vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

God kveld alle sammen! Akkurat nå har jeg på musikk, og slapper av med en halvfull kjæreste som fant ut han skulle trene.. Hhaha tulling. Morfar kom hjem ikveld, så vi har pratet med han og dama hans i hele kveld. I morgen skal jeg tvinge han til å ta antrekks bilder osv av meg. Så kanskje jeg får stelt meg med ny header osv. Bare slenger med ett par bilder fra kvelden så blogges vi i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

-Vattoy

 • 1  hallo alle sammen. Tenkte å komme med en kjapp update! Sitter nå på jobb til (egentlig står jeg på jobb ) til. 22:00 ca pleier jeg å være kommet i bilen. Skal ta sol. Og hjem å vaske til min kjære kommer hjem for helgen❤️ Blir godt med litt kjærestetid, god mat og full avslapning til neste uke kommer. Skal oppdatere dere senere i kveld med noe av relevans! Håper alle får en fortreffelig torsdags kveld. 

   -vattoy

   

   

   

 • 1

  Som lovet tidligere så vil jeg dele mine innkjøp fra i går. Ble bare noen basic klær til høsten og en ny jakke. Kjøpte også en kjole som jeg tror jeg skal ha på meg på fredag så da får dere se den da. 

  Måtte ned i small i en genser woho!  Den var så sykt myk. Fra Only.  Ny cardigan.  Fra Vila.

  Å elsk på den nye kåpa mi.

   

  Ble veldig fornøyd med fangsten! Håper alle får en fin dag!

   

   

   

  -Vattoy

 • 5

  Hei alle sammen. Startet dagen med en deilig kaffi mocca og ett grovt smørbrød. Skal på jobb kl 4 idag så frem til da skal jeg vaske klær og stelle litt rundt i huset. Har ikke så mye mer å si atm så derfor skal jeg bare poste dagens antrekk!

     Jakka kjøpte jeg i 7.klasse. (Cubus I think)

  T-skjorte : Only. Bukse :Vila og nye sko fra Eurosko.   

   

  Beklager kvaliteten på bildene.  Men jeg har faktisk ingen anelse hvor jeg har gjort av kameraet mitt.

   

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Tja, med mindre du er meg da.. For her stort sett regner det alltid. Neida, joda, kanskje. Først vil jeg komme med den mest legit grunn ever til at jeg ikke delte mine livstanker og opplevelser igår. Det har seg sånn at jeg mistet en bilnøkkel.. Og ikke bare hvilken som helst. Men den siste vi hadde igjen, wops? Jeg sto opp, stelte meg og var på vei ut døra da jeg ikke for mitt liv kunne fatte og begripe hvor i alle dager jeg hadde gjort av den hersens bil nøkkelen. 

  Kort fortalt dagen endte i fritak fra jobb og skole fordi jeg kom meg ingensteds ( Lommeboka var innelåst i bilen ) Masse gråting, roping og hiving av myke uknuselige ting i veggen. Det er ikke det at jeg vanligvis ikke tåler motgang, men jeg er blitt så tynnslitt etter 2 år med motgang etter hver positiv ting som skjer i livet mitt, at lynta mi... den skal ikke mye før den tar fyr. Mormor som hadde hatt den gamle, kjære bestemor bilen før, fant ut hun skulle lete etter en tredje nøkkel hjemme hos seg da jeg hadde mistet reserve og min mor mistet hoved.  Senere sender hun ett bilde av en nøkkel '' tror du den passer?''  Jeg ser på bilde, folder hendene mine, ser i luften og sier '' kjære gud.. La meg i det minste få denne her gode tingen`?'' Mormor kommer med nøkkelen, jeg tar den i låsen, holder pusten og vrir om.. I det faktisk øyeblikket klemte jeg den stygge bilen å sa '' Baby jeg skal aldri forlate deg igjen'' Som om det var det jeg hadde gjort.. Jaja, ingen kan betvile mitt hat til buss lenger. 

  Ellers så kommer det en outfit post lenger og enda en New In. For av en eller annen grunn klarte jeg ikke gå forbi Modeca i går å si nei. Sukk...  Fra igår, før jeg fant ut at nøkkelen min hadde stukket av med en gjeng gremliner.

  Veldig fin bøtte i bakgrunnen altså.

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God kveld!  Akkurat nå sitter jeg å tar en pust i bakken. Har holdt på å styra med å pakke ut flytte saker på rommet og dekorere litt. Skal ha soverom og en liten kosestue så tenkte jeg skulle prøve å holde igjen litt dekor til andre rommet og. Noe jeg må si jeg er elendig til, vil jo pynte alt! Har flyttet seng, og kommoden som var her fra før. Flyttet inn pulten, tv bordet ( ikke lenger tv men pynt på ) Skohylla mi har også fått plass og speilet mitt!. Eneste jeg er litt i sorg over er at jeg har ingen plass å henge klærne mine! Ikke er her noe særlig plass til ett hengestativ heller. Idag har jeg kjøpt inn noe nytt skolesaker, ett par nye (Sårt trengende ) sko og noe lite dill. Ehe. Har også fått fylt full tank på bilen idag så da er jeg vel klar for det meste skulle man tro!

   

  Pen, viskelær, pennalhus og skrivebøker alt fra Clas Ohlson.  Dill jeg hadde fra før og noe fra nille.   sånn ser min så kalte tv benk ut atm. Når jeg har 100'% flytta ut alt rotet mitt skal jeg ta bedre bilder i dagslys med noe annet enn herpa Iphone kamera.Håper alle får en fin kveld videre!

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Hvordan kan man holde fast ved noe for resten av livet? Ikke mindre en person. Jeg kan ikke en gang holde fast ved meg selv, hvordan skulle noen andre klare det da? 

  Dette med kjærlighet er en forunderlig ting. Du møter ett menneske, dere får en forbindelse du ikke har med andre og plutselig en dag er det dere to. Er det forutbestemt allerede fra fødselen hvem din sjelevenn er? Har du både 1 og 2? Hvordan vet du at det er sånn det skal være? Hvordan kan noe føles så rett men så skummelt? 

  Jeg har sikkert kunne stilt 10000 spm til om akkurat dette temaet. Å elske noen, er det en jobb eller kommer det gratis? Og holde sammen gjennom tykt å tynt, skal det gå av seg selv, eller må det være vanskelig for å vite det går? Personlig tror jeg det er veldig forskjellig. Kjærligheten min kan være ett sirkus men for andre en rolig båttur. En strøm av følelser du ikke har kjent på før, en sorg når det går lang tid mellom hver visitt. Å lengte, er det kjærlighet? Trygghet når holder rundt deg og kysser deg i håret, sommerfugler i magen når han ser på deg og kysser deg som om han aldri vil la deg gå. Når han stryker bort håret fra ansiktet ditt og forteller deg han skal ingensted. 

  Irritasjon når han heller vil ut å feste enn å bli hjemme å se film, latter når han dytter borti deg med en spøk, og kjærlighet når du snakker om fremtiden. En ting er å føle du ikke klarer deg uten ett menneske, kjærlighet eller ei. Noe annet er når ja du vet du overlever, men det føles mer rett enn noen gang å snakke om livet sammen. En dag kanskje jeg sitter igjen med ett knust hjerte? Eller kanskje jeg ender opp med både hus, barn og vogn en gang? Ikke vet jeg, men jeg vet uansett hva som skjer er det verdt det. Å herregud så verdt det! Når han kaller deg vakker som om det er navnet ditt, ser dumt på deg når du spør om jeg er stygg i den, og forteller deg at uansett hvor dust du er så elsker han deg uansett. Når du kan krangle hele dagen, men ender kvelden med ett godnatt jeg elsker deg. Min bestevenn, min kjæreste og min trygghet. Dæven du får holde ut, for jeg har ikke tenkt å la deg gå helt ennå.   

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God kveld! Akkurat nå dufter jeg inn aromaen av tomatsuppe, kjenner magen rumle og hode svimle. Sean er på høyttaler på telefonen mens jeg vimser rundt å lager mat og vasker klær. Kjenner jeg er begynt å bli ganske gåen av dagen, og absolutt ikke klar for skolen i morgen. Sukk, for ett liv. 

  Jeg har det veldig godt akkurat nå, kjærligheten er der den skal være, jeg bor en trygg og fin plass og jeg har til og med begynt å miste litt vekt. Men, og ja det er ett stort men. Jeg sliter med å komme meg opp og ut om morgenen. Uansett hvor lenge eller hvor lite jeg sover blir jeg aldri uthvilt. Jeg blir svimmel og ør ganske fort og kjenner egentlig hele kroppen streike? I morgen skal jeg bestille meg legetime, for om det er noe eller ikke er det vertfall verdt å sjekke. Er mulig jeg har noe jernmangel eller noe sånt, for håpe det er bare det. Å ha flytta, begynt skole og jobbe nå er jo selvfølgelig litt slitsomt. Men det burde ikke være sånn at jeg ikke våkner før jeg har sovet rundt 10 timer minst og at jeg ikke føler meg uthvilt til noe tid. 

  Ellers så skal jeg prøve å få lagt ut noen innleg g som ikke handler nødvendigvis om meg og mine følelser i morgen så dere ikke bare kjeder dere ihjel. Dere trofaste 4 personer som leser bloggen av og til hahah. Håper alle sin dag har vert fin nå skal jeg spise mat og legge meg så jeg kommer meg på skolen til rett tid i morgen.    

   

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Hallo! Long time nothing written som man sir på ingen språk. Jeg har da endelig fått tilbake babien min fra reprasjon! Viste seg at jeg hadde akkurat nok tid igjen av forsikringa til å få levert den inn, og de har da byttet ut hele dritten. Eneste selve harddisken har fått bli. Jeg må innrømme det er super deilig med en pc som har all infoen jeg bruker men lel ser flunkendes ny ut!  

  Akkurat nå sitter jeg alene i det nye huset mitt, ( det vil si morfar sitt hus ) Som jeg da holder på å flytte inn i. Pga en mengde ting, men mest fordi jeg trengte å komme meg bort så flyttet jeg fra hybel i Volda til barndomsbygda/byen ( er så lite her aner ikke hva jeg skal kalle det) i huset til Morfar. Han jobber på sjø så jeg er alene her en del når han er borte. Heldigvis for meg bor mormoren min i samme område så da får jeg meg god mat, fjell og båtturer osv. Blir godt å være så nær familie! En annen som er på flyttefot nå er kjæresten min.. Han og familien flytter da fra meg til østlandet om noen uker.  Innrømmer det kommer til å bli sykt tøft. Har hatt han i livet mitt ganske lenge nå, og at vi skal klare oss som par nå er i mot alle odds. Skal ikke ta sorgene på forskudd, egentlig. Vi bestemte oss for at ingen av oss vil/klarer å se for seg livet sitt uten kontakt med den andre, så da blir avstanden verdt å prøve. Om vi faktisk klarer oss frem til juni neste år så flytter jo jeg nedover ilammed han. Om ting dessverre går skeis, så vet man at man overlever. Men jeg lyger ikke når jeg sier at akkurat nå har vi det så godt, å jeg ville ikke ofret det for noe, uansett problemer. Finner du noen du kan diskutere og krangle med, og alikevel komme til enighet og fortsatt være glad i hverandre, ja da er det verdt å holde på.   

  Ellers så står det nå en pizza i ovnen, og jeg skal se Pretty Little Liars i sofaen før jeg legger meg i senga mi, og gjør meg klar for en ny dag i fangehullet aka ØrstaVGS. Skal heldigvis sone med TheSquad som er mine 3 søte tullinger i klassa. 
  Håper alle får en fantastisk kveld videre å lykke så mye til med hva enn som foregår i livet deres akkurat nå!

   

   

   

   

  -Vattoy

   

 • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta