vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hello! Gjett hvem som enda lever da!! MOI! Grunnen til denne elendige bloggingen er rett og slett det faktum at pcn min er tilbakestående mer enn vanlig. Bare å skrive på tastaturet er en kamp. Derfor gleder jeg meg masse til August pga :Ny pc! Typen kommer hjem, fullføre videregående,Jugend Festivalen osv. 

Tror August mnd blir bra! Spesielt fordi jeg har endelig kommet meg igang med treninga osv! Men aller mest fordi verdens beste endelig kommer hjem så jeg kan kose han ihjel! Ellers så har jeg ikke så mye å fortelle og blogger noe sener i uka.Sykt gammelt bilde av meg og sean lol!

 

 

 

 

-Vattoy

 • 3

  Hallo menneskeheten. GUESS WHAT. Jeg sitter nå her i jobbklærne mine to timer før vi åpner, hvorfor spør du deg kanskje.  (Antakeligvis ikke for alt dere vet er jeg tidlig oppe osv) Men nei, jeg trodde av en eller annen grunn at jeg skulle åpne halv 10 idag sånn vi gjør alle dager, UNTATT søndager. Dette er da andre gangen jeg har husket jeg har tidligvakt men glemt det var søndag. Så jeg kom til butikken å så på åpningstidene før jeg skulle låse opp å bare '' oh shit'' Så nå sitter jeg bare her og ser serie å venter på at tiden går. Det verste er at jeg kunne sovet to timer til, men fikk ikke til å sovne igjen isted, så nå er jeg bare dødstrøtt og egentlig lei av dagen før den i det hele tatt har begynt. Motivasjonen i livet mitt akkurat nå er ganske blæ, og alt føles igrunn som shit jeg stresser med uten grunn. Jeg sliter også med å sovne om kveldene fordi jeg klarer ikke la være å tenke så insane mye noe som er slitsomt, for uansett hvor mye jeg prøver tar det sånn 2 t minst før jeg sovner, noe som suger i og med visst jeg vil sove fra 12 må jeg legge meg 22 som er veldig tidlig for meg.  Ville bare syte litt fra meg nå om morgene, bah jeg er trøtt. Håper alle får en nydelig dag, her er det så mye skodde å regn at når jeg ser ut vinduet ser jeg bare hvitt, ellers har jeg utsikt til hav og fjell. Aner ikke når sommern her kommer, men begynner å få en mistanke om at det begynner å bli forsent.

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 1

  Jeg blir så forbanna. I år har regjeringen bestemt seg for å gjøre noe lurt. '' Hei folkens, ka dåkke tror skal vi ta bort grunnstipendet for dei som har litt og mer og gi en ekstra tusenlapp til de som ikke har? '' Jaaa for en jævla god ide! I teorien ja.  Men hva med de som får ingenting hjemme fra? Hva med de med skilte foreldre der ene parten ikke gir deg bursdagsgave en gang og de alikevel regner med dens inntekt? Hvor er rettferdigheten i det? Hva med de med foreldre som har for mye lån osv å betale på så de ikke har råd til å betale for deg i livet annet enn småting av og til. Hvordan i alle dager skal de som må bo på hybel fordi de har ikke studieretninga de vil gå i nærheten av foreldrene dine? Hva med de som da ender opp med 3000 i mnd å klare seg på? Hvor i Norge har du råda til å leige hybel, betale for mat, klær, med mer. For 3000 kr i mnd?!! Ja så få en jobb da. Ja okei, ikke alle klarer å jobbe ved siden av studien, ikke alle klarer å få seg en jobb en gang. Jeg personlig jobber i tilleg, men nå har jeg INGEN mulighet til å spare penger lenger. Absolutt ingen.  Jeg er ikke den eneste, jeg leste i avisa om en ungdom så må vurdere å jobbe ett år før han fullfører fordi han får ikke råda til å gå skole, og han hadde jobb i tilleg. Jeg regner med han faktisk ikke er den eneste.  Jeg kjenner det koker inni meg, for dette er ett vedtak de ikke har tenkt igjennom, de kan faktisk ikke ta mer penger fra studenter også ikke øke det en annen plass der det trengs? Jeg jobber, jeg betaler skatt, og faen heller jeg vil gjerne dele mine skattepenger på folk som trenger mer penger til bostøtte, for guds skyld. Vi lever i verdens rikeste land med velferdsstøtte?? Da sier det seg selv at vår ''gratis skole'' skal være nettop det gratis. Ikke så dyrt at folk ikke kan fullføre??? 

  Håper virkelig noe blir gjort med dette for jeg er rasende, skuffet og rett og slett oppgitt over hvor dette landet er på vei. Er så dritlei av høyre regjeringen at jeg spyr, gratulerer dere med så mye penger fra foreldrene deres at dere ikke merker det en gang, fint for dere. Men fyflate de med mindre de har nå nettop fått det enda verre. Gratulerer i å starte ett større klasseskille enn før, well done.    

   

   

   

  -Vattoy

 • 1

  Helloouuuuu people in the world. Akkurat nå sitter jeg å gjett hva, jo akkurat ser på netflix.. TADA #nolife og alt ditta der. Varma meg opp pizza jeg lagde tidligere, grov bunn med grønnsaker på. Tomatsaus, ost og grønnsaker er alt du trenger for å lage sinnsvak god pizza! Beste er at du tenker ikke over at du ikke spiser kjøtt, pizza er jo pizza. Har fast type mat på ukedagene og torsdag er vegetar (?) dag, dvs ingen kjøtt whatsoever. Noe som både er bra for kroppen og samfunnet.  Ellers så er jeg dødsliten og skal legge meg tidlig og satse på en god natt søvn i senga mi inatt. Så blogges vi i morgen, bare leave a comment om det er noe du ønsker jeg skal skrive om.   

   

   

   

  # Hva har du gjort idag?

  # Er du netflix addict?

   

   

  -Vattoy

 • 1

  Ingrid viste meg en personlighetstest i går. Jeg er ett INTP (T) Menneske, også kalt ''the logician''  

  Dvs mine styrker:

  Fantasifull og orginal tenker.

  Analyserende menneske.

  Åpen for alt.

  Entusiastisk.

  Objektiv.

  Ærlig og rett frem.

   

  Mine svakheter:

  Veldig privat og tilbaketrukken.

  Intes.

  Vimsete.

  Kondesending.

  Problem med autoritet og regler.

  Dårlig sjøltillit.  Alt dette her stemmer. Syns egentlig hvor sykt det er at mennesker sine personligheter kan kategoriseres på den måten. Viser seg også at bare 3 % av befolkningen har denne personligheten Oh well, alltid visst e var sær men ærlig talt.

  ''When it comes to conflict, there is a certain willful ignorance for INTPs, and they often set aside their partners' feelings, and their own, for far too long.''
  Hahha wops, og altfor sant. Er det noe min fremtidige ektemann må ha så er det tålmodighet.

  INTP Står for Introverted Intuitive thinking percieving. 

  Kjente INTP personligheter er :

  Abraham Lincoln-
  Albert Einstein-
  Charles Darwin-
  Immanuel Kant-
  Marie Curie-
  Jane Austin-
  Tina Fey-

  Flertallet av INTP personligheter er Menn, så ikke bare er det lite av oss generelt men oss kvinnelige er jammen meg få. Er faktisk ganske fornøyd med å ha samme personlighets trekk som desse menneskene over her. Spesielt Darwin, Einstein og Marie Curie! De er så viktige mennesker for utviklingen vår. Er alltid gøy og ta sånne tester spør du meg, og om du er interesert i så se hvilken type du er ta testen HER, og legg gjerne igjen hvilken type du ble.

  Men nå skal jeg slappe av og se tv til jeg skal på jobb.

   

  -Vattoy

 • 1

  Bon Nuit! Akkurat nå sitter jeg å ser på stand up komikk på netflix! Er det noe jeg gjerne skulle drevet med så er det stand up komikk! Tror jeg hadde endt opp med gresshopper som bakgrunns lyd, men alikevel hvor morro hadde det ikke vert å tatt all irritasjonen min og sarkasmen min ut i verden og ha ett helt publikum som jler med og bare '' Ja shit ass, sånn er livet mitt og'' Det jeg tror man ender opp med er å realisere at basically alle hater alle og alt men ingen inrømmer hvor jævlig irriterendes vi kan være selv.  Å showe på en scene er noe jeg alltid har likt og noe jeg tror jeg hadde vert flink til, men jeg tror helt ærlig jeg ikke hadde hatt tålmodigheten til å sitte å skrive og øve på alle vitsene. Hahah jeg har rett og slett ikke tålmodighet i livet. 

  I morgen er det back to buisiniss å jobblivet i en uke slags før frihet rører ved sjelen min og forteller meg '' Du er FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII '' for sånn 3 dager åså er det rett tilbake til nye jobbdager som av en eller merkelig grunn får 24 timer til å virke som 48 istedenfor? Hvorfor er verden så kjedelig? Ellers så er bursdagen min over for i år, bare 363 dager igjen til neste gang, jøss wow. det er LENGE til, men det verste er at om 363 dager tenker jeg sikker hva i helvette har jeg gjort de siste 20 årene?

  Bom  bombshell! NOTHING. Vel, hva er egentlig å ha oppnådd noe? Hva er det egentlig som teller? For i følge samfunnet er ikke det å stå opp, dra på jobb, lage mat, ha ett sosialt liv osv å oppnå noe. Man må ha dratt plasser, kommet i media, tjene sykt med penger osv for å få den tittelen '' Ett liv som teller'' Kanskje jeg skal slutte å fundere på hva jeg ikke gjør og begynne å gjøre ting litt bedre? Vel, antakeligvis ikke, jeg som alle andre mennesker er veldig mye prat og veldig lite handling. 

  Nå tror jeg det er nok livs fundering så skal jeg gå på badet og gjør meg klar til å stå opp tidlig i morgen. Sukk. Er trøtt allerede. Håper alle har ett fint liv, og du, har du stått opp , kledd på deg og spist. Ja da har du jammen meg oppnådd noe idag og, klapp deg på skuldra og husk du trenger ikke være mer enn du egentlig er.   

   Bilde av en fruktsalat fordi jeg føler meg ikke særlig inspirerende idag!

   

   

  -Vattoy

   

 • 6

  Jeg kom akkurat hjem fra Cassie's og en kjøretur med mams. Siden jeg hadde bursdag i går så spiser jeg opp litt kaker og pølsesalat fra dagen. Blir siste kosedag før jeg begynner på det normale kostholdslivet  Både jeg og Cassie har begynt på prosjekt Vannflaske! DVS drikke minst 4 vannflasker med vann hver dag. 2L vann er det du helst skal ha i deg hver dag for å ha best utbytte av kroppen. Så nå tenkte jeg og fylle ut en utfordring fra Cassandra sin blogg før jeg ringer Sean og legger meg. 

  15 fakta om deg selv. 

   

  1. Mitt hele navn er Nathalie Pettersen Vattøy, noe så trist og dølt egentlig. Dog jeg elsker fornavnet mitt..

  2. Jeg har 4 søsken og 3 stesøsken. En handfull men hva er vel livet uten familie.

  3. Jeg er superduper analyserende. Om du forteller meg noe vil jeg nok tenke over det 1000 ganger til jeg sikkert har revet i stykker setningen.

  4. Jeg har verdens beste veninner og kinda sorta type ish? Vet ikke hva jeg skal kalle han atm, men best er han i vertfall.

  5. Er det noe jeg er svak for så er det sjokolade.

  6. Disney filmer og andre familiefilmer er det beste jeg vet!

  7. Når det kommer til serier liker jeg det meste, men jeg elsker scifi og krim serier. 

  8. Selv om jeg er sjokoholiker er favoritt kaka mi Gullerotkake. 

  9. Jeg har alltid hatt lyst på barn ( untatt de siste 3 årene frem til for noen mnd siden) Og gleder meg masse til å få egen familie.

  10. Når det kommer til kjærlighet er jeg KJEMPEFORSIKTIG!! 

  11. Jeg gleder meg til fremtiden uansett hvordan den er så lenge jeg våkner opp til noen som elsker meg hver morgen.

  12. Min favoritt film noen gang er Harry Potter de vises sten uten tvil, den har vert med meg gjennom tykt og tynt.

  13. Om jeg måtte bytte fra menneske til dyr ville jeg så vært en katt, eller løve eller ett sånt kattedyr. Å sløve, spise og løpe rundt som en tulling hele dagen uten ansvar høres igrunn ganske fint ut.

  14. Jeg begynner egentlig å gå tom for faktaer.

  15. Jeg trodde på julenissen,påskeharen osv til jeg var sånn 14 år .. Var hellig overbevist om at det var en hemlighet voksne visste om osv når de fikk barn. Hahahah.

   

      

   

  Så snakkes vi!

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Jeg har alltid trodd at kjærlighet var enkelt. Siden jeg var ei lita jente og drømte om prince charming, som skulle redde meg fra den miserable verden. Til jeg fant ut jeg heller ville ha en trollmann eller kanskje en mad man in a blue box. Uansett, jeg trodde alltid at når du møtte den rette så visste du det. Jeg trodde at alt ved deg selv skulle fortelle deg '' der er han! Mr. Right'' Men så feil kan man ta. 

  Hvordan kan man egentlig vite det? Min første kjærlighet var en av de beste du kunne ha, godt trygt forhold og mye kjærlighet. På det tidspunktet trodde jeg at han var den rette. Alle sa til meg det er flere fisk i havet og det blir nok mange av han før du slår deg til ro. Ja flere fisk helt klart, mange av han? Absolutt ikke. Men kanskje er ikke Mr. Right, Prince charming eller han råfine vampyren i vampire diares den fyren vi burde være med? Kanskje drømmeprinsen egentlig er han som utfordrer deg? Forteller deg når du må skjerpe deg, og forteller deg når du gjør noe bra. Kanskje er det han som har ett normalt liv utenom deg men alikevel hver gang han drikker ringer deg bare for å si han savner deg. Muligens kjærligheten i ditt liv er din aller bestevenn, en som elsker deg så høyt uten at du har gjort noe for å fortjene det. En som forteller deg sannheten, at du er irriterendes av og til men han elsker deg uansett. At ja vi vil jo forandre oss etterhver men at du aldri må forandre deg for noen, fordi sånn du er.. det er jenta han vil være med, Irriterendes eller ei. 

  Kanskje drømme prinsen ikke er han som kommer på en hvit hest og serverer deg alle dine drømmer og alt du noen gang har ønsket deg. Jeg tror Mr.Right er han som står ved din side og heier på deg når du jobber for å få alt du drømmer om, han som du kan ringe til å grine om ingenting og alt. Kanskje han ikke alltid kan være der, men tro meg han vil være der så mye han kan. 

  Så når du finner han som gjør deg selv til ett bedre menneske, kanskje du allerede kjenner han men ikke innser det. Når du finner han, gi ikke slipp, vis han at han er den rette og tro meg, gresset er ikke grønnere på andre siden. Det betyr ikke at du skal slå deg til ro med ett ok forhold, men at småting ikke er så viktig, så lenge det kribler i magen bare du tenker på han !   

  Jeg lurer veldig på om jeg har møtt min Prince Charming. Han har betydd så mye for meg fra minuttet vi ble kjent, og jeg håper det fortsetter sånn. For når du vet så vet du det vel sant? Men du tviler for å ikke bli skuffet, så når du vet det, tro på det. Føl det, kjenn på hjertet ditt! Og om det går i grus gråt en skvett og kom deg videre, men vit at du prøvde og at du ikke gikk glipp av noe pga frykt. Kanskje det er på tide jeg tar mine egne råd, istedenfor å fortelle dere hva dere skal gjør, kanskje jeg skal legge meg til sengs og drømme meg bort i kjærligheten. 

   

  De sier vi aksepterer den kjærligheten vi føler vi fortjener. Når  jeg er med han føler jeg at jeg fortjener kjærligheten fordi han får meg til å føle det. Med mindre du finner noen som du føler deg akseptert, elsket og rett og slett spesiell av så er det ikke vits, move on. Finn han som gjør deg til ett bedre menneske, men som også får deg til å føle deg som ett.

  Jeg så alltid for meg at i fremtiden fant jeg en super kjekk nerd som elsker sport, kan og lage mat husarbeid osv. Istedenfor møtte jeg en gutt, som kan å lage bacon, egg og grandiosa. Han vasker klær, dog det er det eneste. Han syns jeg er super nerdete og elsker skrekkfilmer ikke harry potter. Han er på så mange måter på en helt annen planet enn det jeg er. Alikevel kunne jeg aldri tenkt meg fremtiden med noen andre akkurat nå. Yin og Yang, Tom og Jerry osv. Vi er to forskjellige personer så passer så godt ilag. Så før du lager en så kalt liste, og dikter opp drømmemannen i hodet ditt. Husk en ting, er det noe vi har lært av romantiske komedier så er det at ekte kjærlighet er uforutsigbart for deg, og at den du minst ventet å ende opp med gjerne er den du hører sammen med. 

   

   

  Jeg håper dere finner lykken, de øyeblikkene du vil huske for alltid og som du kunne tenkt å delt i en bryllupstale. Jeg håper dere finner kjærligheten gutt eller jente, uansett hva det måtte være. Kjærligheten er der, for den som vil ha den.    

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Alarmen ringer, øynene åpnes sakte men sikkert. Ett lite gjesp, snur seg i sengen deretter kikker på telefonen. Klokka er 12:00 og jeg er dødstrøtt. Jeg setter telefonen på ladding ettersom jeg glemte det i går og sjekker varslene. Endelig står jeg opp, skifter til treningsklær pakker bagen drikker ett glass jucie og er på vei. Flashlight av Jessy J på ørene. Tenker på kjærlighet og livet mens jeg går i raskt tempo mot stamina hot. Endelig trekker jeg i døra mot i brystet og alt. Så er døren låst. 

  BOM nedtur. what. Jeg hadde endelig klart å manne meg opp, og det åpner ikke før 15? Hater sommertider... Men på an igjen i morgen, nå er jeg nydusjet og slapper av i sengen før jobb. Ikveld er siste jobbvakta på 3 dager så det skal bli godt med ''helg'' Dessuten har jeg bursdag i morgen!! WOHO! Elsker bursdager! Men nå må jeg stelle meg osv så da snakkes vi senere.   

   

   

  # Hvilke skuffelser opplever du av og til?

  # Har du blogg? og eventuelt link?

   

   

  - Vattoy

 • 4

  Imorgen har jeg lovet onkelen min at jeg skal trene før jobb. Så da må jeg vel, kjenner på meg selv at den dørstokken er helt jævlig og krysse. Ikke bare er det skummelt men også så vet jeg at det blir tungt. Det er naturlig som menneske og ikke ville gjøre noe man vet er vanskelig eller tungt, utfordringer er en ting, men å ha det ubehagelig er ikke godt. Og de første ukene med trening vil være ubehagelig, sånn er det bare. Jeg kjenner på meg selv ikvell at jeg er trøtt, sliten og sulten. Akkurat nå skal jeg lage meg kylling med grønnsaker og hjemmelaget potetstappe. Om 5 min skal jeg ringe noen jeg savner mye og ha en liten telefon date, før jeg legger meg og gjør meg klar for morgen dagen. Jeg har så lyst å føle meg pen på alle måter, og da hjelper det ikke å ikke gjøre noe med det uansett hvor satans slitsomt det er. Så nå må jeg manne meg opp, sette mot først og gjøre det jeg må for å komme dit jeg vil! Skal se om jeg får oppdatert dere før jobb i morgen om hvordan det gikk. Så håper jeg alle har det bra !  En selfie fra en gang.

   

   

   

  #Hva driver du med?

  # Har du begynt med noe du vet du må men hater?

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  How to end a bad day. 

  Jeg må si å ha en til dels slitsom dag med noen tøffe nedturer og en del og tenke på da er det så godt å slappe helt av. Så jeg bestemte meg for å tenne lysene jeg har stående som pynt på badet, slukke lyset og ta meg en varm dusj! Det var den lengste men friskeste dusjen jeg har tatt på en god tid. Akkurat nå sitter jeg nydusja og spise moreller med en dæsj yoghurt is. Når dagen gikk i vasken alikevel tenkte jeg jaja hva faen fortsetter i morgen å bare tar avslapningen helt ut idag. Merkes på doseringen min av isen at jeg er mindre sukkeravhengig enn før. Dessuten er moreller og sukkerfri cola en fin ting og matche det med. Nå skal jeg fullføre min telyste kveld og legge meg. Forhåpentligvis klarer jeg meg med 8 t søvn og ikke 10 så jeg rekker trening før jobb. Er bare å håpe da jeg er ivrig etter å komme igang igjen. Gleder meg masse!  En av mine første outfit bilder på bloggen haha. Fant det i arkivet er nok 5 år og 20 kg siden !
  Hahhaha. Er litt søtt da med knallrosa bh under hvit topp, syns å huske sånt var trendy back in the day.  Ahh sukk den gang da!  Litt av hobbyfotograferingen min fra den tida. Er ennå ganske obsessed med blomster men av helt andre grunner.

  Gikk visst mye i høytlivsskjortser jøssameg.

  Skulle velge meg header. Gudene vite hvorfor jeg ville ha nightmare on elm street skrift.  Og turning i vannet!  Siste sommeren før jeg begynt på den delen av voksenlivet der du lærer om kjærlighet.


  Før jeg fant ut at jeg burde sminke bryna mine haha. Dog oransj er en fin farge til meg.

  Der følte jeg meg så feit. Og gudene vite 20 kg senere jeg føler meg på akkurat samme måte. Hvem vet om jeg noen gang vil føle meg tynn uansett hvordan jeg ser ut.  Jeg var dritkul som Zombie prinsesse eller what ever hahah.  Med en gang jeg lærte å redigere bilder på gimp. Hahha så mye gøy jeg hadde det. Desse bildene er av stesøstra mi btw.

   

  Lillesøstra mi e så nydelig og så motsatt av mine og brodern sine farga. Om nokken lure nei ho e ikke adoptert, bare ett snøfnugg i en mørkere søskenflokk.

  Å plutselig fikk jeg pannelugg og røde tupper. Hahha HVEM gav meg den ideen? PANNELUGG.. Aldri igjen.

  Så hadde jeg lagt på meg så mye helt plutselig igjen. Jeg hadde begynt å gå inn i min første deprisjon. When sad eat chocolate. Vel, hva når du er trist hver dag når alt rundt deg er ok?

  Min første hello kitty klokke. (Ja jeg sa første.. ikke spør) Som jeg fikk av min daværende kjæreste. Han kjente meg altfor godt hahah.

  Og da jeg endelig fikk kjøpt Campbellsa mine. Elsker dem ennå!  Meg og Cassie<3   

   

   

  Å ha 3000 bilder i arkivet forteller meg selv noe. Jeg liker å dokumentere livet mitt. Hver periode i livet mitt som har vært jævlig er der ingenting. Rett og slett fordi jeg ville aldri dokumentere alt det vonde, jeg så ikke vits med det. Jeg er så glad jeg er på rett vei i livet. Kanskje denne gangen får jeg alt, utdanning, ny frisk kropp, kjærligheten, venner og familie. Det har alltid manglet noe, men nå er utsiktene klare for at jeg skal klare det. Jeg overlever alltid uten det ene eller det andre. Men å ha det jeg drømmer om, det skader vel ikke noe heller.

   

  Til neste gang, au revoir!

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Hva i alle dager gjør jeg oppe så sent når jeg skal opp om 6 timer? Rimelig godt spm spør du meg. Har vel noe med at jeg våkna halv 3 og reise seint utover tilbake til hybelen min. Når jeg kom hjem ble jeg gledelig overasket over en orkide gren som har vokst seg ut av en halvdød plante hadde fått 3 orkideroser!! Iden nydelige fargen og! Ellers så laga jeg kylling middag med ris og salat. Så nå har jeg kylling salat til lunsj i morgen! Beordret av selveste onkel Hans Petter. Han har hjulpet med og planlegge hverdagen med mat og aktivitet. Så nå er jeg virkelig igang, jeg kjenner på kroppen at sukkersuget er så godt som borte og spiser frukt og grønt som aldri før. Kjenner jeg også er klar for resultater fremover og kommer til å holde dere oppdatert om hvordan det går. Er mange som gjennomgår mye av det samme som meg nå og det kan være godt å vite man ikke er alene. 

  Ellers håper jeg alle har hatt en fin dag!   

   

   

   

   

  # Hva har du gjort idag?

  # Legg igjen blogglink?

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Jammen jøye meg, er ikke klokka passert midnatt atter en gang? Burde jeg kanskje ta ett hint om døgnrytmen min? Burde jeg begynne å tenke på at jeg skal stå opp halv 8 på onsdag og deretter på trening etter jobb? Burde jeg vurdere hvor sunt det er å være nattmenneske og hvor lite man får ut av dagen? Eh, kanskje, men jeg burde vel vurdere en drøss av ting i livet. Tar det igjen i morgen hæ? 

  Som det nattmenneske jeg har vert siste året kan du tro jeg har fått utrettet lite. Mangel på både det ene og det andre må du tro. Men akk og ve skal ikke det endres på. Er snart gått en uke siden jeg spiste skikkelig godteri nå. Alt jeg klarer å tenke på er hvor deilig en plate freia hadde vert. Holder jeg ut i 2 uker til nå, da .. ja da er det over sier de. Med ett kosthold snudd på hodet og nye planer for trening fremover er jeg klar for overgangen. Ja vertfall på utsiden da. Inni meg koker det abstinenser, en hjerne som forteller meg at '' du er jo lat? Du har jo det så behagelig nå, hvorfor anstrenge deg for noe du kommer til å feile da?''  Så kommer den indre fighteren og sier :

  For alle de gangene du har grått deg i søvn.

  For alle de klesplaggene du har liggende som bare venter på å bli brukt.

  For hver og en person som sier at du er som du er du trenger ikke å prøve og være noen andre. 

  For alle gangene du har nektet å sett i speilet fordi du vet at du har lagt på deg.

  For hver eneste varme stranddag du nesten nekter og gå i bikini.

  For alle gangene du har vert så sliten etter jobb.

  For alt du er verdt som du ennå ikke klarer og se.

  For alle de grunnene og tusen til så klarer du det, du klarer og bli den du er. 

   

  For alle gangene du skal gå rundt i klær du elsker.

  For alle gangene du skal være stolt av hvem og hvordan du er.

  For alle dagene med ekstra overskudd til å gjøre det du kan best.

  For alle nettene med god søvn.

  For alle som blir stolt av hvem du er.

  For hver gang du ser deg i speilet og smiler for det du hater er så lite og nesten usynelig.

  For å vandre rundt på stranda så lettkledd du bare vil

  For at DU skal være stolt av hvem du er. 

   

  There is no faith but of what we make.

  I morgen reiser jeg hjem, jeg blir på egenhånd fremover. Jeg blir gjemt bort igjen i Volda, og bare jeg kan bestemme utfallet av det. Om jeg jobber hardt så er jeg der om ett år. Det er LANG tid.. 1 år. Der vil være oppturer, der vil være nedturer. Det viktigste er å huske at en dårlig dag avgjør ikke resten av livet ditt, ett breakdown avgjør ikke hvem du er. Så få ut fingrene, gjør deg klar og bli den du alltid har følt du innerst inne har vert.  En selfie med hele kroppen.  Ett smil som er genuint.

   

   

  Dette er min fremtid, dette er hva min skjebne er. Jeg er nå, i morgen og i går. Og jeg velger å la fortiden bli og fortsette fremover. 
  Hvem er du? Og hva velger du.

   

   

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Meg og midnatt blogging? Vel, kanskje det har med freden jeg får etter midnatt. Når alle i huset sover godt og jeg får freden av å være alene. Ferie med favoritt onkelen sin det er vel og godt det. Det har vert en del følsomme dager idet siste må jeg inrømme, tårer av ingenting og klump i halsen. Så en del av prinsesse på prøve i sted og ville sette meg ned og skrike. Heia Abstinenser!! woho. Har gått siden tirsdag(?) uten sukker. Jeg holdt på å dø. Idag fikk jeg en Nutrilett bar og en lollipop som lørdagsgodt. Jøss,og jeg har enda ikke spist opp nutrilett baren. Lukta av sjokolade fra den var nok til at jeg fikk en euforisk følelse i hele kroppen. En gang sjokoholiker alltid sjokoholiker.

  Problemet med det er når BMI en din er på 35 og overvekt er 25. WOPS. Jaja, når rakk jeg å bli så feit da? Jo det skal jeg fortelle deg, årevis med fornektelse, deprisjon, halsbetennelser og ett usunt forhold til sjokolade.  Ordet trøstespise er der av en grunn. Man drømmer så gjerne om å kunne gå lettkledd om sommeren uten å føle seg ekkel, man drømmer om å være i ett selskap og ta ett stykke kake uten å føle seg dømt, noe egentlig ingen gjør enn seg selv. For den største bøddelen det er meg. Alle har problemer i livet, men de overvektige. De har en drøm. Den drømmen er at andre skal ikke tenke over de, og bli sett på som ett sunt normalt menneske du ikke trenger å legge merke til, ett menneske som forsvinner i mengden og ikke stikker seg ut med kilovis av ekstra fett som dumper bort i alt og alle rundt seg. Det er ikke lett og bere ett ekstra menneske i vekt på kroppen. Man har hva man har akkurat nå. Akkurat nå har jeg ekstra kg, som jeg skal dumpe. Det ekstra menneske det drar meg ned, gjør at jeg ikke føler meg verdi kjærlighet, vennskap eller familie. Det gjør at jeg dytter unna menneskene rundt meg, fordi jeg vil spise alene i min egen skam uten å føle dømmende blikk fra de rundt meg. De dømmer ikke, men det du ser gjennom deres øyne det er skammen. Så du unngår famlie, venner, kjærlighet og mest av alt, du unngår speilet. Det blir enklere å være alene, og skrike litt om problemene i blant istedenfor å ta tak i dem. Så etterpå sette seg ned, spise sjokolade og grine mens du tenker jaja jeg er fucked uansett. Det gjør du annenhver dag, til du til slutt er avhengig, overvektig og ensom. Alt sinne du føler, som du retter mot andre. Alt det ligger så dypt inne i ditt eget selvhat. Så når noen kommer å ta det ene du har rundt deg, som du alltid kan stole på er der. Den rusen din, uansett hva det er du er avhengig av. Da blir man defensiv, emosjonelt ustabil og ikke minst veldig veldig VELDIG sårbar. 

   

  De sier at det tar 3 uker å bli kvitt avhengigheten, 5 uker å skape en ny vane, og 12 uker før andre rundt deg legger merke til det nye menneske du har blitt. 3 mnd.. Om 3 mnd da kan jeg kanskje få høre '' Har du mista vekt?'' Jeg får kanskje høre '' så fin du har blitt'' osv Og kanskje, kanskje har min instilling endret seg til livet så istedenfor å bli lei meg og tenke var jeg ikke fin før? At kanskje, bare kanskje blir jeg takknemmlig, motivert og klar for å bli det menneske jeg skal være. Ei gjennomsnittlig lita 1.62 høy jente fra Ålesund som har energinivået til en 5 åring med ADHD. Som smiler hver dag, ler og lager vitser. Ikke bare drepende, sarkastiske og triste vitser. Kanskje jeg endelig tar lappen, finner sammen med den store kjærligheten. Kanskje alt endrer seg. 

  Det er hovedordet her.. Alt er bare ''kanskje'' For om man håper på for mye kan man bli skuffet, og hvor mye tro har du egentlig på deg. Så mange ganger du har misslyktes. Så mange ganger du sa ''screw it jeg kommer meg aldri dit uansett'' Alle de gangene du var livredd for å dra tilbake på trening etter du har misset over en mnd pga både unnskyldninger, noen gyldige andre av redsel. Det er problemet, du er så redd for at det skal gå galt du velger å unngå det istedet. 

  Så nå sitter jeg her kl 02.00 på natta, med en skål jordbær og druer, for det er det jeg må klare meg med til abstinensene er over. Ett glass Cola X fra rema 1000, fordi ekte sukker gjør meg avhengig. Jeg skriver til dere, mine kanskje 4 lesere, mest for min egen del, men også litt for de få av oss som sitter med ett ekstra menneske på kroppen vi aller helst skulle kuttet av oss. Jeg har så lyst å si at det er håp og føle det, jeg gjør ikke det. Jeg vet det er der, men det føles ikke sånn. Det er trikset, skal du komme deg ut må du høre på den smarte delen av hjernen din og ikke den som lyster, den som hvisker i øret og den delen av kroppen din som vil grine seg i søvn av skam. Tenk på hvor enkelt det egentlig er, på alle menneskene som har klart det, på alle gangene du var så nær og vit du kommer dit igjen, bare at denne gangen så overlever du den verste knekken. Du overlever livet, og du klarer å bli den du alltid har ønsket å være, den du egentlig er.    

  Jeg var så nære.. Bar 15 kg igjen. Og nå? Nå er det 40 minst. Angrer jeg på alle de unødvendige kcaloriene ? Ja. Hadde jeg gjort det annerledes om jeg hadde visst. Det vet jeg ikke, jeg var så langt nede, at jeg brydde meg ikke om hvordan ting var når jeg kom opp igjen. Det er så vanskelig å tenke konsekvenser når du ikke bryr deg om morgendagen en gang.

   

   

  # Har du noen problemer?

  # Legg igjen link til blogg om du vil så kan jeg titte innom?

   

   

  -Vattoy

   

 • 2

  God kveld! Akkurat nå sitter jeg inne med onkelen min og samboeren hans og ser nrk ramadrama teit serie. Aner ikke hvordan de presterer å lage så mye søppel? Men nok om min nrk kritikk. Idag har jeg bare sola meg litt og sovet. Deretter dro vi på stranda og grilla og bada jammen meg idag og. Elsker sommer og varmegrader. Gleder meg til i morgen ( gruer meg) må vel ut å jogge bah, men sommervarme og tacokveld slår ikke feil! Kjenner latskapen i meg koke bare ved tanken. Nå skal jeg starks legge meg i senga og se på serier før jeg tar natta. Så blogges vi i morgen'!

   

   

  # Hva har du drevet med idag?

  # Liker du jordbær?

   

   

   

  -Vattoy

 • 7

  Da var jeg endelig i humør etc til å sette meg ned med verdens treigeste pc og blogge om helga. Det har vert noen varme og hærlige dager! Elsker østlandet om sommeren. Akkurat nå befinner jeg meg i Fredrikstad, gamlebyen for å være mer spesifik. I ei svær dobbelseng med masse puter og to dyner. Ett glass ColaX med isbiter vedsiden av meg og en ødelagt kropp. Okei kanskje ikke ødelagt. Onkelen min har bestemt ( med meg) at vi skal klare å få tilbake formen min og ikke minst brenne av enn del kg fett. Etter å ha tatt årets første svømmetur, dro han meg hjem for å jogge. 40 min økt. Trodde jeg skulle dø, blir nesten skamfull av å tenke på hvor dårlig formen har blitt etter å ha ligget ett år i senga med feber og netflix. Vell sånn er livet, satser på å få tilbake både form og kropp. Men nå blir det nok snakkis her så skal jeg bare hive inn noen bilder.

  Hahahhahaha eg døyr. Kjeda me så satt å redigerte bilder bare for å se kor bimbo e kunne se ut. Vart der jeg landa.


  Ariel Cosplayet mitt.  Badekar hos onkel, er faktisk utrolig godt med ett bad i blant!

   

   

   

  # Har du vert på cosplay convention før?

  # Liker du badekar?

   

   

   

  -Vattoy • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta