsten i det siste, vanskelig å forklare. Er ikke sånn ''gjemme meg bort å dø'' angst. Men mer sånn jeg har tusen humørsvingninger og sliter med pusten. Noe som ofte kommer når det begynner å nærme seg jul. Uheldigvis går det utover mine nærmeste, jeg prøver å anstrenge meg men dæven jeg er så sint,lei,sliten,oppgitt osv. Tror jeg trenger å begynne å trene igjen. Ellers så skal jeg og cassi ha Halloween Photoshoot og testing for lørdagen. CANTWAIT! Elsker å kle meg ut! Er ikke så gira på å drikke så tror jeg holder meg edru, men dæven jeg skal ha kostyme og sminke og alt wopwop.  Håper alle dere har en super dag videre, jeg skal på jobb så rekker nok ikke flere innlegg i dag.    

  Meg.

     Meg og cass.

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God morgen! Akkurat nå sitter jeg i sofaen og bare slapper av. Begynner på jobb kl 4 idag dvs jeg må kjøre her ifra om ca 3 timer. Siden jeg har glemt div hjemme må jeg også dit å hente det. Idag blir nok en stille dag på bloggfronten, og vel alle andre fronter og. Er egentlig klar for at helga er over ( Ja jeg sa akkurat de ordene) For jeg vil hjem til Ålesund. Kjenner jeg savner kjæresten mer og mer, har ikke sett han på snart en uke. Det pleier jo å gå lenger når jeg ikke har praksis i Ålesund.. Men uansett... jeg er vel den type kjæreste som liker å ha mye kontakt og kos osv. Tror ikke jeg skal plage dere mer med mine torturerte følelser, er vel det man har veninner til?  Missing my bitches. Hahha mye sånne innlegg ser jeg nå, men jeg kan ikke noe for det, jeg vil bare hjem til alle sammen.   

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 6

  Hva blogger man egentlig om når man ikke har ett liv? Mine dager er stort sett kjedelige... Jeg er mye syk, går skole og jobber i tillegg så er jeg ganske ensom her ute på øya. Alle mine nærmeste bor i Ålesund og jeg, vel jeg gjør ikke stort.  Har du noen gang den følelsen hvor du på en måte håper alle vennene dine kjeder seg.. Jeg har en venne gjeng, vi pleier å samles, se filmer osv. Og når jeg er borte, da syns jeg de bare kan ha det kjedelig uten meg. Ikke fordi jeg ikke unner dem å ha det bra, heller fordi jeg er drit sjalu fordi jeg er stuck her ute å går en linje jeg mistrives i, jobber i en jobb jeg er sliten av og bor uten venner. For all del, jeg vil blir blomsterdekoratør så da må jeg fullføre skoleåret. Jeg trives med kollegaene mine, sjefen er bra og jeg liker på mange måten en enkel jobb på narvesen, men jeg er liksom litt lei? Det å bo så nært familien min som jeg gjør nå er også veldig koselig, men jeg lengter hele tiden hjem. Hjem til kjæresten, hjem til besteveninnene mine og hjem til trygghet og stygg ålesund dialekt.  Jeg skulle liksom være ferdig her til sommeren, men kroppen min gjør ikke annet enn å ødelegge for meg. Jeg var syk i hele fjord, å jeg har prestert å være syk så mye i år også.. Har heldigvis en flink lege som har vert til hjelp, og en fantastisk mor som gjør alt hun kan for at jeg skal ha det bra, ikke minst besteforeldrene mine. Tusen takk. Så dere gjengen min, ja cassi og marielle jeg prater til dere og! Ikke ha det for gøy uten meg da, så snakkes vi til uka Ilu guys <3

   ( Og seff resten av veninnene mine, vet bare med sikkerhet at de to leser bloggen hihi)

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Herlighet! Jeg vet det er tidlig ute men dæven... Jeg har så lyst å ønske meg ting.. Siden det er sånn 1000000 år til bursdagen min så kan jeg ikke ønske meg til det. Jeg elsker å lage  Collager, noe de som har lest bloggen min nå og før fast antakeligvis har fått med meg. Skal ikke kjede dere med mer detaljer men bare slenge ut på masse fint dill dall jeg gjerne ønsker meg, som jeg ikke forventer å få hahha. Jeg kommer nok aldri til å få så dyre ting, men kan gjerne få ting som ligner hihi.

  Ahhh gad, gleder meg til jul.

   

   

   

  -Vattoy

   

 • 6

  Ny blogg? En av mine nærmeste  besteveninnner har fått seg blogg yaay. Ho er ikke ny i bloggverden men ganske lenge siden hun sist skrev sine siste blogg ord. Bloggen hennes finner du her . Idag har jeg fri fra jobb, pga min forbannende kropp... Jeg er kommet meg på skolen i dag men selvfølgelig helt utslitt, dårlig og full av svimmelhet osv. Gleder meg til å komme hjem å sove..

     Me prøve å ta selfie. går aldri bra.   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  God kveld i stuen. Jeg ligger i senga nå.. føler meg litt bedre enn i ste heldigvis. Er fortsatt skutt i kroppen, snørrete og ekkel. Hahha stakkars dere som må lese det. Får se om jeg kommer meg på skolen i morgen, har fått byttet vakt på jobb så jeg ikke må stå der syk hele kvelden, så da er jeg forhåpentligvis frisk til lørdagen. Søndagen bærer det hjem til Ålesund hvor jeg skal ha praksis mandag og tirsdag og prosjekt onsdag. Forhåpentligvis får jeg litt kjærestekos de dagene, og til slutt hjem til ålesund igjen til helga woho. Da blir det veninne og kjæreste kos pluss halloween fest! Gleder meg.  Ellers så skal jeg legge meg nå så blogges vi nok i morgen.

  *hosthost*   

   

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  God formiddag alle barna. Idag er jeg hjemme syk.. Blitt dritt lei av å være syk.. Prøvde å sminke meg og kanskje dra på skolen om jeg ble bedre men det funka heller ikke. Så da ble det ett blogg innlegg istedenfor. Håper jeg er bedre til i morgen, hater å være dårlig.. feber,hodepine,kvalme,hoste osv... forkjølelse er noe drit.
  Genser Cubus, Bukse Pieces, ringer Glitter.

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 5

  Kjære bilister.
  Kjære sjåfører i alle aldre, gamle, unge, erfarne, og idioter. 
  Jeg har nå hatt lappen i 5 minutt i sammenligning med våre eldre. Jeg har kjørt selvstendig siden august. Jeg husker så godt når jeg skulle lærekjøre hvor skummelt jeg syns det var å kjøre forbi, nå? Nå gjør jeg det som ingenting, hvorfor? Jo fordi folk har rett og slett ingen anelse hva ett fartsgrense skilt betyr. Når jeg kjører til skole eller jobb så kjører jeg i ca 40 min, der fartsgrensene er mest 60 og 80 km/t.  Folk har en tendens til å tro at 80 betyr 60, og at 60 betyr 80. Eller enda verre.... 40. Jeg kjenner jeg dreper meg selv med irritasjon, unødvendig bremsing, elendig blinking, og rett og slett livsfarlig kjøring. Hvordan i alle dager fikk så mange idioter lappen? Ja jeg har mine feil jeg og, er nok ikke skikkelig bil erfaren på mange år og kommer til å fortsette med feil. Det jeg ikke gjør er å skape kø med 5 biler bak der alle må finne en eller annen plass å kjøre forbi så du kan suse i 50 km/t i 70 sona. Det som verre er, du med så fantastisk god tid, hvorfor kjører ikke du ut til siden å slipper forbi, istedenfor å skape farlige situasjoner? Elsker du å plage, er du stokk dum eller rett og slett bare egoistisk? Det verste er at de sier kvinner er dårlige bak rattet. Visste du at det er langt større antall ulykker forårsaket av menn enn kvinner? Og at de fleste jeg må kjøre forbi er menn i 40 årene. Så det er ikke bare bare, de fleste kvinner hadde nok kjørt ut i sida om bilen deres rett og slett ikke gikk mer, eller om de ikke turte å kjøre raskere. Nå skal jeg ikke ta alle under en kam, der finnes idioter av både kvinner og menn bak rattet.. men fy søren hører jeg kvinner er dårlige sjåfører en gang til.. Ja da klikker jeg.    

  Jeg er nok en hissig sjåfør. Da mener jeg ikke kjøringen min, men heller ropingen min. Hehe. Kjører du som en idiot foran meg kan jeg love deg, fingeren har vert oppe og minst 8 forskjellige utrykk brukt, oppgitthet og til slutt akseptanse for at ikke alle kan ha hjernebark her i livet. Som noen sikkert har forstått har jeg altså irritert meg grønn over dette en stund nå. Jeg  har ingen forståelse for hvor vanskelig det tydeligvis er å følge en fartsgrense. litt over eller under sier jeg ingenting på, men når du kjører 20 km/t under fartsgrensen lenge... ja da er det noe som er ikke helt rett.  Håper at noen snart kan belyse om faren ved å kjøre for sakte og.. For det skaper irriterte sjåfører, og farlige situasjoner. Dessuten er det ikke så innmari vanskelig å sette på ett blinklys, gire ned for å bremse farten og rett og slett kjøre både økonomisk og forsvarlig. Håper du som sitter bak rattet idag er trygg, at du kommer deg dit du skal og at du ikke opplever noe vondt resten av livet. Og til dere idiotene, jeg håper dere leser dette, tenker dere om og respekterer at dere ikke er alene på veien..

  MVH Nathalie superirritert Vattøy.   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Jeg er en shopoholiker uten like. Jeg elsker sko sko sko sko sko. Jeg har ikke oversikt over skoene mine, og det sier vel litt. På skolen idag har jeg sittet å drømt meg bort i sko på Bubbleroom <--- dæven steike ahhhh så nydelig. Jeg svimer av... dessverre må mine penger gå til bensin,regninger osv fremover. Er snart halloween med så må ha penger til den  helga og.  Så derfor skal jeg overføre mine shopping drømmer til dere å håpe dere som kanskje har råda å spandere litt på seg selv får litt inspirasjon og glede. Dessuten er det en del salg der nå å da roper jo alle kvinnfolk jippi !   I love shoes. 

   

  Ellers så er jo der så mange deilige kjoler ! Elsker hele butikken i grunn. Der er av alle merker og priser, pluss sååå fine. Jeg har plukket ut mine favoritter og wishes, så kanskje du finner noen du liker.   

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  I det siste har jeg hatt en del stress i livet. Skole,jobb,økonomi og rett og slett sjukdom. Jeg føler ikke jeg strekker til sånn jeg vil. Så istedenfor å gjøre noe med det får jeg overload og skrur meg av. I går fikk jeg mitt første angst anfall på flere mnd. Jeg var i lamme vennner  og kjæresten, men en stor del av meg bare brøyt sammen. Hele dagen hadde jeg vert sliten, irritert og rett og slett kranglende. Stakkars han jeg er sammen med.. Jeg er ikke alltid så lett. Det med angst er så spesielt. Det gjør meg som er høylytt, ironisk selvsikker og tullete om til en reddhare. Kjæresten plukket ikke opp tegnene i går å så dumt på meg når jeg skulle sette meg ned '' hallo sett deg ned da verre enn du har blitt mobbet jo'' Han mente jo selvfølgelig ikke noe vondt med det. Forståelsen for hvordan det føles er få som har. Jeg forventer ikke at andre skal kunne vite hva som er rett og si osv. Så derfor må jeg heller trekke meg unna. Egentlig skulle jeg dratt hjem før for jeg var så skvetten, men jeg ville så gjerne være med Sean før jeg dro tilbake til fosnavåg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg ofte utenfor, og rett og slett malplassert. Jeg beklager så mye til alle rundt meg.. spesielt sean som har kjent på sinnet mitt i det siste wops... Jeg mener ikke alt jeg sier, jeg roper bare høyt for jeg vil at dere skal ha det vondt sånn som meg. Det er ikke rettferdig, men det er ofte sånn det føles. 

  Jeg lover jeg vil være en bedre blogger, jeg vil være en bedre kjæreste og jeg vil være en bedre venn. Elsker dere nærmeste så høyt og jeg håper dere alle vet hvem jeg snakker om. ( Dvs den ene personen i nærmeste krets som leser bloggen min får det vertfall med seg) 
  Idag trengte jeg å syte litt, i går trengte jeg å gråte litt.. kanskje i morgen klarer jeg å smile litt.    

   

  Følte meg i overkant dramatisk nå, jeg har det forsåvidt bra. Bare having a bad day, or maybe bad week.

   

   

   

  -Vattoy

 • 6

  Dette er ett forhåndsskrevet innlegg. Akkurat nå er jeg nok på jobb.  Tenkte å dele litt høstmoter og inspirasjon. Selv elsker jeg høstens trender veldig høyt! Det er behagelige farger, og stoff. Dessuten er det så mye fint av sminke som tilbehør til i det siste. Spesielt leppestifter! Det meste er fra HM, og noe fra Junkyard. 

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Nå tenkte jeg å dele ett innlegg om en veldig morsom ting. Nemlig glossybox! Det er nok en del av dere som har hørt det før, eller vet at de har annonse sammarbeid med Blogg.no. Jeg har selv hatt glossybox i kanskje snart 3 år. Jeg syns det er kjempe morsomt å få en pakke i posten hver mnd, hvor jeg har ingen ide hva jeg får. Jeg er som regel fornøyd med hele eska og kjempegira på å prøve nye produkter. En god del ganger er jeg til og med så overlykkelig og heldig fordi jeg fikk noe jeg trengte akkurat da, som jeg tilfeldigvis da slapp å kjøpe. 

  I utgangspunktet så får du prøver av ting. Men største deler av det du får i pakkene er i full størrelse som gjør at du har produktet lenge. Jeg har aldri hatt noen problemer sånn egentlig med glossybox. De er kjempe flinke med tilbakemeldingene de får, gode på kundeservicen og flinke å pakke søte små pakker å sende bort til flere tusen i mnd. 
  En del av tingene du kan gjør på din Glossybox side er å vurdere hva du får i eskene og eskene selv. Slik vil de få informasjon om hva folk gjerne ønsker seg, og hvilke resultat de får av å lage slike bokser. Din egen lille gave i mnd koster bare 179-, kr med frakt. Dvs at du får 5 produkt, de fleste i full størrelse rett hjem i posten. Ofte er verdiene på eskene egentlig rundt 600kr og du er egentlig en vinner som står igjen med flotte produkter.   

  Kanskje er du også en av dem som hater å handle sminke, som er usikker på hva som er pent eller moteriktig. Med GlossyBox får du testet litt av hvert så du slipper å lete i timesvis neste gang du skal ha noe. For kanskje du finner din neste favoritt blant Glossybox sine esker. Eller kanskje elsker du kosmetiske produkter? Da er det minst like morro, å få en gave fra deg selv med alt mulig du bare må prøve. Denne mnd fikk jeg faktisk en intim deodorant. ? Hva er det ?? tenker sikkert mange, meg selv inkludert da. Viser seg vi svetter der nede, og derfor noen sliter med lukt osv. Jeg personlig hadde aldri tenkt på å trenge noe sånt, men hvor morro er ikke det? Å få slike ting du aldri har tenkt på hehe.  Ellers så kan du godt melde deg inn ved denne linken her .  Da blir dere mine ''venner'' via glossybox som gjør at jeg får glossydots. Når du har samlet 1000 så får du en gratis eske.  Lag deg gjerne en og del med dine venner slik at du kan tjene egne glossydots, og kose deg med en eske i mnd.

  Ja dette er på mange måter ett reklame innlegg. Helt ærlig så mener jeg alt jeg har skrevet, jeg elsker den lille esken min i mnd, og anbefaler det virkelig!

   

   

   

  Bildene er fra google da jeg ikke hadde noen bilder selv tilgjengelig.

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 6

  Hei alle sammen! Tenkte å dele litt bilder og slikt fra helga som har vert. Har akkurat kjørt typen hjem så da fikk jeg endelig litt blogge/skolearbeid osv tid.  I dag har jeg og Sean gjort nada. Vi har bare slappet av i seng og sofa. Jeg har da ryddet å vasket litt før mamma og dem kommer hjem, men ellers bare kosing. Fredag hadde jeg som tidligere nevnt besøk. Jeg lagde lasagne som alle forguder sir vi. Det ble vel litt smådrama i løpet av kvelden blant de to kjæresteparrene som var der ( Meg og sean) Og de andre. Heldigvis oppstår våres diskusjoner som følger av at jeg ikke forsto hva han mente eller omvendt. Er ikke alltid like lett å være tankeleser. En av tingene jeg elsker med sean er at om vi har ett problem, så snakker vi om det. Vi lager ikke 3.verdenskrig osv, men bare jobber med det å kommer over det. Er så godt å ha en jeg kan snakke med om alt, å vite at han er der uansett. Ellers så Lørdagen lå vi vel som ett slakt i seng og sofa frem til 7 tida da jeg kjørte til Cassandra for å kjøre hun til byen. Hun skulle i ett selskap. Når vi var der tok vi litt bilder og kosa oss med tull og musikk. Resten av Lørdagskvelden såg vi film og jeg lagde pizza.  Det var egentlig hverken interessant eller spennende men absolutt en kjempe koslig helg. I morgen er det back to life, jeg skal i praksis på Blomstergården AS, og jeg gleder meg som en unge! Har ikke vert hos dem på ett år og savner kollegaene osv. Jeg jobbet jo der 1 år før jeg begynte på utdanninga mi, og jammen er ikke det en trivelig og ikke minst flink gjeng. Skal bli godt å jobbe med blomster og kunder igjen. Ikke bare selge pølser, eller forholde meg til kjedelige skoleoppgaver. Håper alle får en fin dag, jeg skal se om jeg finner ladder til kamera å prøve å ha fast outfit resten av uka. Jeg må jo prøve å  se bra ut ihvertfall, og bloggbilder er faktisk en motivasjon hehe.!

   

  Sean er så flink fotograf.

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Da var lørdagen endelig her. Gjett hvem som ikke skal foreta seg noe i hele dag? Jo meg. Typen ligger redusert etter gårsdagen på sofaen og jeg skal rydde til kvelden kommer. Tror ikke det blir noe mer en kos i kveld. Ellers så tenkte jeg og dele litt bilder med dere fra  instagrammen min da jeg ikke har tatt noe spesielt med bilder. Finner desverre ikke ladderen eller minnekort til kameraet mitt. Frykter det ligger blant flytte lasset mitt, som jeg enda ikke er ferdig å pakke ut. Tenkte å kanskje få lagt ut innkjøps bilder senere om jeg ikke blir for lat ehe. Håper alle får en flott lørdag! Foresten så er jeg interessert i å følge flere blogger så legg meg gjerne til eller kommenter så kan jeg følge dere! 

  Av en eller annen grunn har to samme bilder kommet opp? Skylder på fylla. 1 og 2. Sean, meg og Cassi. 5.Cassi og meg.6. Humoren min. 7. Spådom fra facebook. 8.Dekorasjon jeg laget på skolen.

  2.Dekorasjon. 4.Tattoveringa mi. 5.Meg og cassi igjen. 8.Cassi. og 9. Meg og cassi.  2. Hva jeg ofte tenker. 3.Følelser. 4. Ett bilde jeg tok for lenge sia. 5.Quote.6. Meg og Sean. 8. Chantel og Meg.

   

   

  Jeg legger ut en del selfies... hehe. Så en gang til da, vil gjerne følge bloggere så legg gjerne igjen kommentar eller følg meg så følger jeg tilbake. 

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Hei alle sammen. Akkurat nå skal jeg straks slukne i senga med kjærligheten min ved siden av meg. Det har vert en veldig koselig kveld med vennene våres. Blant annet har jeg vert hjemme i nye huset Sean sin familie har flyttet til. Noe som var kjempetrivelig. Han ordna seg mens jeg satt og ble bestevenner med den 1 år gamle lillebroren hans.. Hahha svigerbror er en baby liksom. Han var da bare så nydelig å ville ikke si hade til meg når jeg dro, hihi.  Ellers så skal jeg blogge mer om kvelden kanskje i morgen. Å blant annet fått tatt noen bilder til bloggen. I MORGEN SKAL JEG hahaha... Talentløs much, skriver det hver dag.. men blir liksom aldri. 

  Alt fra HM. Untatt skjorta som er fra en butikk i London jeg ikke husker navnet på nå.    

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  God kveld alle sammen. Nå spiser jeg kveldsmat med kur i håret, og selvbruning som tørker på kroppen. Litt selvpleie er godt av og til. Spesielt når man skal hjem til kjæresten for helga og vil føle seg litt ekstra fin. I morgen skal jeg møte Cassandra å ta en tur til byen, der skal vi ta litt bilder og muligens nytt header materiale til meg. Ellers må videoen vente da jeg har en del skolearbeid å catche opp på. Gleder meg til helg nå! Og siden jeg har jobb fri en uke så blir det bedre oppdateringer på dere! Nå må jeg fullføre skole arbeidet så blogges vi snart! • 0

  God ettermiddag! Akkurat nå sitter jeg på skolen å jobber litt ''overtid' Begynner ikke på jobb før 16:00 så tenkte å finjustere på dekorasjonen min til da. Ellers så kommer kanskje en sminke video senere åsså blogges vi da.   Antrekket for idag. Cubus og HM. er kodeordene.   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 8

  God kveld! Akkurat nå slapper jeg og morfaren min, som jeg bor med, av på stua. Idag har vert en rolig dag hvor jeg ikke har gjort stort. Jeg henta Håret mitt og halloweenkostymet på posten og bare slappet av. Jeg har en ombre effekt på håret, og måtte derfor ha det på extentionsa også. De er litt lysere enn mitt hår, så det får en enda mer utdusa ombreeffekt. Jeg skal etterhvert bli lysere selv så da vil de passe bedre. Uheldigvis for dere er jeg så talentløs at jeg gang på gang glemmer kameraet mitt i ålesund, så derfor blir alle bilder jeg tar elendige. Sorry på forhånd. Skal heldigvis hjem i helga å da skal jeg gjøre mitt ytterste for å huske det. Håper alle har hatt en super dag så blogges vi i morgen!

      

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Aner ikke hvor mange sånne innlegg jeg har laget oppigjennom årene? Sikkert minst 30. Selv syns jeg slike innlegg er morsomme å lese da jeg føler jeg får ett lite innblikk i personen bak skjermen. Så nå skal jeg bare stille meg selv og svare dere på mine egne spm. Så håper jeg dere syns noe av informasjonen er interessant.

   

   

   

  Q- Fulle navn? 
  S- Nathalie Pettersen Vattøy.

   

  Q- Sivil status?
  S- I ett forhold.  Q- Hva driver du med? 
  S- Går blomsterdekoratør linja på Ørsta VGS og jobber deltid på Narvesen. 

   

  Q- Hvor er du om  5 år?
  S- Forhåpentligvis er jeg ferdig utdannet blomsterdekoratør og jobber fulltid eller deltid på en butikk i Drammen/ Østlandet en plass. Jeg er forlovet, har kanskje ett barn og klar for hva livet bringer.

   

  Q- Hva er din største drøm?
  S- Helt ærlig, alt jeg vil er å være lykkelig. Jeg drømmer om eget firma hvor jeg har alt jeg ønsker. Der jeg driver med eventer og jobber hardt, men elsker jobben min.Jeg drømmer også om å være gift med en stabil og trygg mann og ha en fantastisk familie.  Q- Hvem er dine nærmeste? 
  S- Familie er på mange måter mine nærmeste. Men hvem jeg kategoriserer som familie er ikke bare blod. De som stiller opp, de som vet hvem jeg er og de som elsker meg uavhengig. Mine nærmeste sett bort i fra slekt er Ingrid, Silje, Cassandra, Marielle, Sean og Karen. 

   

  Q- Din sterkeste side?
  S- Shit det er ett vanskelig spm... Jeg tror det er at jeg klarer meg? At jeg alltid finner en løsning og henter meg inn når det går dårlig.

   

  Q- Din svakeste side?
  S- Jeg er sårbar.. Så innmari og. Det kreves ikke mye før jeg gråter, eller stresser eller rett og slett ikke har det bra.

   

  Q- Er du lykkelig? 
  S- Noen dager, andre ikke. Jeg tror kanskje livet er sånn.

   

  Q- Kyss, gift eller dump? Udyret( Prins Adam)- Prins Phillip - Prins Eric.
  S- Hehhee morsomt spm. Definitivt kyss Eric, Gifte meg med Adam og Dump Phillip (Han er kjedelig)   

   

  Er det noe mer du lurer på still gjerne spm i Kommentarfeltet. 

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Når jeg sminker meg enkelt, er det kanskje for mange ikke enkel sminke. Min hverdags rutine kan bestå av to ting. 1. Alt fra øyenskygge til leppestift. Eller 2. BB cream, mascara og øyenbryn. Mest vanlige er den første. Jeg elsker å føle meg pen, glammed up og rett og slett selfie klar. Å herregud tenker kanskje mange når jeg sir det, men er det så ille å ville føle seg bra? De fleste sminker seg for sin egen del og ikke andres, så derfor syns jeg det er en bra ting at i vårt samfunn kan du velge ditt eget nivå uten at andre skal dømme deg ihjel.   Jeg begynner med en fuktighets krem alltid. Deretter legger jeg en lett hudmatchende foundation fra Isadora på. Så har jeg brukt HM sitt bronzing powder til å ramme inn ansiktet, og en hm hvit blyant til å highlighte det.  Så har jeg brukt en kost til å blende.

  Så legger jeg en enkel lys øyenskygge til base. Bruker en mørkere i valgfri farge å legger ytterst på øyelokket og rundt ved hele globalinja. Som dere ser er det ikke spesielt flatterendes med en gang. Du må derfor bruke en kost til å duse ut kantene og lage en naturlig overgang.  Eyliner trikset mitt også er att jeg rammer inn vingen først og fyller inn etterpå.  Sånn så det endelig resultatet ut. Hadde en svak lipliner på for å skape litt tydeligere lepper.  For øyenbrynene bruker jeg Anastasia Dip Brow. Da rammer jeg først inn, deretter fyller de helt ytterst og inn til midten. Så tar jeg svak farge innerst og duser de ut så de får en slik populær effekt. Aner ikke hva jeg skal kalle det hehe. Ellers om noen har noen spm, eller vil jeg skal lage noe mer sminke greier en gang er det bare å nevne i kommentarfeltet så blogges vi senere. 

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 3

  God kveld. I dag har vert en ellers uneventful dag. Så no details needed. I Går så hadde jeg en kjempe fin dag som tidligere sagt. 

  Den startet med at jeg sto opp tidlig å dro til cassi for å kjøre ho og Mia til Barnehagen. Etterpå så kjørte vi til Medi3 hvor jeg opererte nesa mi. Det gikk veldig fint, jeg var livredd men det gikk bra.  Så dro vi til en Cafe på Moa å spiste mat, og deretter til Tante brun å kjøpte kake og milkshake. Vi kikka også innom Tiger og Chess for å hilse på Silje som hadde bursdag.  Etter det hentet jeg en Glossybox i posten. Når vi kom hjem til Cassi så sovnet jeg på sofaen. Plutselig hørte jeg lyden av noen bråkete gutter. Da var det selvfølgelig hele frokost klubben som kom på besøk. dvs ( Sean,Kevin, Kristoffer, Patrick og Gabriel) Frokostklubben sin størrelse variere veldig. Denne gangen var den veldig liten. Så dro jeg etterhvert hjem med typen og fikk litt kos før jeg måtte reise tilbake til herøy.

  I morgen kommer ett hverdags makeup bilde innlegg. Nå skal jeg legge meg straks for jeg er dritlei dagen ehe. Så blogges vi i morgen.   

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Nok en kveld sitter jeg her og endelig har tid til å blogge. Idag har vert super koselig! Skal skrive mer om det i morgen for nå skal jeg kose meg med kjæresten å sove til morgen dagen. Tenkte bare å dele dagens Antrekk fort gjort når jeg har tatt bilde.  Jakke- Only/vila(?) Bukse- HM. Sko -Rebook- Genser- Cubus. Veske-Cubus. Og skjerfet kjøpte jeg i London på en shappe. 

   

   

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God kveld! Friends surrer i bakgrunnen, magen min er mett og fornøyd og vel øynene mine... de er tørr.. Ja jeg vet det er min egen feil som ikke kommer meg hjem, og ikke sover nok osv. Men for gud skyld, jeg vil bare være litt sosial? I dag har jeg faktisk vert veldig produktiv på jobb. Det var godt å få vaska unna en del, så da tenker jeg sjefen blir fornøyd når han åpner i morgen hihi. 

  Dommedag nærmer seg med stormskritt ( tok dere den.. domme dag? stormskritt? he-he-he-he) I morgen er det altså det skjer, den store neseoperasjonen DAM DAM DAAAAA. Som mine lydhærmende ord tilsier, ikke noe jeg gleder meg til. Jeg er livredd for følgende ting : 

  1. Bjørner ( Hallo jeg kan aldri komme levende fra en sånn situasjon no way, jeg er 1.60 høy og lubben. Jeg ville fått hjertestopp å dødd på stedet.)

  2. Hai.. altså, jeg elsker havet.. Bader gjerne uten frykt. Men det er også en situasjon jeg hadde dødd av hjertestopp, av ren frykt rett og slett.

  3. Høyder, farlige høyder. Dvs : Situasjoner der en eller flere utsetter seg for en viss fare dog det skjer med kun 1-1000000. ( Tak, fjell, fallskjerm etc. )

  4. Å bli skallet. Ja min forfengelighet er så stor.. En av mine verste frykter er å miste håret mitt. Misforstå meg rett finnes mange vakre korthåret/skallet folk dere ute. Men håret mitt er en stor del av min identitet, og mister jeg det mister jeg mye av meg selv.

  5. Ende opp alene med bare katter. Jeg tror jo jeg har funnet ut hvordan man skal være med ett annet menneske.. Men tbh du vet aldri.

  6. Edderkopper... Ja vi er vel alle det tenker de fleste. Men jeg er veldig.. Jeg får adrenalin i hele kroppen når jeg ser en. Får fantom edderkopper over hele kroppen i timesvis etterpå og har aldri turt å drepe en.. Jeg kan enten fryse fast, eller sette meg ned å skrike. Kommer an på situasjonen osv. Jeg er livredd edderkopper. 

  7.Tannlegen. Ja jeg gråter meg igjennom hver time.. Jeg har arr på håndoverflaten min etter at jeg har klort meg selv i smerte og jeg er rett og slett i panikk under hele timen. 

  8. Sykehus/legekontor jeg føler meg full av bakterier, og rett og slett ekkel. 

  9. Sprøyter. Spiss nål og blod er en dårlig blanding for meg. ÆSj.. Ender alltid opp med å nesten svime av når jeg tar blodprøver.

  10. Sist men ikke minst. Jeg er livredd for å ødelegge livet mitt. Å sitte igjen med ingenting, og ingen. Tenk hvor lett det er å ødelegge noe du har bygd opp i løpet av bare sekunder. Vi lever i en skjør verden, det minste vindpust kan rive selv det sterkeste blad. Visst det ga noe mening.

     Gammelt bilde av meg og kjæresten... Sukk savner han sånn. 

  Håper alle får en formidagel morgendag. Selv skal jeg nå i dusjen, legge meg ned og drømme meg bort. Forhåpentligvis i morgen får jeg sett kjæresten igjen å gitt han litt etterlengtet kos. Dvs jeg skal holde han fast så lenge han blir lei. Hahah #Kjærlighet. Ellers skal jeg også kjøre Mia ( Tanteungen/Besteveninna sin unge) På barnehagen, og Cassi skal bli med meg på Medi3 å fikse nesa mi. Etter det blir det vel alt ettersom formen min. Nå må jeg få ræva i gir så blogges vi i morgen.

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God morgen! Gjett hvem som fikk lyst å blogge før midnatt da? moi! tada liksom. Akkurat nå sitter jeg å ser DW og tekster litt med stephanie. Planen for idag er egentlig bare å slappe av, kjøre på jobb, bli ferdig på jobb og kjøre hjem til Ålesund. For i morgen kl 10:00 skal jeg operere nesa mi. Det er da ikke en kosmetisk operasjon men en medisinsk. Jeg er nemmelig konstant tett i nesa, og det fører til perioder med mangel på oksygen som gjør meg trøtt og sliten etc. Pluss jeg puster ekstra tungt. Så i morgen skal jeg ta en slags bølgebehandling (?)  så jeg får store sår i nesa... AU. Gruer meg noe sinnsykt. Men legen sa at slimhinnene mine aldri ville gå ned igjen av seg selv og jeg kunne velge mellom operasjon og tett nese for life liksom. Valget var enkelt. Men fysj jeg hater sprøyter osv, er så innmari redd. 

  Vil også minne på kostyme innlegget jeg la ut lenger nede, som folk gjerne kan hjelpe meg å velge noe fint. Visst dere vil hihi. Håper alle får en fin dag så blogges vi senere. • 4

  Hei og god natt! Noe som vel egentlig er mitt mest vanlige tidspunkt å blogge på? Jeg har jobb helg så skjer ikke så mye annet enn søvn og netflix.
  Halloween er rett rundt hjørnet, og jeg er da selvfølgelig passe irritert. Er det så gale å ha ekstra fett på kroppen å ville se sexy ut? 90% Av kostymene i størrelse xl og opp er ikke fine i det hele tatt.. Ja jeg har ikke idealvekten min, jeg har ikke vert snill mot kroppen min osv. Men! Og det er ett stort men. Noen liker kroppen sin større, og noen, ja de får liksom ikke til noe annet. Selv jobber jeg med saken, men jeg kan ikke slanke meg 10 kg på 3 uker, funker liksom ikke sånn. Nå er det sikkert folk i alle størrelser som leter seg ihjel etter noe å ha på for å føle seg litt ekstra hot den ene dagen i året vi har lov å være litt slutty. Så tenkte jeg skulle dele litt bilder og inspirasjon.

  Alle bildene er henter fra superkul.no

      

   

  Har sett på litt forskjellig, hva syns du om kostymer og halloween? Og hvilken likte du best?

   

   

   

  -Vattoy

 • 1

  Det finnes perioder i livet der alt er litt vanskelig. Å stå opp er ett ork, å møte folk er slitsomt, og egentlig vil du bare isolere deg i din egen verden. Akkurat nå har jeg det ikke sånn. Jeg er heldig, jeg kom meg ut av det. Men som alle andre ''sykdommer'' så finnes det triggere. Deprisjon og Angst er noe jeg tror du aldri helt blir frisk fra. Det er lett å få tilbake symptomer å gå i gamle vaner når ting går i motgang. Akkurat nå har jeg fått en sånn smell, der jeg gjør alt jeg kan for å holde angsten borte, og motet oppe. For jeg vet at om jeg mister kontrollen nå, da mister jeg meg selv og alt jeg har jobbet for. Kjærlighet er ingen enkel sak, og jeg skal ærlig innrømme at denne gangen er ingen unntak. Når du elsker en person vil du gjerne bare personens beste, men du er også supervarsom om deg selv. Er det rett? vil personen såre meg? Og elsker h*n meg virkelig? Du blir nesten sånn du må teste, og uansett hva vil det komme dårlige dager. Sjalusi, irritasjon og sorg.. Ja alle de tingene er en del av kjærligheten.. Men fyfaen det er så mye mer. Om du ikke klarer å jobbe med noen om å komme forbi hinder, og dårlige stunder.. Ja da er det ikke verdt det i det hele tatt. Noen ganger må du bare ta en pause, puste ut å se på hvem og hva du er med, og om det er rett for deg. Kanskje blir det over... kanskje ikke. Men du våger ikke gi opp før du har prøvd

  Tror jeg snakker for flere når jeg sir at veldig mange gir opp for lett. At enkelte rett og slett leter etter problemer, og tar innover seg altfor mye andre sier. Om du ikke har ett problem med noe, hvorfor la andre bestemme hva du føler å lage styr? Husk at verden er ikke lett, vennskap er ikke lett og forhold.. ja det er vertfall ikke lett. Jeg vet hvordan jeg kommer meg over ting i livet, jeg vet hvordan jeg skal kontrollere mine følelser til en viss grad, og vet godt når jeg skal holde kjeft og ikke. Så jeg sier dette med all verdens kjærlighet. Husk at noen ganger er det ikke om hvem som har rett, men om hva som betyr noe. Det og vinne, eller det å være sammen.    

  Litt visdomsord fra en sliten jobbfrøken ikveld. Håper alle får det bra med seg selv og virkelig viser hvem de er og hva de vil. Husk ''we only accept the love we think we diserve'' Ja det er jævlig klisje, men det er også sant. Og du fortjener det beste!

   

   

   

  -Vattoy

    • 10

  God morgen, eller er det lov å si midt på dagen egentlig? Akkurat nå ligger jeg å slapper av i senga. Siden typen ennå sover tenkte jeg at jeg kunne dra meg tilbake til bloggen min å få i gang skrivinga igjen. Egentlig så elsker jeg jo å blogge, jeg er bare veldig lat enkelte dager så da blir det fort til at jeg glemmer av hele bloggen. 

  I natt så vi filmen SPY med Melissa Mccarthy, rå morsom film men den vart litt lang på 2 timer når jeg var i halvkoma. Vet ikke helt når Sean sovnet igår heller da jeg sovna fra han mens han så på MOM. Så om og når han står opp idag er ikke godt å si. Idag er jeg litt usikker på planen min, jeg skal nemlig på jobb i morgen kl 4 og la igjen jobb klærne og nøkkelen min hos morfar. Så er usikker på om jeg skal opp tidlig i morgen å hente, eller om jeg skal kjøre hjem ikveld. Jeg har jo lyst å være litt mer sammen med venner og kjæreste når jeg først er hjemme. Føler jeg aldri ser dem lenger, noe som er litt løyn jeg ser jo dem minst annenhver helg. Men det føles fortsatt lite.

  Ingrid er også på folkehøyskole, og jeg har ikke sett henne siden hun dro. Gleder meg til vi skal til Drammen en tur, noe jeg har bestemt.. hehe. For da får jeg sett besteveninna mi igjen, pluss plassen vi kanskje skal bo om ett år. Ellers har jeg ikke så mye mer å dele akkurat nå, mulig jeg tar antrekk bilder senere, og husker på at dere 4 leserene mine eksisterer hihi.

   

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta