vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Ett godt spm fra prinsesse rapunzel. Du vet følelsen du får når du er fanget i din egen hver dag. Når du vet du kommer deg videre snart, du må bare fortsette det du driver med til du kommer dit. Der er jeg nå. Jeg er klar for neste år, jeg er klar for å se hvor jeg havner og hvem jeg havner med. I mitt hodet er allerede dette skoleåret over. Jeg er klar for å slutte på jobben min, få vitnemålet mitt og ha en lærlingjobb klar. Jeg er klar til å flytte sammen med noen på østlandet og rett og slett starte livet mitt. 

''There must be more to this provincial life''

Min favoritt disney prinsesse sa dette tilbake i 1991 når jeg ennå var en drøm i verden.  Hun har så rett, noe jeg har oppdaget de som regel har, disney er mye og lærerik er en av tingene. Det var fra dem jeg lærte å ønske mer av verden. Mer enn bare en kjedelig jobb og ett vanlig familie liv. Jeg vil ha ett familie liv og en 9 til 5 jobb ja. Men jeg vil gjøre det på min måte. Slik at jeg kan fortsatt leve drømme livet, men trygt å stabilt.  Jeg er så klar for den delen av livet, voksenlivet der jeg reiser, og bor med noen osv. 

Er egentlig litt fjernt å sitte å planlegge fremtiden da man egentlig aldri vet hva som skjer. Men innerst inne trenger vi alle en plan, og en drøm å holde fast ved. 
Nå skal jeg bare slappe helt av før jeg ringer sean for kvelden og legger meg.  

 

 

 

 

-Vattoy

 • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta