vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Nok en gang sitter jeg her midt på natten før jeg får delt ett innlegg med dere. Nå har jeg ferie i ca 2 uker og det blir masse blogging!!  I morgen blir det cosplay tryouts og pakking til desucon. Gleder meg masse. Ellers idag har jeg bare jobbet og ingenting annet. Er trøtt og sliten så tenker jeg skal slappe av litt til og deretter legge meg godt til rette på soverommet til søstern ( det var mitt før jeg flytta ut) Ho er borte så da får jeg kose meg i gamle senga mi og fryde meg over hvor mye større rommet mitt er nå! 

 

# Hva skal du i morgen

# Hva er din favoritt hobby?

 

 

 

-Vattoy

 • 4

  God kveld i stuen. Akkurat nå har jeg og Ingriden min spist deilig kyllingmiddag med ovnsbakte grønnsaker, saus og frisk salat. Er så godt å ha besøk av besteveninna mi nå! I tilleg som vi alltid gjør når vi er ilag ser vi på serie. Idag ble det serien Grace and Frankie som minner oss veldig om oss selv. Hun Frankie og meg Grace, vet ikke helt hva det forteller om meg, men nok om det. Resten av natta skal vi se en film før jeg skifter på deilig nytt sengetrekk og vi legger oss. I morgen er det opp igjen på jobb, før jeg ENDELIG begynner på min lilleferie uke<3 Som når jeg tenker meg nesten blir to uker YAY! Vi skal på desucon hele helgen så det blir litt antrekk planlegging osv på oss videre. 

   

      

   

   

   

  #Hva har du gjort idag?

  # Hva skal du i morgen?

   

   

   

  - Vattoy

 • 2

  AHHHH SÅ DEILIG. Herregud dere aner ikke hvor godt det er å bli ferdig med kjøkkenet. Det var så jævlig fullt med både det ene og det andre. Det har lukta satan her i noen dager .. FLAUT. Men sannheten, og nåå lukter det som himmelen!! Var ute med boss i sted og som den blomsterpiken jeg er klarte jeg ikke la være og plukke med meg noe ''ugress'' inn. Syns sommerblomster er så nydelig! Nå tenkte jeg å ta en spisepause før jeg begynner på badet eller stua.. Litt usikker på hvilken jeg skal begynne med enda. Men tror stua da badet er jævligere og jeg må ta begge i natt. Blir vel ikke å legge meg før ut på dagen i morra men det får bare være, jeg vet at om jeg legger meg våkner jeg ikke før jeg må igjen i morra og da rekker jeg ALDRI å bli ferdig før jobb. Er litt slapp på bloggfronten nå men jeg har ikke så spennende liv eller mye og blogge om, så om folk har ønsker er jeg åpen for å skrive om det meste.

  |

   

  Beklager for dårlige mobilbilder atter en gang. Men finner fortsatt ikke kameraladderen min .
  Ingrid pusen min som kommer i morgen på bildet der oppe. 

   

  Men nå er pcn min så treig at jeg må bare fortsette med det jeg drev på med så jeg blir ferdig i natt. Så blogger vi i morgen.

   

   

  #Hva har du gjort idag?

  #Pleier du å rydde om natten?

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Aloha, gjett hvem som fikk besøk på jobb idag da? Jooo meg! Foreldrene mine kom innom med middag til meg, og kjøpte seg hver sin soft is. Så det ble ikke brødskiver til kvelds alikevel! Woho. Nå Skal jeg slappe av litt til før jeg begynner på prosjekt kjøkken/ bad. Kommer til å bli ett helvettes arbeid utover natta. Men sånn er livet, you make a mess you clean it up. Satser på jeg blir ferdig i løpet av vertfall 5 timer.. Bah, kjenne jeg er trøtt av dagen allerede. I morgen får jeg besøk av Ingrid så da må her være strøkent!  Redigerte på meg blåe øyne for moro skyld. Må si jeg liker bedre mine grønne.   

   

   

   

  # Hva har du gjort idag?

  # Hva skal du i morgen?

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Hei alle sammen, nå sitter jeg å venter på pizzaen i ovnen og håper at den blir ferdig så jeg rekker å spise den før jeg må gå på jobb. Som er om 40 min. 
  Idag sto jeg opp med ett smil om munnen, ett rent rom og sola smilende gjennom vinduene. Jeg står opp ser på klokka, sminker meg og går på butikken. Problemet er at jeg nå har alltfor lite tid til å spise osv. Bah. At jeg aldri lærer å stå opp om morgenen.

      

   

   

   

  # Hva skal du idag?

  # Er der fint vær hos deg?

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Eller kanskje ett C menneske. Jeg vet ikke hva det er, men jeg er plutselig 39 ganger mer effektiv etter 2 om natta? Er som jeg går fra ett dovendyr til en tiger (?) Okei jeg er fortsatt ganske treig. Vet ikke med dere men når jeg rydder sporer jeg av sånn 3995 ganger. En del av å ha ADHD er dette med å begynne på en oppgave og ikke fullføre den, med det mener jeg at jeg holder på med en ting, så ser jeg en annen ting. Sånn fortsetter det til jeg er tilbake på det jeg begynte på. Det er litt dumt da man som regel aldri ser enden av oppgaver fordi den endrer seg konstant. Jeg kjente på kroppen at jeg ble litt trøtt og kjente litt mer etter. Joda jeg er sulten, er det noe jeg har lært siste månedene så er det at man blir så slapp når man er sulten. Så nå koker jeg opp tomatsuppe fra igår, og oppdaterer dere, midt på natta. Rommet er ca halvferdig takket været min fine teknikk som heter : dytt alt ut på gangen. Gir kanskje ikke mening for alle, men når gulvet på rommet er tomt syns jeg det er lettere å plukke opp ting å ha på plass en etter en, det blir liksom ikke så overveldene da, pluss jeg får ommøblert uten at det er fullt og får vasket gulvet! Som nå lukter en blanding av klor og grønnsåpe mmmm!  Når alt er ferdig i hele leiligheta tenkte jeg og vise hvordan jeg har det, må bare finne kamera laderen min, bli ferdig før jobb som er 4 i morgen. Forhåpentligvis rekker jeg noen timer med søvn. Jeg kunne fortsatt i morgen f.eks. Men saken er at om jeg ikke fullfører når jeg har begynt.... Da skal jeg love deg jeg blir ALDRI ferdig. 

  Håper alle har hatt en super dag osv. Så blogges vi sikkert utover natta eller morgendagen, spørs om jeg får ett anfall av skrivelyst.  Har ennå ikke sortert ferdig alt på vinduskarmer osv. Og der har dere en 3 del av rommet mitt. Og en 7 del av skoene mine hahah.. Stakkars mamma som oppevarer resten.


  Gammelt bilde der jeg ser ut som en sykopat hahahha det blikket da!


   

   

   

  # Hva har du gjort idag?

  # Vimser du mye når du rydder?

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  God dag, god morgen etc. Idag rakk jeg faktisk å stå opp og stelle meg litt før jobb. Siden jeg ikke gidder å gå rundt sånn for bare 2 timer så blir det de man kan kalle '' Dagens IWISH jeg hadde på meg antrekk''  Ellers så titter sola frem av og til, havet ser grått ut og jeg er ganske matt av det triste sommerværet. Idag har jeg ingen andre planer enn å slappe av, dra på jobb og sove.

     Sko kjøpte de i Spania på HM for noen år siden.  Gleder meg til jeg får halvert kroppstørrelsen min, for sånn jeg ser ut nå er jeg ikke fornøyd med.


  Skjørt og topp, og jøss hva hadde man trodd cardigan alt fra HM. Mage, ifra Freia.

   

   

   

   

  # Hva syns du om antrekket? 

  # Hva skal du idag?

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God kveld alle søte mennesker. Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Modern Family på tvn og flirer meg ihjel. I enkelte perioder er det godt med enkel underholdning med kjærlig innhold. Modern Family er akkurat det, elsker spesielt Gloria og personligheten hennes. Dagens middag var tomatsuppe og brødskive, og alt jeg har gjort er soving og jobb. DVS basically ett A4 liv. Jeg drar ikke på dyre reiser, spiser ute ofte, eller lager fancy middager. Jeg burde ha tatt masse klessvask og ryddet kjøkken for 290480 gang, noe jeg visst aldri blir ferdig med. Jeg burde fiksa negler, tatt sol, hårkur, ansiktsmaske osv Men jeg orker rett og slett ikke, jeg vil bare sitte å slappe av litt med tv, popcorn og legge meg til slutt. I utgangspunktet drømmer de fleste likeså meg om ett stort fantastisk liv som alle vil ha. Etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg rett og slett funnet roen med meg selv. Om jeg ikke blir en stor karrierekvinne gjør det ingenting. Å ha familie og en vanlig 9-17 jobb, det er ett liv jeg kan leve med. Ett liv jeg kan elske, så lenge jeg finner rette mannen og bor på rett sted. Jeg har endret syn på drømme fremtida mi. Nå vil jeg mest av alt ha det livet der jeg kommer hjem til noen jeg elsker og som elsker meg. Det er det viktigste kjærligheten. Så kanskje det A4 livet jeg har nektet og godta tidligere ikke er så ille, kanskje ett A4 liv kan være vel så fantastisk og for noen til og med bedre.  Jeg håper du som leser dette finner ditt liv, enten det er A4, A3, A2 eller A5. Det spiller ingen rolle så lenge du har kjærlighet. 

      

   

   

  # Hvilket liv drømmer du om?

  # Hva skal du ikvell?

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  God kveld alle sammen! Akkurat nå hører jeg mikroen i full gang med å poppe Maarud (?) popcorn til meg, som jeg helt plutselig fikk veldig lyst på. TVNorge står på tvn med ett eller annet dårlig norsk program og jeg? Jeg har akkurat våknet. Av en eller annen grunn sovnet jeg plutselig rundt 18 frem til 22 da Silje ringte meg.

  Det som møter meg i andre enden var da '' Du snakker ikke i søvne med meg nå gjør du???? ''  Jeg bare '' Hæ nei, altså jeg kan gjøre sånt av og til me nå er jeg sikker på jeg er våken'' '' Ja nåja, du har avtalt ting med meg på telefon i søvne før, heilt sikker???''    Så, det viser seg at ikke bare er jeg veldig glemsk som person, men jeg svarer på telefon i søvne og lager avtaler med folk. Hmm... Ellers så hverken går jeg i søvne eller snakker i søvne, ikke en gang snorker ? Av og til det kommer en liten lyd når jeg er tett men det er alt. Og apropo søvne, jeg skrev ett innlegg om en rar drøm jeg hadde for litt over en uke sia. Jammen tror dere ikke jeg har drømt sært igjen. Idag drev jeg og drømte jeg gikk i søvne opp i andre leiligheta og plutselig våkna mens jeg gikk der, det føltes så ekte og ekkelt, og samtidig ser jeg for meg at sånn jeg gikk og så gjennom øynene mine må være sånn det føles å være neddopa. Føltes meg nesten som under vann av og til veldig sært.  Jeg gikk jo selvfølgelig gang på gang opp igjen opp i den leiligheta i drømmen og det var så realistisk i starten, men så vart der plutselig mange andre etasjer osv .. Veldig rart. 

   

      

  Brille som står på tvn nå tar opp ett morsomt tema. Hvilken typer er latest, sto mellom mange valg men to av valgene var a og b mennesker. Personlig er jeg B menneske elsker og sove til ut på morgenen og være oppe om natta. Jeg kan også ærlig innrømme jeg kan være såååå lat! Tar det som det kommer osv menneske. Enkelte ting skal jeg ha en strikt plan på, men andre ting er mer sånn essda null stress. Det jeg lurer på er om jeg er den eneste ?

   

   

   

  # Drømmer du mye rart?

  # Er du A eller B menneske?

   

   

  - Vattoy 

 • 2

  Hei alle sammen, I går var en lang og koselig dag jeg skal skrive litt mer om senere.  Tenkte å dele gårsdagens oppdressing med dere. Jeg skal snart pakke og dra hjem til Volda siden det er sånn årlig medarbeidersamtale ellerno, og jeg skal jobbe hele helga. Så jeg rekker ikke skrive så mye mer før ikveld. Håper alle får en fin dag!

     Jakka er mamma si, fra Vero Moda I think. Kjole, strømpebukse og sko HM. Hatt , tror det var topshop i London.

   

   

   

   

   

  # Hva syns du om antrekket?

  # Hva skal du idag?

   

   

  -Vattoy

 • 8

  Hei og god dag! Vet jeg har vert en dårlig blogger i det siste men slik går jo dagene når man har en del og gjøre. Idag bestemte jeg og Cassie oss for at det var på tide jeg tok bilder til ny header. Personlig må jeg si meg lite fornøyd. Ikke pga stil, poseringer, fotograf etc men fordi jeg ser så stor ut nå. Jeg hater at jeg har lagt på meg så mye igjen, og håper jeg klarer og komme meg ut av dinna dårlige perioda og begynne på nytt med treninga osv. Føles så mye bedre når man er mer glad i kroppen sin. 

  Ellers idag har jeg bare slappa av og skal hjem til min kjære mor ikveld når hun er ferdig på jobb. Blir godt med litt mamma tid. 

      

   

   

   

   

   

  # Hva har du gjort idag?

  # Syns om den nye headeren min?

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God kveld i stugen, rettelse god kveld i cassie sin stuge.  Idag har vert en kjempe lang men super trivelig dag. Jeg har også betalt en million regninger. Trist men må til, ellers så blir resten av millionene jeg ikke har betalt når skattepengene kommer. Føler rikdommen min svinne hen. Vi var innom moa og kjøpte cassie bursdagsgave blant annet. Så bakte vi oreo kake og henta cassie. Siden vi er så hyggelige så lagde vi til en stor overaskelse, vi kidnappa ho med bind for øynene og kjørte henne til byen. Vi spanderte middag på henne på egon og overasket med veninner og god snakk. Hun virket veldig glad for at vi ville gjøre det for henne. Fra meg, silje og Marielle så fikk hun Vampire Diaries 5 og en bukett, og fra celin en vinflaske. Også så spanderte alle 4 middag på henne. Så kjørte vi silje hjem, celin ble henta og meg, Marielle og Cassi kjørte hjem til Cassandra. Så var familien til Cassandra der, med kaker og gaver. Det var mye morro snakk og gaveutdeling med gode kaker. Alltid like triveligt med slike dager. 

   

  Men nå skal jeg fortsette å hjelpe sean å pugge på¨teorien over telefon. Så slenger jeg bare med masse fine bilder fra dagen. Håper du har hatt en fortreffelig dag slik som meg.

  Oreo Kaka baka vi.

  Hhahah munnen min så så sinnsvakt rar ut på det her bilde så redigerte det bort hahha.   Favorittene<3  Sølvi moren til Cassandra 

   

   

   

  # Har du hatt en fin dag?

  # Hva skal du i morgen?

   

   

  -Vattoy

 • 4

  En siste dag med jobb før jeg har fri noen dager! Det skal bli så godt, og ikke minst koselig og være med venner igjen. Kjenner formen er litt bedre i dag så kanskje jeg ikke suller bort livet mitt på jobb.  Ellers så skal jeg pakke ikveld og legge bor favoritt antrekkene mine for uka. Tenkte og dele med dere. Håper dere får en fantastisk dag videre.

   

  Meg og Ingrid på desucon i fjor.

   

   

   

   

  # Hva skal du idag?

  # Har du vert på desucon?

   

   

   

  -Vattoy

 • 6

  Jeg har aldri vert så trøtt før når jeg har vert på jobb som idag? Trodde jeg skulle sovne av, der var lite folk som egentlig betyr vask og rydd. Men idag var det mer som i prøv og hold deg våken om det kommer kunder. Tror til og med jeg glemte å sette frem boller, wops. Hater dager jeg føler jeg ikke får mye ut av jobben min, føler meg så uproduktiv osv. Regner med det var ett en gangs tilfelle og at jeg er back on track i morgen. Ellers så  streamer jeg ned den der 50 shades of grey filmen da Sean sir jeg må se den hele tida. ( Overdrivelse han nevner det bare av og til ) Jeg har liksom vert ganske unvikende med den pga bøkene osv virker veldig manipulerendes og undertrykkende. Kan ikke si mer da jeg ikke har lest så mye av de, og tenkte jeg sku se den ivertfall.  

   

  Men nå må jeg legge meg, ny dag i morgen også mandag er det Cassandra sin bursdag. Gleder meg masse da jeg er sånn bursdags fanatiker hihi!

   

  Foresten, noen oppe eller nede ( vet ikke hvilken av de ) Har fest, igjen... En dag skal jeg hevne meg skikkelig, blir aldri en ordentlig søvn på meg med all den ropinga og musikken -.-

   

   

   

  # Har du sett 50 shades of grey?

  # Hvilken del er favoritten din?

   

   

  - Vattoy

 • 5

  God morgen, god dag, god jul osv.  De fleste har vel allerede lekt den produktive leken idag og gjort noe med livet sitt. Selv maktet jeg så vidt å åpne øynene nettop da alarmen ringte for full hals. Jeg skal på jobb om litt over en time og jeg kjenner jeg dør innvendig av søvnmangel. Dog 8 timer med søvn burde være nok, men akk nei ikke nå lenger. Visst noen gadd å regne bak i tid og lurer på hvorfor jeg ikke sovna før 06.00 i natt så er svaret enkelt. Jeg fikk det ikke til.  Istedenfor sto jeg opp og satt meg på gulvet og begynt å legge ihop klær og putte til vask de som trengte det. Da jeg var ferdig satt jeg på en maskin, som jeg trodde jeg skulle klare å stå opp til med alarm for å hive i trommelen, da 90% av jobbklærne mine er der. Vel sånn gikk det ikke, jeg hadde så interessange drømmer jeg måtte fortsette og drømme. Nå angrer jeg jo selvfølgelig på den beslutningen da jeg ikke husker ett døyt av hva jeg drømte om, så mye for det liksom.

  Ellers i dag blir livet mitt å bestå av jobb, jobb, jobb og muligens en tur innom solarium. Vi får se hva jeg orker. 

  Meg og stesøstra mi.

   

  Nå husker jeg foresten hva den ene drømmen handlet om. Er det noen som har sett Heroes? Vel uansett der er det en av de som kan kopiere andre sine krefter og ta de i bruk når han vil. Jeg drømte at jeg gikk forbi en fotballbane og ble truffet i hode så jeg svimte av og måtte på sykehuse for å sjekke om alt var i orden. Deretter så våknet jeg opp kl 19. og da var jeg allerede 3 timer forsen til jobb!! som jeg begynner på 16. Jeg sendte melding til sjefen og forklarte situasjonen, det gikk fint. (Blir alltid så stresset med å komme forsent på ting) Så når jeg våknet da ofc, da fikk jeg plutselig til å sende ildkuler ut av hånden min?? Så jeg satte fyr på en person med ett uhell, jeg fikk full panikk. Så jeg begynte å tenke på vann eller regn ett eller annet for å slukke ilden. Til slutt fikk jeg redda fyren. Men tror dere kanskje mine sære eventyr stoppet der neida! Jeg begynte å teste ut forskjellige ting med tankene mine, flytte på objekter og skape objekter. Det endte da selvfølgelig med at jeg skapte en brand new gigantisk apple tv til besteveninna mi ( som ikke er særlig begeistra for apple ) og en til broren min for han syns det var urettferdig at hun fikk en og ikke han. Så videre i drømmen var jeg plutselig på fotballbana og møtte han som traff meg i hodet, selvfølgelig er det en fyr fra fortiden min, nevner ikke hvem. Han sir unnskyld for alle gangene han har truffet meg med ball og farget håret mitt`? Farget håret mitt??? Jaha, i drømmen var jo det selvfølgelig helt normalt men hvorfor i alle dager skulle han ha farget håret mitt?? Så jeg sier joda det går bra og tar turen hjemover. Det er jo som i alle drømmer en tur man ikke husker noe av, for plutselig sto jeg i vasken og skylte ut regnbuefarger fra håret mitt, med hånda mi som spring for jeg kunne få vann ut av den nå.  Så ringte vekkerklokka og jeg sovna igjen når den var av. 

  Jeg må innrømme når du begynner å snakke om en drøm husker du plutselig så mye mer. Er det noen drømmetolkere der ute som vil forklare meg denne? For dette her virker bare som random vissvass for min del.

   

  Dagens telefon selfie med fantastisk dårlig kvalitet.

   

   

   

  # Har du rare drømmer iblant?

  # Hva skal du idag?

   

   

  -Vattoy

 • 4

  Jeg er vel ikke den eneste ''gullstrupen'' som elsker å  sette på karaoke på youtube etc å synge for full hals? Spesielt når man har masse innebygde følelser, stress osv. Føler meg liksom så fri når jeg ljomer for full hals. Nå har jeg faktisk klart å sulla meg bort i en app som heter sing/smule. Jeg brukte den masse for noen år siden, og nå har jeg jammen meg fiska den frem igjen. Å kunne spille inn og høre seg selv synge er vel for noen ett mareritt, men jeg syns faktisk det er koselig. Jeg får høre hvordan jeg tolker sangene og hvordan jeg legger følelsene i det jeg synger.  Jeg som alle andre trenger visst bekreftelse en gang i blant, og er det noe jeg spør om ofte så er det '' er du sikker på jeg ikke høres ut som en lidene katt?'' Eller '' er du sikker på jeg ikke ser helt forjævlig ut osv?'' Eller er du helt sikker på at jeg ikke sir/føler eller gjør noe galt'' Når man er usikker på seg selv, og ikke gir en sjøl den tilliten man fortjener da blir man ett eneste stort spm tegn. Men når jeg synger, og jeg spiller inn, og jeg hører på meg selv. Da blir jeg liksom tryggere, for lidene katt er det ikke. Jeg er ikke noe superstjerne, proffesjonell sanger osv, men jeg hører på meg selv at syngingen betyr noe. Og det bekrefter for meg at jeg får noe godt ut av det. Det er det viktigste. 

   

   Bilde fra 18års dagen min,  om bare en mnd er jeg 19 og ett år nærmere voksenlivet.

   

  Noen ganger må man bare bestemme seg for at man er bra nok. Sette seg ned, se på alt man har fra perspektiv... Og bestemme seg, jeg er ok. 
  Er enkelt for meg og si, og skrive. Jeg vet hvor lett den indre stemmen trykker ned mennesker, men dere må bare huske at dere er bra nok. Uansett hva du er bra nok.

   

   

   

  # Hva gjør du når du er stresset og følsom?

  # Har du smule appen?

   

   

  - Vattoy

   

 • 4

  Er det noe jeg elsker å gjøre så er det å lage collager. Enten på pc eller irl. Jeg har faktisk mange hengende på veggen, og hver gang jeg kjøper ett moteblad så leser jeg det og klipper det søndt for å henge det på veggen. Syns det er inspirerende og ikke minst dekorativt.

   

  Oh Paris my Paris 

   

   

   

   

   

   

   

  # Hva er din drømmeferie?

  # Skal du noe spesielt i sommer?

   

   

  -Vattoy

 • 4

  God dag, ettermiddag, kveld, morgen hva nå enn du føler dagen har kommet til Tenkte å dele med dere dagens outfit. Vel og merke hadde jeg det på meg til butikken og tilbake siden jeg skal rydde og vaske i hele dag. Men uansett, jeg kan jo late som jeg kler meg pent hver dag? 

   

  Bukse HM


  Genser fra HM- 

  Sko fra NLY

  Solbrille HM

   

   

  Som dere kanskje merker så handler jeg mye på HM. Og headeren min samsvarer ikke med utseende mitt nå hahaha. Men det var de eneste brukbare bildene jeg hadde så lenge. Jeg skal ta nye bilder med Cassandra  på mandag og får da forhåpentligvis ordna litt på design osv. Liker det flotte designe jeg har lånt av Rikke, men jeg vil ha det litt mindre rosa. Ellers så finner jeg ikke igjen minnekortet til kameraet mitt så dere må leve med telefonbilder frem til jeg får ett nytt eller finner det igjen. 

   

   

   

  # Hva syns du om outfiten?

  # Handler du mye på HM?

   

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Siden jeg ikke har ett spennende liv enda tenkte jeg å blogge om '' den første gangen'' Er ikke så lenge Sophie Elise la ut ett innlegg med dette, og det syns jeg var kjempegøy. Derfor tenkte jeg og gi det en sjangse. 

   

   

   

  Første kyss ?

  Mitt første kyss, ahhahaha for en historie. Jeg og en barndomsveninne delte på kjærester. Så den ene var mitt første kyss. Så lite romantisk som du kan få det.

   

  Første ferie sted ?

  Første stedet jeg dro på ferie i utlandet, husker ikke noe av første campingturer osv. Første gang det var når jeg var i Kreta med familien.

  Meg heilt til høgre, lå alltid med bena sånn i vannkanten hahaha.

   

  Første kjærlighet?

  Min første kjærlighet var verdens snilleste gutt som jeg faktisk var sammen med i 14 (?) mnd. Kunne ikke fått en bedre første der :)

   

  Første tattovering?

  Jeg har Hakuna Matata bak på venstre skulderblad, har ikke noe bra bilde av det. Jeg hadde drømt om den tattoveringa i 3 år før jeg tok den. For meg betyr den veldig mye, jeg er ett menneske som konstant stresser over alt. Jeg bekymrer meg der det ikke er nødvendig og kan til tider bli ekstremt kontrollfreak. Tattoveringa mi minner meg av og til på å slappe av, Hakuna Matata- No worries. Jeg trenger å bli mint på det. Det var faktisk ikke noe særlig vondt i det hele tatt uten en liten del som var mer direkte på muskelen. Anbefaler alle og tenke lenge og nøye over en tattovering de vil ha. Og når du tar den, bestem deg for at du skal aldri angre på den uansett hva, minn deg selv på hvorfor du tok den. 

   

  Første ting du virkelig mannet deg opp til?

  Det var faktisk ikke så lenge sia. Jeg brukte en hel helg på å være kvalm, stressa og nervøs for å si noe jeg har villet sagt de siste 3 årene. Og jeg hadde endelig bestemt meg for å gjøre det. Jeg tar ikke mange sjangser ergo lite å manne meg opp til, skolegreier osv pleier å være easy peasy... Men når det kommer til følelser, da er jeg den største pysa i universet! Heldigvis gikk det forholdsvis greit, og tiden får vise om det resulterer i noe godt eller ikke. 

   

  Meg i Midten, 2 av mine nærmeste veninner ved siden av meg. 

   

  Første jobb?

  Min første jobb var i en barnehage, jeg fikk hjelp gjennom barnevernet til å kunne tjene ukepenger ved å jobbe i barnehage. Moren min var aleneforsørger lenge og nå til dags er det dyrt å være ungdom. Så jeg fikk lov til å jobbe noen timer i uka på en barnehage etter skolen. Jeg lærte mye om barn, og forskjellen på folk. Det er en erfaring jeg gjerne tar med meg videre i livet.

   

  Første gang du klikket fullstendig på noen?

  Hahhahahahhaaahha.. Det er vel ehm. Ja. Kremt. Jeg har da mild ADHD. Det har resultert i ett og annet sinne anfall oppigjennom barndommen. Det var en gutt på barneskolen som ikke var særlig snill mot meg, og fikk de andre i klassen mot meg. Det var ikke særlig greit på den tiden, men det er en historie for en annen gang. Jeg husker akkurat den dagen, jeg hadde fått nok. Jeg hadde grått, prøvd og ikke bry meg og le det bort. Den gangen vart begeret rett og slett for fullt. Jeg klikka, å løp etter han rundt hele fotballbana og skjelte han ut. Når jeg tenker på det blir jeg kjempeflau, det så sikkert kjempedumt ut for de andre. Og vel, det vet jeg for de lo av meg etterpå, hah. Ler litt selv nå, der og da der i mot .. da sugde det skikkelig.

   

  Første gang du drakk alkohol?

  Min første alkohol opplevelse, som den engelen jeg var ( Note ''var'' ) det var på min 18 års dag. Jeg smakte bare litt smirnoff og vin fra de andre. Noe særlig godt var det ikke. Men som med alt annet, ble det liksom bare bedre med tid. 

   

   

  Den første gangen du blogget?

  Jeg husker det veldig godt faktisk. Jeg og Kaja, en barndomsveninne av meg. Vi startet blogger av og på hele tiden. 10/ 12 åringer som blogget anonymt om skjønnhets tips osv. Jeg vil faktisk tørre å påstå det var supre tips hahah! 

   

  Den første Kjæresten?

  Hah, det var litt av en tid. Fra første til tredje klasse var jeg av og på ''kjæreste'' med en gutt fra øya jeg kommer ifra. Det var ett veldig turbulent forhold med oppturer og nedturer, svik og bedrag, gleder og tårer. Nei helt ærlig, han var/er en helt ålreit fyr som jeg hadde mye gøy med. '' Hyttebugging'' osv. 

   

   

   

  Er ikke akkurat nyttig informasjon, men kanskje litt morsomt å høre andres første. Tenkte å skrive en sist gang etterhvert også! Det tror jeg hadde vert morsomt. Håper dere alle får en fantastisk dag, jeg er sikkert ikke våken når dette postest da jeg ikke vet hva døgnrytme er og antakeligvis drømmer søtt om sjokolade fontener og magic mike crewet som lærer meg og danse. (neida joda) husker aldri hva jeg drømmer.  

   

   

  # Fortell meg noen av dine første?

  # Har du blogg? legg igjen link vil gjerne titte innom noen!

   

   

  -Vattoy

   

   

 • 6

  Hei alle kjente og ukjente. Perfect Two surrer i bakgrunnen og jeg nynner med. Hvor godt er det ikke å komme hjem fra jobb og vite i morgen, ja i morgen slipper du å ha på vekkerklokka! Viste seg at jeg hadde blitt feilaktig satt opp på en vakt så jeg plutselig ikke skulle jobbe i morgen alikevel. Da får jeg endelig skrubba dette stedet. Skal bli godt å få det til å føles ut som hjemme igjen! 

  Ellers så kom jeg hjem til en pakke i posten, fra Det Nye. Viste seg at det lønner og huske å betale abbonementet, fikk nemlig en veske fra de. Den var helt enkel og blir nok brukt når jeg er på farta iblant da den hadde god plass.

  Helt enkel og grei veske rett og slett.

  Ellers den litt mindre lukseriøse middagene min! Toro + Hybel = sant <3

  Åsså slenge e me en 2 år gammel selfie fra da jeg trodde jeg var drit kul. Men dude. My hurr <3

   

   

   

   

  # Hvordan har dagen din vert?

  # Får du ofte pakker i posten?

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om året som har vert og resultatene av det.

  Selv har jeg vert en treningsnarkoman. Sånn jeg er nå skulle man aldri tro at jeg kunne være en hel dag på treningsenter og gå ut derifra med masse energi og overskudd. Jeg spiste kjempesunt og levde det livet jeg alltid ville ha.  Men hvor gikk det galt kan man tenke. Hva gjor at jeg nå tilbringer meste parten av dagen min i senga foran pc skjermen og ser netflix. Jeg vet hva som har skjedd selv, og tenkte å forklare for dere situasjonen og hvordan jeg håper å komme meg fra den.

  I fjor var jeg mye til legen for å snakke om en hel del, både psykiske og fysiske plager. I fjor desember tok mamma meg med ( jeg tør ikke gå til lege/tannlege etc alene, ikke spør hvorfor) Jeg var konstant kvalm, stresset og hadde hodepine nesten hver dag. Vi tok noen tester for å sjekke vitamin mangel og andre nødvendige ting. Alt var supert, til og med høyeste målinga av d vitaminer han hadde hatt for hele vinteren. Næringa var det ikke noe galt med. Så vi begynte å gå inn på den psykiske delen. For mange år siden hendte det meg noe som har sittet dypt inne. Noe jeg har nektet på og jobba hardt for å ignorere. Jeg har det bra, jeg er frisk, jeg klarer alt! Men som alt annet i fortiden du ignorerer kommer det igjen, oppvasken blir aldri ren om du ikke vasker den, det mygler, blir skitnere og eklere. Sånn var det med meg. Jeg traff veggen. 

  Legen diagnoserte meg med Kronisk deprisjon. wow .. det gikk rundt for meg? Jeg psykisk syk? Nei det kan ikke stemme, jeg hadde jo nesten ingen fravær tidligere, toppscore på skole og venner. Er ikke som regel de psykisk syke alene, i mørket og helt borte som mennesker? Jeg begynte å  kjenne på alle tegnene som legen fortalte om, joda alt stemte. Jeg var konstant stresset rundt hjerte, og anspent. Der var en stor slimklump rundt hjerte som spiste bort alt av glede og motivasjon, og jeg var så sliten! En dag på jobb og jeg var toast, uansett om jeg var rundt sprudlene mennesker og jobbet med noe jeg elsket så var jeg rett og slett 100% umotivert. 

  Jeg ble satt på venteliste for psykolog i Volda da jeg skulle begynne på skolen der til høsten. Mitt år tenkte jeg, dette året er mitt år. Da jeg begynte på skolen var motviasjonen ganske bra, jeg hadde en jobb, stipend, fantastisk flott hybel og ikke minst jeg hadde begynt på psykolog, oppkjøringen var nær og jeg skulle begynne å trene igjen. FEIL.

  Det gikk vel 2 uker så lå jeg rett ut med nesten 40 i feber og halsbetennelse. Igjen??? tenkte jeg, jeg hadde jo allerede hatt to halsbetennelser det året, pluss en betennelse i ett gnagsår jeg fikk som gjor jeg måtte gå på appocilin igjen. Jeg hadde begynt å grave i hodet mitt hos psykologen med å få diagnoser, skole og lekser var i gang, jobb 2 ganger i uka ca og jeg var død.  Jeg gjorde så godt jeg kunne, strøk på første oppkjøringa mi, nervene tok meg og jeg klarte ikke å være rolig. Skolen gikk forholdsvis bra da jeg er flink i blomsterdekorering, og fag generelt, jobben er enkel. Men jeg hadde ikke mer, ikke noe mer overskudd what so ever. Å være sosial kunne jeg bare glemme, trening ? Ha! Soving var det jeg brukte all fritiden min på, jeg klarte ikke mer. 

  Første halvåret gikk, til jul hadde jeg en 3er (laveste karakteren jeg har fått ever) og resten 4 og 5, klarte vertfall det bra. Fraværet mitt var skyhøyt. over 30 dager. Grunnen. Halsbetennelse! Jeg var så sliten av halsen, og det var ikke alltid jeg fikk appocilin. Da det ikke var nødvendig, men likefullt å gå på skolen med feber, og deretter jobb, med en hals som er vond å spise med. Det var ikke lett.. Jeg ble henvist til en spesialist i hals osv, og det viste seg hatt jeg har hatt kronisk betente mandler i minst ett år, og antakeligvis lenger sånn de så ut, og med tanke på hvor lenge jeg har vert syk av og på.  

  Når du har immunforsvaret ditt konstant på jobb, da skal jeg love deg du blir SLITEN! Jeg fikk en operasjonsdato i februar. Dette halvåret skal bli bedre tenkte jeg! endelig får jeg de ut! FEIL. 

  Angsten ble sterkere utover vinteren, jeg hadde bare hatt små anfall tidligere og en del symptomer ellers i hverdagen. Men etter jul var det ett helvette å bare dukke opp på skolen. All sminke uteble, joggebukser ble en vane og jeg var så trøtt. Det var til og med en hel uke jeg nektet å dra på skolen, jeg hadde angstanfall hele uka og kom meg kun ut av sengen om jeg måtte kjøpe mat. Ettersom jeg bor alene var det ingen annen utvei. Angst er noe av det unnskyld munnbruken, men noe av det JÆVLIGSTE jeg har opplevd. Kudos til dere som sliter med sånt nesten hver dag for det var noe av det vondeste jeg har opplevd.

  Jeg hadde en ferie i vinteren å glede meg til, jeg hadde fått fri fra jobb, bestilt biletter og hotel. Alt var i boks! Jeg og min aller besteveninne dro til London i 5 dager, det var verdens koseligste tur!  Kan utdype om den en annen dag. Så flink som jeg er klarte jeg å bli syk igjen. Kjente på halsen den 4 dagen, tenkte ikke det ble så ille denne gangen. Men der tok jeg virkelig FEIL. Dagen vi reiste fra London var kjempeslitsom. Å reise fra hotellet til flyplassen var noe av det tyngste jeg noen gang hadde opplevd. Feberen spiste meg opp. Jeg levde på ibux og det jeg klarte å svelge av vann. Jeg endte opp med å sitte på flyet, med over 40 i feber, og jeg holdt på å fryse ihjel. Jeg har ALDRI i mitt liv vert så kald før, ønsker ikke dette på noen! Når jeg kom hjem til Ålesund var foreldrene mine borte og jeg klarte meg gjennom natta med ibux og sov på sofaen på stua. Det lille jeg klarte å sove. Veninna mi Marielle var en engel som kjørte meg til legevakta. Mens vi venta vart jeg kaldere, og verre i halsen. Fikk tatt nok av tester og endte opp med en av mine største skrekker. Jeg måtte legges inn. WOW. what hæ? Jeg spurte om jeg slapp, men legen ville ikke la meg gå uten å legges inn. Jeg hadde over 200 i en måling ( husker ikke hva det heter) hvor man helst skal ha mellom 5 og 30. Feberen min lå gjevnt på ca 40 grader og jeg måtte få intravenøst ditt og datt. Nevnte jeg.. jeg er livredd for nåler. Mamma kom så fort hun kunne fra Herøy, som ligger ca 1 og en halv time unna Ålesund. Jeg måtte ta rønken for å sjekke lunger og hjerter, for det kunne ha spredd seg i blodet. Alt dette ledet til 2 døgn på sykehuset hvor jeg levde på sterke smertestillende og fikk intravenøs veske. Is og smoothies var maten og alt gikk surrende kjedelig. 

  Heldigvis ble jeg operert 2 uker etterpå. Når jeg kom tilbake på skolen var det for å snakke med lærer og psykologen på samme tid, slik vi kunne finne ut hva jeg skulle gjøre videre, for det ble klart jeg ikke klarte å fullføre hele året skikkelig. Først skulle jeg egentlig ta programfagene ett år og de andre etter. Men det endte med at vi fant ut det ble best for utdanninga mi og helsa at jeg slutta og fullførte neste år.

  Så nå sitter jeg her da, med ett helt år bortkastet. Jeg har utrettet INGENTING.. dette året her som skulle bli mitt år. Jeg fikk heldigvis ut mandlene og har vert så og si frisk siden. Bare en liten forkjølelse etter mai. Men dette året gikk jeg opp 20 kg. Ingen aktivitet, og mangel på sunn mat.. For tro meg å lage mat og spise sunt er ikke noe du tenker på når du er syk hele året.  Jeg har vert så sliten dette året, og er det enda. Motivasjonen min halter og jeg lurer på hvordan jeg skal klare å komme meg tilbake til den sunne treningsnarkomanen som jobber hardt for det hun ville. Jeg er mye friskere psykisk enn det jeg var, men er fortsatt ikke helt frisk. Jeg må nokke jobbe med det lenge frem i tid. 

  Jeg håper bare jeg klarer å finne motivasjonen min til å kutte ut sukker, og begynne å være i aktivitet igjen. Hvor 6 timer på jobb ikke gjør at jeg føler meg død i flere timer etterpå, og hvor jeg er klar for å være den sprudlete jenta jeg alltid har vert.  Dette var ett langt innlegg hvor jeg for det meste trengte å få en oversikt, og se hvor langt nede jeg har vert. Som kan hjelpe meg å motivere meg med å bli frisk igjen. Jeg håper jeg kan skrive om ett år at jeg klarte det, og at jeg er tilbake. Men er det noe jeg har lært er det at du kan ikke forutse fremtiden, det vil være tøffe tak som dukker opp når du minst venter det. Man må bare holde pusten og dukke inn i det slik man kan komme opp til overflaten sterkere enn noen gang klar for alle kamper. I løpet av juni har jeg ett mål om å kutte ut sukker og komme meg tilbake på trening. Sakte men sikkert. Jeg skal klare det, jeg har vert på ett fly med farlig høy feber, jeg kan klare alt. 

   Bilde fra da jeg var veldig flink til å blogge og hadde sinnsvakt langt hår ( det er i en hestehale der) 

   

   

   

  # Har du kjent på det å være veldig sliten?

  # Hva er din tøffeste motgang?

   

  -Vattoy

 • 3

  God morgen, god formiddag eller hva nå en man sir kl 13. på dagen og man nettop har våknet. Det er bare noen timer før jeg skal på jobb og i de timene skal jeg gjøre 2 ting. Slappe av, og rydde litt til på kjøkkenet da huseigeren kommer innom når jeg er på jobb for å sjekke rørene under vasken. 

  Ellers idag er det jobb og bare vasking som er planen. Ble så seint før jeg sovna igår da jeg satt oppe å så på How I Met your mother og teksta med Sean.  Tror jeg må komme meg i seng tidligere etterhvert denne uka. Kan ikke leve livet med snudd timeplan 24/7.  Tenker å lage ett favoritt plagg inlegg, med f.eks. favoritt fest antrekk, favoritt sommer osv. Er det noen ønsker er det bare å spytte ut. Nå skal jeg få ræva i gir og rydde ferdig kjøkkenet. 

   

   

   

   

  # Hva skal du gjøre idag?

  # Hva vil du jeg skal blogge om?

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Sia jeg nettop begynte å blogge igjen, og har mangel på ideer og blogge om tenkte jeg å svare på en del spm om meg selv.

   

   

  1. Hva er ditt hele navn? 
  Nathalie Pettersen Vattøy

  2. Er du singel?
  Både og, vi får se hva tiden bringer :)

  3. Siste du skrev i en sms?
  Automatisk svare melding når jeg ikke kunne ta telefonen '' Jeg kan ikke snakke nå''

  4. Hva er favoritt fargen din?
  Grønt er skjønt

  5. Hva er din største svakhet?
  Vel, jeg tror det som er verst.. Det må være at jeg tør ikke å stole på meg selv.

  Meg og ''tante'' ungen min Mia <3

   

  6. Sterkeste side?

  Hmm.. det må være at jeg klarer å finne lyspunktet hver gang det mørkner for meg.

  7. Hvor ser du deg selv om 5 år

  Om 5 år.. hm. Jeg håper jeg er i ferd med 2 år som utdannet blomsterdekoratør på østlandet en plass. Forhåpentligvis forlovet med drømmegutten, og tenker på barn. Da er jo jeg 24 år, og midt i 20 åra.

  8. Hva gjør du når du er hjemme alene?

  2 Ord - Netflix- senga.

  9. Hvordan forhold har du til familien din?

  Jeg har ett supert forhold! Forteller mamma nesten alt og har verdens beste besteforeldre og søsken<3

  10. Liker du utseende ditt?

  Jeg skal ikke lyge å si jeg ikke har en del ting på en sånn liste man kunne gjort noe med. Men jeg er glad jeg er den jeg er. Jeg har ikke rare skavanker. 

  Meg til venstre, og cassie til høyre. 

  11. Hva ser du etter i en gutt/ Jente?

  Skal ikke lyge å si at bare personligheten teller, men så lenge han ser forholdsvis normal ut så faller jeg som en flue for en gutt som gir meg 3 ting. Trygghet, noe å le av og lar meg være meg selv uansett hvor sær og vanskelig det kan bli til tider.

  12. Kyss, gift og dump mellom dissa 3 personene : Robert downey jr- Chris Hemsworth - Mark Ruffalo.

  Oi.. tøff en altså. Elsker alle de 3!! Men tror jeg hadde gifta meg med Mark, Kyssa Robert og dumpa Chris... sorry blondiner er ikke min type.

  13. Favoritt mat?

  TACOOOOOOOOO. 

  14. top 3 sanger atm?

  Oi... wow. Oi. hmm.
  Marvin Gaye med Charlie Puth og Meghan Trainor. 
  Love me like you do med Ellie Goulding.
  Love Like that med Sophie Elise!

  15. Skjulte talenter?

  Har absolutt ingen talenter, vertfall ikke skjulte. Men jeg kan fortelle hva jeg liker å tro jeg kan da. Jeg synger hele tida!! Tegner, Maler, planlegging av events og blomsterdekorering.

   

  17. Favoritt sted å reise til?

  Je t' aime le Paris ( ellernokkesånt) Er det ett sted jeg flere ganger skal tilbake til så er det Paris, kjære vene for en vakker by!

  18. Hvor mange barn ser du for deg i fremtiden?

  Vel, jeg vet ikke.. 2-4 kanskje? Har 2 guttenavn jeg liker og 2 jente navn. Lucas og Ethan, Aleksandra og Jessica!

  19. Favoritt filmer?

  Harry Potter, Ringenes Herre, She's the man, Nerdeprinsen, It's a boy girl thing og Hot Chick er vel mine guilty pleasures!

  20. Hvem er dine nærmeste veninner?

  Ingrid, Cassandra, Marielle, Silje, Silje og Vilde er mine beste veninner! Er det noen jeg vet alltid er der uansett hvor lang tid og uansett hva så er det dem!

   

   

  # Noe dere vil jeg skal skrive om?

  # Hvem av de ville du kyssa, gifta deg med eller dumpa?

   

  -Vattoy

   

 • 4

  Total eclipse of the heart surrer i bakgrunnen, gulvet er klissvått, oppvasken halvferdig og jeg? Jeg er så nær og gi opp. 

  Du vet de dagene når alt virker som de ramler sammen i henda på deg, ikke nødvendigvis psykisk ( dog de dagene finnes og ) Men rett og slett kollapser rett foran deg? Vel en sånn dag har visst jeg idag. Smilet om munnen, sangen i stemma og jobber videre som den '' helten '' jeg er. Når jeg sto opp idag forventet jeg to ting 1. Kjøkkenet skulle renskest!  2. Klessvasken skulle bli gjort. Kl er elleve og jeg har gjort halve kjøkkenet og ei vaskemaskin. 

  Noen vil kanskje meg uproduktiv, lat, rotete osv men jeg kaller meg selv umotivert. Okei litt lat og. For å være ærlig med dere, kjøkkenet så ut som satan hadde spist en dårlig burrito og kastet opp på hele stedet. (Ikke bokstavelig) Men dude, her var Messy med stor M! Ettersom mine hybelfrender forlot meg for sommern, og jeg har enten jobbet eller vært hjemme i Ålesund (Bor på hybel i Volda) så har stedet bare visnet hen i ett kaos av stress og rot. Og jammen meg lukter det ikke sånn også. Men men hva kan man gjøre annet enn og ta det populære shipper taket som jeg oppigjennom årene har blitt så flink til.  

  Med full vigør, godt humør og en god dose karaoke fra youtube, setter jeg lystig igang med å vaske kjøkken og klær. Naboene oppe ringer vel politiet snart og tror det foregår noe sketchy i underetasjen da ljominga mi til adele høres ut som en kvelt katt. Tro meg, for i helga ringte noen politiet her i volda når noen hadde sex, fordi de trodde noen ble drept. Bondelandet, det er der det skjer. I full iver, en klype avsky og en god dose mot satte jeg igang med oppvasken. Skylte og skrubba, rensket og tørket. Tenke seg til dette skulle bli dagen jeg ble rørlegger. Jeg kan huske det som det var i ste ( kanskje fordi det var for bokstaveligtalt 20 min sia) Ett hav av vann ! (Okei kanskje bare sånn 3 liter ) rann ut av skap døra som om gud hadde satt i gang en ny flom. I vente på arken begynte jeg oppgitt å sutre. Som om ikke det å vaske heile forkrøka leiligheta var nok idag, neida. Jeg måtte ty til rørarbeid. Opprørt og en smule irritert bøyde jeg meg under vasken, satt sammen rørene og skrudde som bare en uerfaren kvinne kan. Hadde en håndduk på gulvet, stakkars... den tørker jeg meg liksom med.... Og tenkte for meg selv, hmm. Kanskje jeg skal sette meg ned å blogge. 

  Så¨her sitter jeg da, passe oppgitt, passe sliten og egentlig. Innerst inne litt stolt, for idag mine venner, idag var dagen jeg beviste en gang for alle. Jeg trenger vel ingen mann, jeg kan klare alt selv. Jeg handler i vanskelige situasjoner og jammen gjør jeg det ikke rett også. Katy Perry synger så fint i bakgrunnen om hvordan vi står på egne bein og jeg tenker, kanskje på tide og sjekke om røra holder, og starte med ny iver på den langsomme men ( å så deilig når den er ferdig ) prossessen jeg har i vente. 

  Når alt er ryddig, rent og vakkert her inne kan jeg ta bilder og vise dere den vakre leiligheten jeg bor i, men sjøutsikt ( Og veiarbeid utenfor hver eneste natt jeg blir gærn) 

  Håper dere overlevde all skriften, og hvem vet kanskje jeg returnerer til den faste bloggingen. 

   

  Hadde heldigvis på meg sko sia det var så gæli på gulvet. 

  Fikk skylt ut av skapet da vertfall!

   

   

   

  # Er det noe du kunne tenkt jeg blogga om?

  # Har du hatt sånne dager?

   

  -Vattoy

   

 • 4

  Eller, jeg liker å late som. Hele helga har jeg sovet hos besteveninna mi Cassandra og bare vært sosial og kosa meg. Var fotograf i konfirmasjonen til søteste Malin på Lørdag og fikk tatt masse fine bilder. Konfirmasjonen var jo bare overtrivelig med live musikk og folk som hoia og dansa. 

   

  Vurderer å begynne å blogge igjen ( for 028478 gang ). Vi får se!

   

  Bestekompisen min og lillebroren hans Leander <3

  Vakre konfirmanten Malin!

  Tante bebin min og Kevin. 

  Elsker det her bilde av Malin virkelig<3

   

  Cassandra og Mia

   

   

   

   

  #Hva har du gjort i helga?

   

   

  -Vattoy

 • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta