vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hello! Vil bare gi en kjapp oppdatering før jeg legger meg i senga en time og slumrer litt! Sto opp klokken 8 i morges for kontroll! Alt var bra med baby, mål osv var bra. Tok også glukose belastning, blæææ, så det ble litt blodprøver på meg idag. Sob, sob... Så var det å sitte å vente på legekontoret i 2 timer D: Før vi endelig kunne snegle oss hjemover. Dessverre ble jeg sykemeldt 50% idag, som er både bra og dårlig. Dårlig fordi jeg vil jo være frisk nok til å jobbe, men bra fordi jeg må som legen sier sette helsa mi, og baby først! Nå får jeg forhåpentligvis mer energi overskudd, og får trent, bevegd meg litt og være mer nøye med kostholdet mitt. Gleder meg egentlig bare til å legge meg i senga nå før jobb, så skal vi heller blogges i morgen når jeg har fri igjen ♥

 

Gammelt bilde fra før jeg hadde svær bollemage, og klærne mine faktisk passa .. .. .... . .. .. ..

 

 

 

-Vattoy

 

 • 1

  Hallo all i hopa! Nå er vi akkurat hjemme igjen etter en liten kjøretur. Det regner vevkjerringer ute så Sean er hjemme fra jobb idag (får ikke malt stort mye hus i dette været) Jeg har fri ikveld så da skal vi kose oss med god mat, film og stellebord fiksing! Jeg har store planer om at sean skal være med å sette det opp i dag til tross for at han ikke gidder. 

  oi vips så var klokka 00.00... Som de fleste vet har jeg adhd, og det merkes godt idag. Jeg begynte nemlig dette innlegget klokka 14. idag. hahaha. Så endte jeg opp med å vaske bad, vaske to maskiner med klær/ henge opp + legge i hop. Hadde jeg fått henta den hersens tørketrommelen hadde jeg sikkert vaska flere maskiner. Men har bare 2 hengere så det er vel tørka om 2 dager.... Så fikk jeg for meg at jeg skulle lage til utafor leiligheta på den 2x3 meter breie gangen vår med trapp hahah. For å deretter sortere kjøkkenskapa, legge i sammen masse poser, ta oppvasken, skifte på senga etc etc. For hver gang jeg så noe jeg måtte gjør ble jeg distrahert og begynte med en ny ting. Ikke at det var så rotete/ skittent hos oss akkurat, men jeg har litt støv på hjerna for tiden. Når jeg får sånne energi utbrudd ut av det blå er det bare å utnytte de tenker jeg! Meeeen så satt jeg meg endelig ned idag da, etter å ha laga middag/kvelds, og nå klarer jeg så vidt å røyse meg opp igjen! Joho, takk skal du ha bekken for at du begynner å lage ting vanskelig for meg! Er helt ødelagt i ryggen, nedover beinet og en eller annen plass i mellom. Bekkenet(?) Hahha min anatomi kunnskap er helt på jorde så ikke ta alle orda jeg sier for god fisk. 

  Tro det eller ei men vi begynte faktisk også på stellebordet idag! Igjen som alt annet i livet så gikk det ikke helt knirke fritt.. for når vi kom til del 17 elns på bruksanvisningen var ene plata helt rart? Muligens produksjonsfeil, så Sean orka ikke å styre mer med det! Han har lovet å fikse opp i det snart, og som det typiske mannfolket han er blir det nok en gang i august tenker jeg ;) (visst noen lurer så overdriver jeg på spøk heh heh ) Men nå skal jeg legge meg, opp tidlig i morgen for å ta sånn glukose prøve så blir det jobb! Håper alle har hatt en produktiv eller chill tirsdag! 

  Siden en selfie er obligatorisk, og alle bildene mine (til tross for en good makeup dag) ble helt potet så måtte jeg pynte det litt ;)  Handla på HM ! Er mye fint til baby der! Siden vi er så bortskjemte kjøpte jeg meg selv 2 kjoler jeg kan være tjukk i, i sommer siden alt måtte pakkes bort :( Og Sean fikk tidlig bursdagsgave div treningsklær så han kan work out and feel fresh!  + 2 ansiktsmasker så han føler seg ansiktsfresh ;]   Leita frem alle posene :D 

  Og her tok de plutselig mye mindre plass! Fremgangs måte kan jeg ordne om noen er interessert hahah!

  Se så lite plass de tar!


  Sean HATER IKEA akkurat nå haha!

  Her er min kos ikveld ♥ Har super dilla på dette vannet! In loveee! 

   

   

  PS.! Jeg fant foresten laderen til kameraet mitt på min søken for ett mer organisert hjem! :D Så nå mangler jeg bare minnebrikke! ( den og har visst forduftet på mystisk vis)

  Nååååå MÅ jeg komme meg i seng ! God natt, så blogges vi !

   

   

  - Vattoy

 • 1

  Da er jeg offisielt 25+0 uker på vei. I følge PregLife appen er jeg :

  61,8% på vei. 
  I graviditetsuke 26.
  I kalender mnd 6 (!!) 
  Graviditetsmnd 7 ( for de som ikke visste det er det 10 graviditetsmnd siden man teller med 2 før eggløsning og de 2 ukene etter el man må vente før man faktisk blir gravid. )
  Er fortsatt i 2 trimester, men nærmer seg slutten hoi.
  Og jeg har 108!!! Dager igjen... Av 283. Shitt pommes frittes tiden flyger!

  Om barnet:

  I begynnelsen av denne uken er fosteret 23 uker gammelt. Øyevipper dukker opp denne uken, og øynene vil snart kunne åpnes og lukkes! Hjernen vokser fremdeles fort, og fosteret er en velpro­porsjonert minibaby. Fosteret begynner også å få lengre hår på hodet.

  Barn som fødes for tidlig, har så stor sjanse for å klare seg hvis de blir født nå, at alle hjelpemidler tas i bruk for å hjelpe dem. Sjansen øker imidlertid for hver ekstra dag barnet får bli i livmoren.

  Til foreldrene:

   

  25 uker gravid
  25 uker gravid

  Nå er det normalt å kjenne at barnet beveger seg eller sparker hver eneste dag. Det er det beste beviset på at barnet ditt har det bra! Det søker kontakt med deg, og du er i ferd med å knytte bånd til det. Du (og de rundt deg) har kanskje lagt merke til at hendene dine ofte lander på magen, og stryker kjærlig over den. Det er en fin måte å kose med babyen i magen, så inviter gjerne kjæresten din til å gjøre det samme. På denne måten får dere alle tre god og viktig nærhet både som familie og som par.

   

  Visste du at ditt hverdagsstress over tid kan uroe barnet? Lytt til kroppens signaler, og ta en hvil når det trengs. Trekk pusten dypt, og senk skuldrene. Prøv å slippe tankene litt fritt og drømme deg vekk iblant.

  Kynnere er livmorsammentrekninger. Alle har dem, men det er individuelt hvor mye du merker til dem. Det er viktig å vite forskjellen på kynnere og rier.

   

  Dette står om uke 25 på Babyverden.no! 

  Mine følelser angående uke 25:

  Nå er vi kommet ett godt stykke på veien :o  Jeg merker at jeg føler jeg begynner å få dårlig tid, Babyutstyr må handles, noe med bil må fikses, og det er rett og slett en del ennå å få på plass til lille melder sin ankomst i september. Mai er snart over (WHAT THE FUCK ') Og september er bare 3 knappe mnd unna. Selv vil jeg ha alt klart i august senest.. Og helst mest mulig i juli, da man vet aldri om lille bestemmer seg for å dukke tidlig opp. Enkelte ting kan man selvsagt kjøpe etter ungen er ute, men jeg vil helst kunne bruke første ukene på å bli kjent med morsrollen, baby og slappe av. Ikke springe rundt på shopping, forøvrig er det begrenset utvalg i gjøvik så det gjør hele saken mucho vanskeligere. Jeg har endelig begynt å se lille på utsiden så smått, untatt de siste dagene da han har vært musestille, ikke en gang leika boksebag med blæra mi. Han lå med rumpa ned og hode oppe i går, har mine mistanker om at han makker og ligger mye med rygg ut mot magen, da magen ofte bare forsvinner, og jeg kjenner sparkene langt nede. Formen min er enda ganske så som så og har ikke endret seg noe særlig siste ukene, eneste er at jeg merker kroppens energireserver begynner å gå tomme. Det begynner å bli tungt å bøye seg ned, og ikke minst løfte ting opp igjen. Hodet er surrete, og blir igrunn verre med ukene. Skjønner ikke åssen jeg skal overleve ammetåken.. :P Ellers har vi det ganske bra alle 3, fikk en stukk i oss i går. Men dagene går jo som vanlig for ett par som venter barn. ♥ Sean er vel hakket mer laid back enn meg, og har ikke så fryktelig dårlig tid som meg. Han lider nemlig ikke av syndromet '' det skulle helst vært gjort i går. ''  Så tiden springer, samtidig snegler seg avgårde mot september, og vi er vel mer eller mindre begynt å bli mentalt forberedt på hva som faktisk venter.  Her er ett bilde av den sykt coole kjæresten min, fra en dag vi hadde 0 bekymringer og kun flira oss ihjel. Ahh the good ol days. (det var ifjor)  Og her er oss, også i fjord, han fikk en liten bekymring når vi snakket om fisk til middag.

   

  -Vattoy

 • 0

  Hei hallo, jeg er ikke død! Jeg har bare vært fullt opptatt med jobb og livet. Er fortsatt i dårlig form men antibiotikaen hjelper og forkjølelsen er snart borte. Takk gud.... 

  Ellers hadde vi en utrolig ekkel opplevelse i går kveld! Baby hadde ikke sparka fra seg noe som jeg klarte å huske siden torsdag. Jeg tenkte at han har sikkert sparka inni ryggen, eller at han har sparka når jeg har sovet.. Uansett så ringte samboer fødeavdelingen når jeg var på jobb, siden han ikke hadde sparka på hele dagen igjen. Da ba de oss komme umiddelbart! Jeg var jo på jobb, og vi skulle ikke stenge før 22. og etter det var det å gjøre ferdig rutiner. Det endte opp i at min snille sjef lot meg stenge butikken umiddelbart, Mathias kom å hjalp ferdig med rutinene og jeg fikk kjøre med en gang. Jeg hadde jo full panikk, og trolig adrenalin langt opp i halsen. Kjørte å henta Sean i Gjøvik,( jeg jobber ett stykke unna) så kjørte vi på sykehuset. Først venta vi en stund før det faktisk kom noen dit til oss. Der etter sjekka jordmor etter hjertelyden. Heldigvis var den fin og perfekt. Jeg var ennå ikke beroliget, syns at når de mente vi burde komme umiddelbart at de skulle pent få sjekke skikkelig. Så kjente de litt, målte blodtrykket mitt og vi fikk en ul. Ikke at jeg så stort til ungen på Ul, fordi legen sjekket bare etter at alt var bra, var ikke en photoshoot akkurat. Noe som gikk helt bra for jeg ville bare vite at alt var som det skulle. Heldigvis var alt bare bra med lille, han bevegde seg litt, og bare chilla igrunn. Han låg perfekt på skalaen og hadde nok fostervann o.l. 

  Jeg fikk høre at jeg måtte ikke vente så lenge neste gang med å ringe, at baby er så liten det er ikke uvanlig å kjenne lite spark innimellom, og at det er viktig å være obs på baby sine bevegelser. Skal jeg være helt ærlig vart jeg utrolig lei meg, og følte meg som en shit mor. Gratulerer ungen din er ikke født en gang og du er allerede udugelig... Saken er vel at jeg har delvis sykehusskrekk. Jeg hater å få sjekker så er ingenting galt (elsker at ingenting er galt, men føler meg som en plage ) Trodde heller ikke at noe var galt, men siden de mente vi burde komme umiddelbart, og de til og med ringte meg for å bekrefte at vi kom så fort så mulig fikk jeg mye unødvendig panikk og redsel i meg. Ble utrolig sliten og lei meg av hele opplevelsen. Idag har jeg fått beskjed om å bare kjenne etter baby, følge med på klokka når han er aktiv å prøve å få ett lite bilde av bevegelsesmønsteret hans. Så det er planen idag. Jeg skulle egentlig vært på jobb, men siden det er søndag og mye folk vanligvis ble jeg og sjefen enig om at det er bedre noen andre som ikke må ta hensyn til stress og mye ståing idag burde jobbe. Jeg hater å ikke være på jobb når jeg skal.. får dårlig samvittighet, føler meg udugelig å er i bunn og grunn ikke typen til å være hjemme med mindre jeg er helt jævlig form. Og nå har jeg to sykedager på en uke...  

  Dessuten når vi skulle hjem fra sykehuset var alle dører låst... så vi kom oss ingen vei! Etter sikkert 20 min med leting, og kun bli møtt av låste dører... Sykehuset var foresten som nedlagt... var mørkt og stille stort sett overalt. Klokka nærma seg 00, så måtte vi opp igjen til fødeavdelingen å få hjelp haha. Tror du ikke vi følte oss dumme når dama bare dro i en pinne i taket så åpna dørene seg?! Snakk om å være uerfaren på sykehuset... 

  Nå tror jeg at jeg skal slappe helt av resten av dagen, og bare lade ALLE batterier, for jeg er sliten! Har mest lyst å sove meg igjennom dagen men vet ikke hvor lurt det er.  Ett bilde fra da jeg og min kjære var 16/17 år elns. Utrolig hvor mye vi har vokst :o

   

   

   

  -Vattoy

 • 3

  God aften mine lesere. Er syk på dag 2/3 (?) og føler meg verre.. hahah. Jippi. Har fått tidenes forkjølelse, kjennes ut som jeg skjærer opp lungene/halsen når jeg hoster, stemmen min høres tatt rett ut fra en country sang ut og jeg er tett i alle luftveier. Har heldigvis mindre skallbank og feber idag, så skal prøve å klare meg uten paracet. Jeg fikk en Placebo ide om å sminke meg for å føle meg frisk og bedre, i og med jeg har 4 kvelder med jobb foran meg var målet å bli frisk asap. Det hjalp Ikke. 

  Så nå sitter jeg her, kvalm, svimmel, tett, vondt over alt MEN sminka. Hva føler jeg angående det? Jo, at jeg kasta bort masse sminke for ingenting. Thanks for nothing placebo you bitch. Ble av en eller annen grunn suuuuuper kvalm og svimmel når jeg sto og sminka meg, noe som har skjedd flere ganger siden jeg ble gravid, har egentlig ikke plaga meg noe, men burde kanskje finne ut hvorfor just in case? Naboene driver å graver utenfor vinduet mitt nå, så jeg ble akkurat veldig glad for at jeg tok på meg en genser rett før de kom. Lov med litt flaks? 

  Hvorfor snur bildene seg som ikke er sånn'? Dette kommer til å irritere meg lenge.   I går kveld trosset jeg min slitne kropp, å ryddet sofaen (putene blir helt hulter til bulter når vi bruker den) Tente lys og tenkte å lage litt kos til Sean kom hjem etter 14!!! timer borte på jobb.... Tro jeg kjeda meg mye hjemme og syk i går da. Han kom hjem, og slukna på senga med en gang. Så så mye for den kosen. Fikk vertfall kosa meg jeg da noen timer. med lys og Bones på skjermen.

  Her er ett bilete av eit sminka eksemplar av Homo Sapiens. Denne Homo Sapiens har forkjølelse, UVI og graviditet, slikt medfører ofte blant denne arten ett hovent ansikt, poser under øynene og falske smil. Anbefaler alle og holde seg unna syke Homo Sapiens da de kan være utagerende, ekle og smittsomme. 

   

  Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting og late som om dagen her ikke blir kastet bort til sykdom når det er 1000 andre ting jeg heller ville gjort. Håper alle får en frisk og god dag!

   

   

  -Vattoy

   

 • 4

  Hallo! Natt til tirsdag kjentes det plutselig ut som jeg hadde blitt kjørt over av en dampveivals! Så når tirsdagen kom, med fri, sol og rett og slett en god dag.. Ja da låg jeg inne med feber og tidenes skallebank. Ringte legevakta pga andre symptomer og endte opp med time for sjekk. Som førstegangs gravid er jeg smånervøs på mye, og har fått beskjed om at det er bedre å ringe en gang for mye enn for lite. Endte opp å være der over en time, noe som vel egentlig er kort tid på en legevakt når jeg tenker meg om. Endte opp på apoteket for å ta ut antibiotika joho! Sto verre til enn jeg trodde selv hahaha. Så nå er det bare å ta medisinen fremover og håpe på at fineværet er tilbake når jeg har fri igjen. Er utrolig surt å ikke få nyte det når det først er fremme :( Nå skal jeg gå å legge meg igjen. Har sovet utrolig dårlig, opp på toalettet 5-8 ganger i løpet av natta, uvi + graviditet is no fun. Satse på at paraceten jeg tok nå letter skallebanken for jeg ser dobbelt snart :P Håper alle får en strålendes dag!! ♥ 

  Så fine vi var, gud det her må være 5 år gammelt om ikke mer hahah♥ Marielle mi♥

  Så ung jeg så ut ;'( 

  Ååååhh søtingene mine ♥ PS. Cassie sin blogg finner du HER


   Er så morro å bla i blogg arkivet mitt heheh ♥  Måtte jo ha noen bilder til dere. 

   

   

  - Vattoy
   

 • 1

  God kveld alle sammen, eller god natt? Nå har vi akkurat sett ferdig filmen Kidnap med Halle Berry. Utrolig spennende film, anbefales og se om du ikke har noe annet å se :)  Samboer er tidenes film nørd, så her går det i alle mulige sjangerer til alle tider. Jeg er ikke så mye ett film menneske selv, men elsker serier. Så når vi har sett vertfall en film så er det over på Bates Motel eller Nashville. Bates Motell syns jeg er litt ekkel, og Nashville er utroooolig dramatisk. Selv er jeg mer en komedie type men lar Sean bare styre det meste som går på tv. Siden jeg ikke er så kresen som han hahah. Jeg hadde vel egentlig planer om å blogge før klokka midt på natta idag, men så kosa vi oss så utrolig mye! Jeg har fått vaska og rydda litt, skal begynne på ny og lang jobb uke nå så da er det godt at det er litt stand i heimen. Sov dessuten noen timer på dagen.. så fort jeg setter meg ned blir jeg trøtt og gåen. Jeg har egentlig vært sånn hele livet at jeg har  masse energi når jeg holder på, og står på til jeg er ferdig. Så fort jeg ''setter meg ned'' eller har noe som helst fritid er jeg helt død. Før fikk jeg ofte feber og lå syk når jeg hadde fri. Så var det full rulle igjen når jeg var på skole o.l. Nå er jo det sånn at jeg er gravid så det krever nok en del av energien min, og det merkes veldig på enkelte dager når jeg ikke gjør noe. For da er det som jeg lader opp. Føler dessverre at jeg alltid har 1000 ting som skulle blitt gjort, men det må passe for både den ene og det andre, og veldig mange har god tid. Jeg derimot skulle helst sett at alt skjedde 2 dager før jeg fikk ideen om å gjør det. 

  Har dere noen gang den trangen til å gjør noe? Det klør i fingrene etter å komme i gang. Men så er det ikke så mye man må gjøre, og energinivået i kroppen sier plis la meg hvile? Sånn har jeg det vertfall nå, er kanskje rastløsheten som følger med ADHD? Who knows. 

  Nei nå skriver jeg bare masse random tull, poenget var : 

  Idag har vi kosa oss, slappa av, spist god mat og dessert. En skikkelig deilig søndag rett og slett! Ønsker alle en fin uke som starter straks, og håper på sol og varme for alle!  Mandag i morgen, å da blir det mindre kos og mer jobb. Håper alle har hatt en kjempe flott helg!

   

   

  -Vattoy

   

 • 6

  Alt du trenger er 3 sekunder. 

  3 sekunder som kan redde ett liv. 

  3 sekunder som kan forhindre en ulykke. 

  3 sekunder.

   

  Alt du trenger er 3 sekunder.

  1001

  1002

  1003

   

  Jeg merker magen vrenger seg litt i det jeg kjenner sterke lys mot øynene mine. Kvelden er her og jeg er på vei hjem fra jobb. Jeg vet så inderlig godt hva de lysene betyr, og hvorfor de er så sterke i refleksjonen fra speilet mitt. Du er for nære. 

  Hva om jeg må stoppe?

  Hva om det springer en elg ut i veien?

  Hva om?

  Hva tror du skjer da? Når du bare skal presse litt til, litt ekstra for å vise at du vil frem, at du ikke syns det går fort nok. 
  Hva tror du skjer når vi kjører 85 km/t og du ligger så nær bak meg og jeg må bråstanse? Hva ser du for deg? For jeg ser ett liv gå tapt, kanskje ikke mitt, kanskje ikke ditt.. Men jeg har nemlig ett liv til inn i meg. Ett lite skjørt menneske som ikke tåler allverdens ting. Kanskje vi er heldige du og jeg, kanskje vi rakk og stoppe for elgen, og du bare kjørte litt hardt inn i meg?  Hva så om airbagen utløste seg, bilen ble vraka og vi fikk middels til alvorlig whiplash. Vi overlevde, gjor vi ikke? 

  Hvordan ville du levd med deg selv vel vitende om at du har drept ett ufødt barn? Hvordan ville du levd etter å ha tatt livet av ett annet menneske? Hvordan kan du vite om det sitter barn eller dyr i bilen, om sjåføren er gravid, har noen spesielle sykdommer o.l som gjør de ekstra utsatt ved en kollisjon? Hvordan skal du vite det?

   

  Det kan du ikke. 

  Alt du trenger er 3 sekunder. 

  1001

  1002

  1003

  3 Sekunder som kan redde ett liv.

   

  Jeg blir nervøs, mister kanskje fokuset mer enn jeg burde på hva som skjer fremover istedenfor hva du gjør bak meg. Jeg ser du vil kjøre forbi, men jeg ser også at det er ikke nødvendigvis trygt. Jeg skjønner du vil det skal gå fortere, men jeg vil ikke risikere mitt liv for din utålmodighet. Så kjører du forbi da, selv om det ikke er 100% klart, fra den svingen vi ikke såg bak kommer det en stor trailer, jeg slakker farten min, holder pusten og ber til høyere makter om at dette her går bra. Så gikk det bra, betyr det at du kommer til å risikere det igjen? Alt du hadde trengt var 3 sekunder til. 

  1001

  1002

  1003

  Så hadde du sett at det ikke var lurt å kjøre nå, du, jeg og trailersjåføren hadde sluppet å holdt pusten, å fått panikken, adrenalin og hjertedunk. Vi hadde sluppet å fått hjerte i halsen mens vi kjørte rolig videre. 3 Sekunder. 

   

  Jeg ser ett busstopp, blinker rolig ut og kjører til siden. Du suser forbi meg i en sånn fart jeg er sikker på du er godt over 100, og vet med sikkerhet at om du må, klarer du ikke å stoppe. Jeg blir lei meg for at du tørr å risikere deg selv og andre sånn. Og skal jeg være 100% ærlig håper jeg at politiet har fartskontroll og at du mister førerkortet ditt. For ligger du sånn bak meg, gjør du nok det med alle. 

  Jeg blir irritert selv noen ganger, jeg ender opp for nærme biler og jeg gjør feil i trafikken. Jeg skulle ønske det ikke var noe som hette søndagsturer, og at enkelte aldri fikk kjøre med henger. Somme dager vil jeg forby både traktor, mopeder og syklister på veiene. Men jeg vet jo det er bare teit. Det jeg der i mot ikke gjør er å med vilje skape farlige situasjoner, en allerede uerfaren 17 åring på en liten moped trenger ikke en svær sint bilist bak seg med tuting, banning og så rævkjøring (beklager ordbruken) at h*n blir skremt av veien, og i værstefall miste kontrollen og skade seg selv eller noen andre. En syklist trenger ikke en bilist som bruker nøyaktig 10 sekund av livet sitt på å passere når den har muligheten, ved en skikkelig forbikjøring, og bli sneia til så h*n mister balansen. Den stakkars traktor føreren syns nok heller det ikke er gøy med 16 biler bak seg, og ingen plass og kjøre ut. 3 sekunders regelen. 

  Den mest enkle, basic og huskbare regelen vi har som sjåfører. 3 sekunder som kan redde liv, økonomi og rett og slett dagen til enkelte. Det er også ulovelig og ligge for nært andre biler, det kan føre til bot + prikker og i alvorlige grader beslageleggelse av førerkort. 3 sekunders regelen er så flott at du kan innføre den andre plasser i livet og. Skal jeg kjøpe denne kjolen her selv om jeg ikke trenger den 1001- 1002- 1003 nei. Er det nødvendig med nye felger til bilen? 1001- 1002- 1003 nope. Så mange avgjørelser kan bedres ved å tenke seg om litt ekstra.  

  Så neste gang du tar deg selv i å kjøre i ræva på en annen bil. Tenk deg om, du vet ikke utfallet av hva som kan skje om du kræsjer denne bilen. Du vet ikke hvem, eller hva du kan skade. Dessuten går det, tro det eller ei ikke noe fortere for deg selv med eller uten denne avstanden. Du slipper rykk og napp kjøring og får både deg og sjåføren foran til å føle seg tryggere. 

  1001

  1002

  1003

  Alt det tar er 3 sekunder.
  Alle bildene er hentet ut fra Google Images. 
   

  -Vattoy

 • 2

  Idag har Victoria, Cassandra og jeg vært på utflukt til Hamar joho! Uheldigvis så var butikken vi skulle på i ferd med å stenge!!!.... når vi kom dit. Victoria hadde allerede prøvd å ringt de 2 ganger, og sjekka klokkeslettet på nettet for sikkerhets skyld. Når vi kommer dit sier ho '' åja, men det står klokka 17.00 på nettet''

  ''Ja,vi vet det men det er feil'' sier butikk dama da, som om ho har fått hørt det 23904 ganger. Så min første tanke var ''hvorfor har dere ikke endra det da?'' meeeen det får de styre som de vil, om de vil at kunder skal bli missinformert og ikke ha mulighet til å ringe. Vi fikk heldigvis komme inn å kikke litt på brudekjolene, og frøkna har begynt å få noen ideer. Vi tenkte å dra på en prøve time snart, så hun får prøvd seg litt ut. ♥  Håper jeg og får sjangsen til å gifte meg en dag med mannen jeg elsker. Ekteskap og alt det der, men kjæregud for noen kjoler ♥.♥  Siden de stengte.. kremt.kremt.. så dro vi videre på La Perla på Storhamar, de har kjempe god mat, flott stab og gode priser! ;)   Fine Victoria !  Etterpå ble det jenteprat med Victoria, og til slutt dro vi hjem, ganske tidlig idag. Sean er syk, og jeg er egentlig ganske gåen for tiden. Så var godt å slappe av litt hjemme ikveld. ♥ Koser meg alltid så utrolig mye med de jentene! Cassandra har jo vært besteveninna mi siden 2012 og det føles ut som jeg har kjent Victoria ganske lenge og nå. Er veldig godt å være litt sosial her, nesten alle veninnene mine bor langt unna, og jeg savner dem utrolig mye. Heldigvis har jeg da 2 flotte jenter her som jeg kan også være med ♥ Er utrolig takknemlig og glad i alle mine veninner, selv om jeg ikke sier det nok håper jeg de vet hvor mye de betyr for meg, når man først er inne i min ''indre sirkel'' så er man regna som familie for meg. Hver og en av de er like flotte, vakre, snille, smarte og fantastiske på hver sine egne måter! Kunne nok skrevet 32903 sider i en bok om alle de fantastiske menneskene i livet mitt. Men det skal jeg ikke, ihvertfall ikke nå, nå skal jeg spise mat og kose meg med den sære serien Bates Motel!

   

  (PS jeg aner ikke hvorfor noen av bildene er snudd... har prøvd og rotert de på pcn, men de snur seg på bloggen likevel. Så da får det bare bli sånn, orker ikke å leke teknoguru idag)

   

   

  -Vattoy

 • 8

  God kveld i stugu. Eller hvor nå enn du befinner deg, om så det er toalettet, kjøkkenet, McDonalds etc så ihvertfall god  kveld! Tenkte å ha ett rent antrekks innlegg så deler jeg dagen idag senere. For jeg har nemlig hatt tidenes kose dag, og ikveld skal jeg kun slappe av. For nå orker jeg ingenting mer haha. Det er ingen løgn at jeg er en hva de proffe nok ville kalt en pluz size jente. Under graviditeten så har jeg uheldigvis lagt på meg enda mer, og kroppen er blaut og oppblåst på alle nivå. Jeg føler meg rett og slett ikke så vel for tiden. Idag så kjørte jeg på med komfortable klær, samtidig som jeg ville føle meg ekstra fin, for det har jeg nemlig gjort i hele dag. Helt til jeg så bildene når vi kom hjem begynte jeg å vurdere om jeg faktisk skulle legge de ut. Eller om jeg skulle prøve og holde meg til bildene av meg selv i portrett. For en selfie er mye lettere å ''manipulere'' ved hjelp av vinkler osv, og uansett hvor flink cassandra er klarer hun ikke å vinkle ned til 30 kg lettere. Så her er sannheten, det er sånn jeg ser ut nå. Ett stk hval! Og vet dere hva, akkurat nå er jeg jævla fin! Gravid og oppblåst som jeg er. Men jeg er stelt, fint sminka og syns selv jeg satt sammen ett ganske flott antrekk idag. Det skal ingen bilder få lov å overbevise meg om noe annet. Så her står jeg, pluz size fabolous og poserer som bare det. Håper dere digger det, både ''store og små'' 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Jakke - Cubus. Kjole-Vila. Strømpebukse-Lindex. Sko- Husker ikke de er gamle. Veske- Morris ( fikk den av min kjære i julegave, elsker den! kjempe fin og romslig!♥   

   

  -Vattoy
   

 • 1

  WorkWorkWorkWork! 

  Nå kjører jeg på jobb om en liten halvtime, derfor blir det ikke mye oppdateringer på dere idag. Ikke er det noe spennende å skrive om heller. Siden jeg jobber ikveld så tok vi fredagskosen i går. Nashville, Paradise Hotel og godis. ♥ Kjempe kos! Eneste Paradise Hotel som går meg på nervene om dagen. Jeg har for første gang orket å følgt med på en sesong uten og himle med øynene hvert 5 minutt pga idiot utsagn. Yay årets deltakere. Problemet er bare at jeg heier på La Familia, som alle nå er så godt som ute og ødelagt. Hahhaha.. Problemstilling : heier på Morten og Kevin for finale. Morten og Kevin vil ha hverandre ut før finalen. Av jentene liker jeg bare Andrea og Henote. Lunde går meg på nervene og Isabelle(?) hun får PH til å fremstå som gærn. Tørr ikke satse korta mine der. De er nok kjempe flotte jenter og gutter alle sammen, men slik tv fremstår dem er slik jeg må oppfatte dem. Petter er også ett irritasjonsmoment for meg. Syns egentlig Martine kunne kommet inn igjen og ikke Isabelle men hey. Sånn er livet. Hvem hadde trodd jeg skulle bli så engasjert i ett halv trist reality program? Vel it finally happened, Sean har dratt meg inn i galskapen hans♥ Og jeg er offesielt PH hekta. 

  Hhaha så gullig!! Alle bildene er tatt fra Google Images!
     Nomnom

   

   

  -vattoy
   


   

 • 3

  Fy søren idag er jeg i orker ikke gidder ikke humør. Så sminke og klær ble der etter. Det som er enda verre er at kroppen min er visst i samme humøret, for jeg ser ut som en oppblåst fisk.


  Det er fortsatt mye regnvær ute og bilen min som er oppvokst på sunnmøre, der det er oppholdsvær 3 dager i året, tåler visst plutselig ikke fukt. 3 dagen på rad vi har måtta ringt svigerfar. Stakkars han får jo aldri fred fra oss med den dumme bilen.  Her er i allefall dagens antrekk!

  Siden mine bilder ble så totalt mislykka. Så deler jeg av kjæresten som ikke ville være med men han er jo så vakker!

  Han er iført en singlet fra HM En jakke fra Henry Choice est.1989, NY caps fra G-sport , Joggebukse (sweatpants)  fra Sweatpants 1982.

   Sko i fra rebook. Meget lekker gjenomførbarhet av en god gammeldags slaske dag ♥♥

  Jeg har på meg Cubus genser, både den rosa og den hvite. Med HM mama bukse. Rebook sko her og fordi vi er søte å  matcher.... .. .. .

  Tok dessuten av meg capsen og satt håret i en høy hestehale. Idag så ansiktet trill rundt ut med caps, og jeg bare orker ikke. Sa til sean '' jeg kler jo egentlig ikke caps :( , jeg som ville være kul ''   

  Da fikk jeg tilbake som svar '' du er jo ikke kul, du er nørd''   Sagt med ekte kjærlighet skjønner dere. Så med andre ord, tror jeg gir meg på hele caps prosjektet og holder meg på den nørde sti♥  Nå skal vi kose oss med livet idag så blogges vi!

   

   

  -Vattoy

 • 1

  God dag blogglesere! I går var en utrolig lang og ikke minst slitsom dag. Jeg våkna klokka 10- ordna meg så fort så mulig, og til ingens store overaskelse måtte svigers komme å sette i gang bilen. IGJEN. På 17.mai. Så deretter dro vi til sentrumen å såg på toget litt, og en kjempe snill mann delte ut norske flagg! Famlien hans hadde helt klart etnisk bakgrunn fra ett annet land men så ut som de stor kosa seg masse! Han hadde kjøpt inn ei heil korg med norske flagg og delte ut til alle de såg ikke hadde! Visst ikke det er ekte Norsk 17.mai ånd vet ikke jeg. Fikk også høre at han hadde åpen resturanten sin og delte ut gratis pizzaer til alle som ville ha på Julaften! Denne mannen her tror jeg virkelig er en skikkelig hverdags helt. Selv ble jeg inspirert til å prøve å være ett bedre menneske. Etter det dro vi videre til svigers og spiste mat, siden jeg ikke kan spise spekemat ble det rømmegrøt og kake på meg. :) klager ikke! Nam. Etter en knapp time der dro vi videre til sentrumen igjen og skulle se på russetoget, men i og med det ble forsinket så rakk jeg det ikke å måtte kjøre på jobb. Ikke at jeg er noe spesielt i sorg over det da jeg hørte årets russetog var Lame AF. Tydeligvis blitt mye strengere sikkerthetstiltak for russetoget. Jeg starta på jobb 14:00 og kjørte hjemover ca klokka 23:00 i går. Jeg skal ærlig innrømme at i dag har jeg vondt i alle bein og ledd. Ryggen er drepen og jeg er rett og slett gåen idag. Så idag blir det begrenset med prosjekter, med mindre jeg får noen plutselige energiutrbrudd. (jeg tviler)

  Kjapp oppsumert 17.mai.

  Oppdaget til min store skrekk at jeg ikke hadde fine flate sko. Så det ble jo så lekkert da. Jeg har masse sko, men 90% er høyhælte, og det tør jeg ikke å gå med nå, i og med jeg er så klumsete som jeg er. Ser jeg for meg at jeg detter rett ned på magen, eller rygg og skader lille. Så det gambles ikke på. Nå skal jeg spise mat så blogges vi senere!

   

   

  -Vattoy


   

 • 2

  Nå er jeg kommet til 23+3 fullgåtte uker + 3 dager.  58% av svangerskapet er over, baby er begynt å ta en del plass. Visst barnet blir født nå er det en liiiiten sjangse for overlevelse. Det vil si den største faren er over. Hver uke baby vokser er en uke nærmere en sunn og sterk baby. Forhåpentligvis får jeg gå helt til termin en gang. Dette står på Babyverden

  Fra 23 uker og 0 dager til 23 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 500 g 
  CRL: 20 cm 
  Full lengde: 28 cm

   

  Om barnet:

  I begynnelsen av denne uken er fosteret 21 uker gammelt. Vi vet at fosteret kan høre fordi det rea­gerer ulikt på ulike lyder. Kanskje skvetter det til ved brå og høye lyder!

  Fosterets bevegelser blir bedre koordinert ettersom nye nervetråder sammen­bindes i et nettverk.

  Det viktige stoffet surfaktant dannes nå i lungene. Det er dette som gjør at lungene ikke kollapser når barnet puster ut, men sørger for at det alltid blir noe luft igjen. Mangelen på surfaktant er blant de største utfordringene når barn er født for tidlig. Ved for tidlig fødsel settes en sprøyte med steroider for å modne lungene litt raskere.

  Spark: Han er nok ikke den mest aktive babien inni der. Han ligger godt ned i bekkenet, og gjerne med ryggen mot magen. Det beste han vet er å leke trampoline med blæra mi, noe som er utroooolig ubehagelig. Jeg har sett spark på utsiden 1 gang!! For ellers har han kun sparka meg langt nedi.  Håper han kommer lenger opp snart, vil jo så gjerne at samboer skal kjenne og se han og. 

  Cravings: Jeg har ingen spesielle cravings, har lyst på lett tilgang til frukt og grønt. Veldig glad i Olden eple og kullsyre, Vannmelon, Salat med fetaost og sukkererter er også noen favoritter nå. Ellers så hater jeg alle lukter av gammel dame såpe og billig parfyme. 

  Hormonell?:  Tja, vil si jeg ikke er noe spesielt Hormonell. Jeg har absolutt kortere lunte men thats it. 

  Følelser: Jeg er veldig opp og ned hele tiden egentlig. Noen ganger så glemmer jeg hele graviditeten. Før jeg ser meg selv i speilet og bare åja, der var den ja. Jeg merker jeg er ekstra beskyttende ovenfor meg, og mine. Føler meg mer nær Sean, på en helt ny måte. Jeg syns det er veldig vanskelig å føle meg gravid/huske at jeg er det? Jeg bare er det liksom, føler meg ikke spesielt noe som helst. Jeg tror rett og slett jeg må føde ut lillemann før jeg faktisk innser hva som er i ferd med å skje med livene våres. I teorien er jeg klar over det, men i praksis tar det nok enda litt mer tid. 

  Andre plager/symptomer: Jeg har fortsatt en del ryggsmerter. Er veldig obs på holdningen min, og prøver å løfte mest mulig ergonomisk. Jeg sover en del dårlig, og kommer nok til å gjøre det fremover. Får ikke helt den stillingen jeg vil. Fortsatt en del uvel, trøtt og fort sliten. Ellers føler jeg meg stort sett normal, merker jo at kroppen er litt på bærtur osv. Men jeg skal vel ikke klage for mye, det er de som har det langt verre.

   

  Jeg er nok på jobb når dette innlegget kommer ut. Er forhåndsskrevet innlegg da jeg i dag skal jobbe fra 14:00- 22:30. Og før det er det mat og feiring hos svigers. Vi blogges igjen i morgen.

   

   

   

  -Vattoy

   

 • 2

  Når alt går rett til helvette, ja da er det selvsagt på en regnværs dag. Ikke når sola skinner og folk vil være ute. Neida når selve flodbølgen er på oss da skal min kjære Petunia takke for seg.  For dere som ikke kjenner meg på privaten, eller tror dere kjenner meg men tydeligvis ikke siden dere ikke kjenner Petunia. Så er det bilen min. Min kjære Mazda Demio fra 1999 ville ikke starte. IGJEN.I tillegg trodde vi at rett før dekkene skulle skiftes, jeg hadde klart å punktert. Nå er vi forberedt på at den ikke består EU kontrollen i August pga rust. Men at ho skulle pensjonere seg allerede i MAI... Det gav meg sorgen. Jeg kjente tårene begynte og presse. Det er bare snakk om en bil tenker kanskje folk. Men akkurat denne bilen har vært i mitt liv så lenge jeg kan huske, siden jeg var 3 år. Min Mormor kjørte rundt i den i flere år, før min mor hadde den i 2 og jeg igjen i 2 år til. Dere aner ikke hvor mye jeg har opplevd i denne bilen. Jeg har kjørt mine første lang turer, ripet mine første biler. Jeg har slått opp med kjæresten, og hatt samtalen om å ordne ting igjen. Jeg har grått mine tårer, fått angstanfall, Kjørt sidelengs ut av veien på glatt isen og rett og slett sovet. Jeg har vært kald, jeg har vært varm. Det har vært frustrasjon, glede, sinne og håp i den bilen. Den første roadtripen jeg husker med Mormor, og Odd- Arne. Vi reiste, med søskene mine, til Selje. Det er noe jeg husker utrolig godt, som ett varmt og kosli minne. Jeg og Sean som kjørte i Trondhjem by, jeg som gråter fordi jeg aldri har kjørt en så stor plass før og følte meg som en idiot. Jeg som koser meg i full fart igjennom Oslo fordi jeg fikk følelsen av kontroll tilbake etter den turen i Trondhjem. 1000 batteri starter, tauing av bil og karosseri som ruster opp fortere en man sier pang.   Prøvde diverse livredningsmetoder, men til slutt var det tauing som vant.   

  Så kom svigerfar, fikk endelig start på bilen igjen. Dekket hadde ikke punktert alikevel, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli så lykkelig over lyden av min gamle Petunia. Hun fikk meg atter en gang dit jeg skulle, trofast som en hund så står hun på. Vi er på siste vers nå Petunia. Men du har med og holde ut til August. Da skal jeg holde en skikkelig minnestund for deg. Så får du jammen meg starte i morgen, for visst ikke er det krise. Nå skal vi kose oss masse 16 mai. Siden jeg skal jobbe i morgen tar vi en skikkelig kosekveld idag. Tusen takk til svigers som alltid stiller opp, uansett hva det måtte være. Både foreldrene, og søskene til sean. Dere er supre! Takk til Huseier som prøvde å hjelpe oss med gamla. Og takk til Petunia for at du klarte og leve en dag til. Jeg elsker deg!♥   

  Det endte okei alikevel, selv om alt føltes ut som det gikk rett til helvette først.

   

  -Vattoy

   

 • 1

  For øyeblikket sitter jeg og slapper litt av i sofaen, sean så flink som han er driver og ordner med eskene vi skal ha bort (har ikke bod, så skal låne garasjeloftet til huseier, som vi ikke har makket oss til før nå)  Blir godt å ikke se ut som vi skal flytte ut/akkurat har flytta inn. #Shame... Idag har jeg på meg en ny kjole fra HM. Har pakka bort nesten hele klesskapet da særs lite passer noe fint lenger, og måtte da kjøpe meg vertfall en ny kjole, er en skikkelig kjole person så å ikke kunne gå i nesten noen av basic kjolene mine var kjempe surt. Syns denne gav meg så fin form på magen heheh. 

  Ellers så kjøpte jeg nye rosa putetrekk i går på IKEA. Out with the old and in with the new. Neida, er rett og slett fordi jeg syns jeg ikke kan ha alt svart og mørkeblått hele året, det blir så trist. Så da måtte det litt mer spreke farger til. Er kjempe fornøyd med putene, og føler at nå kan sommern endelig komme (til tross for skikkelig høstvær ute)
  Som den pro bloggeren jeg er rydda jeg selvsagt under bordet, og tok bilder med ett skikkelig kamera....... (:

   

   

   

  -Vattoy

 • 4

  God dag igjen bloggen! Nå har jeg ikke ytret mine ord siden lørdag og jeg tror vi alle (meg) er enige om at det begynner å bli på grensa til latskap. Idag er det tirsdag og da er det en ny dag og nye muligheter! Været ute er helt nydelig, vått, grått, trist. Akkurat sånn været pleier å være på sunnmøre denne tiden av året (les: hele året)  Så tusen takk Gjøvik Vær for at du lar meg føle meg som hjemme ! Helga besto av jobb, jobb, jobb og ja, jobb. Til min store glede ♥ Igår der imot fikk jeg endelig kryssa av en del på sjekklista! Hvilken sjekkliste spør du kanskje (antakeligvisikkemenlovålatesomfolkfølgermed) ?! Jo! Det er den berømte #WHATTHEFUCKTRENGERJEGTILENNYFØDTBABYLISTA ! WOhooo.. *klapping og hoing i bakgrunnen* Jeg dro med meg Victoria og de stakkars ungene hennes på en lang ferd igjennom ett skummelt sted (for lommeboka) Nemlig! IKEA! Større jungel må du leite lenge etter (nærmeste ligger vel ca 10 min unna og heter Hamar sentrum)  Når vi endelig så lyset i enden av tunnelen, og kunne ta beina fatt mot bilen var det bare ett lite problem. Vi hadde to fulle vogner, med en 1 åring og en 2 åring. Hvordan skulle jeg få med meg den tralla med stellebordet bort i bilen? Og der etter inn i det tunge bagasjerommet uten å løfte mer enn jeg har lov til? Jo, jeg spør fint på utleveringsstedet om jeg vennligst kan få litt hjelp. (Usikker på om de såg graviditetsmagen eller bare trodde jeg var skikkelig oppblåst. ) Uansett kom det 3 sterke menn. Ikke 1, ikke 2 men 3! Mannfolk for å trille ei tralle med noen planker til ett stellebord. Usikker på hvem som lo mest av situasjonen, dem eller vi. Når de såg tralla såg de nemlig ut som noen skikkelige spm tegn, spurte rett ut mens de pekte ''er det den?''  Flau som jeg var tok jeg meg litt på magen og prøvde iherdig og vise til at jeg + vogn + Baby+Victoria+Vogn+energisk 2 åring+ pluss enda en vogn med tung last = Kommer seg aldri frem til bilen før det har gått noen timer og langt mindre inn i bagasjerommet uten hjelp. De tok hele oppgaven med ett smil, og brukte alle mann på å løfte den inn i bagasjerommet. Tror de hadde lite å gjør på jobb den dagen. 

  Visst dere lurte er det altså den nederste boksen det trengtes 3 mann for å frakte.

  Frokost/lunsj/dessert.

  Gliseungentiltante sii ♥ Ho nr 2 var i full turbomodus, så det var dessverre ikke mulig å få med ho på noe bilder. (Som den dårlige bloggeren jeg er prøvde jeg ikke så hardt heller.

  En liten sjølfie, sånn såg jeg og Victoria ut i går. To bjutiful Gals.
   

  Videre fra Jungelen Ikea drasset jeg med meg to slitne barn og en sliten mor til Maxi senteret på Hamar (stakkars folk, de ville nok egentlig bare hjem og sove) Ungene hadde igjen sovnet på veien dit. Kan tro du jeg fikk dårlig samvittighet, 2 åringen fikk såpebobler og ''Let it go'' plaster som plaster på såret (merk:metafor, der var ingen faktisk sår)  Når jeg hadde funnet det jeg trengte og vi endelig var på tur hjemover så finner vi ut av mannfolka har reist til hadeland for å levere en hund. Hva som skjedde, hvordan de kom frem til det og hva greia var er ennå like mystisk. Men I guess, de kan ikke alltid være like logiske som oss. he-he-he-he-he. Så det ble sen kveld og sen middag på oss. 

  Stefan ( svigerbror) Malin (svigersøs) og Hannah (malins bff) ble med oss hjem til god lasagne som ikke var ferdig før 00.00 på natta fordi jeg måtte rydde og vaske opp når vi fikk besøk før jeg kunne lage mat. Får helt fnatt av rot og skitt når folk kommer på besøk. Det endte vertfall med en god middag, mette gjester og en stk stefan som crasha på sofaen vår. Jeg vet ikke i og med jeg ikke rakk å spør når han dro idag, men håper han sov godt. 

   

   

  Nå skal jeg rydde etter middagen i går, for idag kommer nemlig opp stellebordet ++ så stay tuned for babyinnkjøp, og litt til a mor senere! Vi blogges.

   

   

  -Vattoy

 • 2

  God morgen alle sammen! Som de fleste av mine familier og venner vet er jeg ikke en morgen person. Nå er jo klokka over 12 så det klassifiseres vel ikke som morgen lenger. Sean som er lik meg ♥ ett totalt B menneske av ett sovevrak :))) ligger ennå og sover, hadde jeg ikke hatt alarm fordi jeg skal kjøre på jobb om to timer hadde jeg og nok sovet ennå. Til tross for at jeg allerede har dekt 10 timer av livet mitt på søvn inatt. Jobben + Graviditeten gjør meg ganske sliten, men det får vel være greit enn så lenge. Er jo sånn det er å være voksen hehe. 

  Nå skal jeg gå og lage meg noe frokost og bare legge livet på vent frem til jeg skal på jobb.

  Meg og Marielle som er en av mine aller nærmeste ho som er ekkel og bor langt vekk :(  (forsåvidt min feil at jeg flyttet men vi later som det er ho som er problemet)

  Babybump. Som noen kanskje forstår orker jeg ikke ta nye bilder før jobb. Uniformen er ikke noe pen og jeg orker faktisk ikke ta bilder i nattshorts og t skjorte som jeg har på meg før jeg skifter. Ser ikke poenget.

  Til slutt her er ett bilde av det første jeg kjøpte til baby. Før vi visste det var en gutt! Kjøpte det for å overaske samboer som fikk en liten tåre hihi. 

   

   

   

   

  -Vattoy   

 • 0

  God kveld! Klokka er halv 1 på natta så er vel egentlig god natt. Akkurat nå koser jeg meg med en fersk Jordbær,Melon og Mango smoothie! YUM. Er så utrolig godt med noe friskt som smaker deilig! Og i tillegg faktisk er sunt. Trenger ikke ha dårlig samvittighet for denne fredagskosen ivertfall. I helga skal jeg kun jobbe, og slappe av/sove når jeg er hjemme. Før helga kjøpte jeg og Sean en blender, den vi hadde var ødelagt og vi har vel ikke hatt en siden vi flyttet ilag. Den ble ødelagt med en gang haha. Så nå har vi invistert i en enkel WILFA blender. Kostet bare 299-, på Coop Ekstra og fungerer utmerket til det den skal. Nemlig fore meg med antioksidanter og andre vitaminer!   Hjertet mitt var også ganske fornøyd med innkjøp før helga haha. Han skal nemlig teste ut den blå vinen en dag. ♥   

   

   

   

   

  -Vattoy

   


   

 • 0

  For at lesere skal kunne bli litt mer kjent med hvem jeg er så tenkte jeg og skrive om mine guilty pleasures. For de som er ukjent med det betyr altså guilty pleasures : 

  • ''et samfunnsfenomen som betyr at en liker noe selv om man samtidig føler seg skyldig for det.''

   

  Guilty Pleasure Tv serie: 
  Det har jeg faktisk to av! Jeg ELSKER Little Miss America og tv serier som ligner. Missekåringer for barn er noe av det beste jeg kan se på tv. Jeg er helt fascinert over pengene på de folka som de bruker på spraytan, løsvipper,negler,tannbleking og egentlig alt dritet jeg bruker penger på. Som de da putter på 4-7 åringer ! Jeg ler meg skakk over trailer trash foreldre som lever ut drømmen på barna sine og rett og slett putter de i situasjoner som ofte fører til at de blir fullstendig dritunger. Heldigvis er det alltid ei og anna familie med litt mer normale foreldre, som har meldt på barnet fordi de vil og ikke hiver på samme lasse med sminke osv. Dog de vinner aldri da. Helst dem med 2 meter høyt hår og falske tenner som vinner. Det er guilty pleasure for meg fordi jeg elsker det, samtidig som jeg skammer meg over samfunnet idag, og at jeg selv bidrar til det fokuset ... Jeg kunne nok skrevet ett helt innlegg om det, men jeg får spare det til en annen gang ;) 

  Herregud jeg dåner for noen kjoler ♥.♥


   

  Så nr 2 er SuperNanny!! Herregud jeg gir opp av så mange foreldre som ikke har PEILING ikke i det hele tatt hvordan de skal oppdra ett annet menneske. Det er så flaut at det går ikke an, stakkars deg.. som ikke klarer å lære barnet ditt folkeskikk. Sorry not sorry men barn trenger grenser for å ha det bra...

  Ho her er så søt.

   

  Guilty Pleasure Film: 
  Det må være Charlie og sjokolade fabrikken! Helt 100% Problemet er at jeg vet ikke om jeg liker den best pga bra skuespiller prestasjoner, godt manus, sykt bra musikk (som jeg kan... ) eller rett og slett alt det deilige godteriet jeg kan fantasere og drømme om en uke etter å ha sett det. Sukk. Da mener jeg selvsagt Jhonny Depp versjonen da jeg er for ung? Eller aldri bare fikk med meg den første.


  Dette er faktisk drømme hagen da. 

   

  Guilty Pleasure Musikk:
  Jeg digger danseband! Spesielt har jeg en forkjærlighet for vassendgutene for de kommer nemlig svært nært hjemme ifra! Dessuten en av de beste konsertene jeg har vært på ahhaha! Jeg er også veldig glad i svensk danseband og etter jeg ble sammen med soulmaten min så får jeg mer og mer slik musikk i livet. En av favorittene for øyeblikket er '' som nåla i en høystakk'' av Becca.     

  Guilty Pleasure Artist:
  Denne her kunne egentlig vært en veldig lang liste.. Men jeg skal ta å skrive kun om hvem som er på førsteplass. Nicki Minaj mine damer og herrer. Herregud som jeg digger og hater denne dama på samme tid. Syns ho er dritkul og dritteit. For øyeblikket er det No frauds ft drake og Lil Wayne som fenger meg mest. Det skal jeg være Ærlig og si at det er jeg flau over hahah.  

  Utrolig nok er jeg ikke fan av noen av desse artistene... Men den nye sangen deres nei den skal jeg høre på.

   

  Guilty Pleasure blad;
  Det er faktisk Se og Hør.... Nok sagt.

   

  Guilty Pleasure Uvaner:
  Jeg snuste før jeg ble gravid, og noen ganger savner jeg det ennå. Jeg har ikke kjent abstinenser og kunne gå lang tid mellom hver gang. Det var dog en absolutt Guilty Pleasure. Drikker også altfor mye brus, men kjæregud ett glass iskald cola å jesus! Jeg banner noe så innmari mye at det er flaut, også er det så utrolig flaut og. Det er ikke noe jeg forbinder med ett godt ordforråd, og har vel hele livet hørt fra min mor at sånn sier man ikke, med mindre man har dårlig vokabular og ikke kan flere ord. Dessverre til tross for mitt vel utviklet språk har jeg en forkjærlighet for stygge ord og uttrykk.   ,Meg for øyeblikket... 

   

   

  Det var noen av mine Guilty Pleasures! Om dere er interessert i flere lignende innlegg, eller lurer på noe om meg legg gjerne igjen ett spm i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan ! ♥ 

   

   

  -Vattoy

 • 0

  ''Graviditet er ingen sykdom'' Dere har ikke anelse hvor mange ganger jeg har hørt, eller lest akkurat det der. Nei det er ingen sykdom, og det er det vel aldri noen som har påstått heller. Men jammen kan det være utrolig fysisk og for en del nok psykisk krevende. Kroppen endrer seg, den blir tyngre ganske fort og den har så mange mulige plager som oppstår pga graviditeten hos de fleste. Jeg er en av de heldige med mindre plager, men jeg har også mine ting. Akkurat nå er det utrolig slitsomt å gå på jobb. Jeg står mye rett opp og ned i vente av kunder, springer som en gal for å rekke å aktivere bensinpumpa om jeg står unna, og det må i det hele tatt gå ganske fort når jeg lager mat og ordner opp for kundene. Magen begynner å bli stor og i veien. Jeg har fått en tendens til å gå på ting, så når jeg kommer hjem har jeg fått minst 2 nye blåkuler. (Nå er det litt fordi jeg er klønete og, men den ekstra vekta hjelper ikke) Ryggen min holder på å ta livet av seg selv tror jeg, og i mine hurra mi tid på jobb har jeg ikke tid til å drive med squats. Fremover skal jeg jobbe utrolig mye, og kan ikke si jeg gleder meg alvorlig mye da jeg allerede begynner å bli veldig sliten og gåen i kroppen. Men sånn er det med jobb, og da må man bare stå på. Så får jeg heller håpe at ryggplagene gir seg og at jeg ikke blir verre fremover! Alt håp oppe og godt humør på !

   


  På alle desse punktene har jeg faktisk vondt. Og jeg er bare 5-6 mnd på vei... 

  iTS ALL LIEEEES... Neida, jeg syns selv graviditete jenter er kjempe flotte! Bare ikke meg selv.

  Dessuten har jeg fått ett snev av pregnancy brains nå og merker fokuset forlater hodet fort. Jeg har allerede ADHD og sliter med konsentrasjonen min, og akkurat nå får jeg veldig vondt i hode av og konsentrere meg skikkelig. Noe som merkes når man må huske 1000 forskjellige ønsker med pølsene,burger etc til folk. 

   

  Nå skal jeg få i meg noe mat før jeg gjør meg klar til første kveld av mange på jobb fremover, så skal jeg gråte en skvett for alt husarbeidet jeg kommer til å være for sliten til å gjøre fremover. :P

   

   

  -Vattoy


   

 • 6

  Nå har jeg akkurat bytta ut mesteparten av pynten min på stua, og ordna til med litt nytt. Kjøpt planter og blomster, så kanskje vi får litt mer vårfølelse inni her. Bare å lukke øynene for den nitriste vinteren utenfor vinduet. Tenkte å lage middag straks, så blir det bare å slappe av med samboer hele kvelden. For i morgen begynner en laaaang periode på jobb fremover der jeg skal jobbe nesten hver dag en mnd. Da blir det ikke mye tid til avslapning og kos. 

  Kjøpte den sorte vinflaska og de sorte lysene. Syns svart og gull er så deilig blanding!

  Fikk ikke delt hele sofaen dessverre da sean nekta og flytte på seg/ være med på bilder idag.

  Friska opp med deilige rosa blomster og lys ♥♥ Føler jeg måtte bringe inn våren selv når det driver å snør her.

  Kjøpte meg også ei ny Kala plante. Elsker grønne planter, syns det lager så deilig miljø. Som den dårlige interiør bloggeren jeg er så glemte jeg og lukke skuffene og legge kabelen litt penere. Hheh men det får gå. Tv benken er foresten huseier sin og den skal byttes ut etterhvert den og. 

  Lyst å kjøpe meg nytt speil å henge opp på veggen der men enn så lenge får dette duge.

  Så kjøpte jeg disse søte glass lysestakene på nille. Har fått helt dilla på krystall og glass!

   

  Jeg har kanskje ikke den dyreste smaken, de mest elegante, lekreste eller den mest gjennomførte stilen. Men jeg trives så godt med stilen min. Jeg endrer jo på små ting etterhvert, og får kjøpt meg nytt med tida. Jeg liker å tenke at rom ble ikke bygd på en dag. Stilen jeg har gått for ''heter'' foresten hjemmekoselig :P Jeg vil skape en atmosfære der folk slapper av, koser seg og føler seg regel rett hjemme. Håper virkelig alle som besøker oss føler det for her er døra alltid åpen og alle velkomne ♥

   

   

  -Vattoy

 • 10

  Hei mine nye lesere! Til min store glede har leser tallene steget i været siste dagene. Forhåpentligvis fordi jeg har blitt flinkere å blogge, og ikke for andre grunner ;) Idag har jeg ''pynta'' meg, kosa meg med sminka og bare følt meg fresh. Vi hadde overnatting av jentene inatt så mens sean lå å snorka i dag tidlig, så spiste vi frokost og spilte kort. Hannah, Malin og jeg, som de kule menneskene vi er fant vi på ett nytt spill. Det slo dessverre ikke an hos de andre... hahah. Nå skal dere få dagens antrekk, så skal jeg legge ut flere innlegg ikveld. Jeg har nemlig shoppa litt nytt og vise dere ;) 

   

     Mamma bukse - H&M. Sko-Reebok. Hettegenser- H&M. Levis t-skjorte- Carlings. Skinnjakke-Cubus. 

  Prøvde meg på sånn fishmouth eller hva kjendisene kaller det. Gikk ikke så bra. 

  Trutmunn derimot har jeg god trening i ;)

  Gleder meg til vannet går ut av kroppen og haka mi kommer tilbake .. ♥

  Nå skal jeg ordne litt hjemme så blogges vi.

   

   

  .-Vattoy

 • 4

  Tenkte på å svare på litt graviditets relaterte spørsmål på morgenen, før jeg ordner meg og gjør meg klar for en ny dag !

  Gleder du deg til å bli mamma?
  Jeg gleder meg utrolig mye til å bli mamma. Jeg har så utrolig mye kjærlighet og gi, så mye jeg vil lære bort og jeg elsker å ta vare på andre mennesker. Før jeg faktisk blir mamma vet jeg ikke nok om hva det innebærer men jeg kjenner at jeg gleder meg. Jeg gruer meg litt også, fordi det å bli forelder er ikke bare bare. Jeg og Sean skal ta vare på ett annet menneske resten av våre liv, vi skal være deres bestevenn, lærer, mamma/pappa, politi og en armkrok å legge seg i om det trengs. Ting vil aldri bli helt som det var og selv om det er skremmende, er det også litt fint. Litt fint å se at livet går videre, og vi vokser og utvikler oss. 

  Når var det du delte graviditeten med offentligheten?
  Når var det nå igjen? Tror vi delte ett instagram bilde i uke 13. Og på facebook i uke 19 en gang. Sean den stolte pappaen delte det med hele sin familie søskenbarn og alt i uke 7 omtrent. Hhaha var ikke mye holde det hemmelig for han der i gården. Jeg skjønner han var jo stolt og lykkelig som skal bli far. Men neste gang blir det hemmelig vertfall til uke 12. 

  Hvorfor blogger du om  det?
  Jeg har blogget av og på i flere år. I perioder med ekstremt mye å gjør har jeg falt ut av bloggrutinene mine og derfor ikke orka å blogge. Når jeg har hatt god tid, og hatt det bra med meg selv har jeg vært veldig aktiv på blogg fronten. Denne bloggen tror jeg har oppstått i 2011? Ett år rundt der en gang, og har vært veldig sentral for meg når det kommer til å dokumentere livet mitt. Jeg liker å ha en platform å skrive på, dele mine tanker og mitt liv. Det blir too much for facebook. Så da tyr jeg til bloggen. Så svaret er vel, jeg blogger om alt, ikke bare graviditeten og hva som følger etter. Det er livet mitt jeg blogger om nå, graviditeten bare følger med. 

   


  Tror du selv at du blir en god mor?
  Jeg føler jeg har morsinnstink veldig lett i meg. Det er mitt første barn så jeg vet jo egentlig ikke noe om hvordan jeg blir før jeg blir det. Jeg vil påstå at jeg er en veldig omsorgsfull person, men også veldig opptatt av rettferdighet og det tror jeg man kan komme langt med som foreldre. Ellers har jeg også den beste oppdragelsen som finnes så jeg har lært mye av min mor og mine besteforeldre. Heldigvis slipper jeg og gjøre det alene likevel, og har en utrolig fantastisk mann som vil være der med meg gjennom oppveksten til barnet (og andre fremtidige barn) Så om vi fucker opp er vi vertfall to om det ;)


  Er familien din positiv til at du er gravid i så ung alder?
  Det var ett sjokk men samtidig ikke tror jeg. Min mormor fikk mamma når ho var 19. Min mamma fikk meg når ho var 20. Og jeg fortsetter familie''tradisjonen'' med å være 21. Så brøyt jeg alle generasjonene våres med å få gutt først så da blir det vel ingen barnebarn når jeg er 43 hahah.   Hvorfor valgte du å beholde barnet når du er så ung?
  Nå er ikke jeg så veldig ung da 21 år i juli. Er vel ung nok. 
  Dog for mange sikkert ett spørsmål som ikke er lett å svare på når man får en positiv graviditets test. Skal jeg beholde eller ikke? For meg var det ikke ett spørsmål en gang, da jeg har sia jeg passerte enn viss alder vært 100% sikker på om det skjer så skjer det. Jeg har satt meg i den posisjonen selv. Alle vet hvordan barn blir til, noen ganger så skjer det uventet, og andre ganger ventet. Men alle vet hva som kan skje uansett. Alt handler om å gjør noe og få en konsekvens tilbake. Min mor lærte meg og stå til ansvar for mine handlinger. Akkurat nå er min konsekvens en glede, som jeg, sean og egentlig begge våres familier gleder oss enormt til. Og han er absolutt ønsket i blant oss.

   

   

   

   

  Visst du har noen spørsmål så skriv gjerne i kommentarfeltet, jeg svarer på det meste :)

   

  Stjal spm fra denne bloggen HER

   

  -Vattoy

 • 0

  Akkurat hjemme fra butikken med Malin og Hannah ♥ Hannah kjøpte 1kg godteri som om jeg trengte det hahah. Nå skal jeg lage taco pizza til malins store glede, tror ho sulter ihjel om jeg ikke skynder meg. Iverstefall eter ho opp nachosen og det er jo litt trist da. Ellers vet jeg ikke hva sean gjør, tror han sitter på ett rom og ser Nashville. Ikveld skal vi bare kose oss, spise og slappe av med tv og film. PS. Paradise Hotel kan brenne opp hahhahaha. Denne sesongen er så spennende (første sesong jeg har orka å følge med) Så når alt går beint til ******* i forhold til hva jeg ønsker, nei da gidder jeg ikke mer. Flaut at jeg er så engasjert i ett tv program ved kallenavn pærra  Genser fra Urban- Adidas. Caps fra en eller anna sports butikk (egentlig sean sin) Bukse Molly jeans fra Gina Tricot. 

  Hannah og Malin.

   

  Men nå er jeg sulten så da blogges vi!

   

   

  -Vattoy

 • 0

  Det er mange ting man kan tenke på i livet før man tar ett valg. Når man tar en tattovering burde det absolutt være noe man tenker på og ikke bare en siste liten impuls. Jeg sier ikke at det ikke kan bli den beste og fineste, til og med favoritten din. Men sjangsen er stor for at man kommer til å angre. Grunnen til jeg kom på dette temaet er rett og slett fordi jeg leste ett innlegg på en jente side om ei som hater at mora har tattovert navnet sitt. Noe jeg syns hørtes så veldig trist ut. Min mor har sommerfugler som representerer oss barna, og min far har navn og fødselsdato av oss alle. Selv har det aldri slått meg at jeg skulle føle noe angående dette, vi er deres barn og det er deres kropper. Samtidig så syns jeg det er fint at selv om jeg ikke er hos de, er jeg likevel alltid hos de. Ikke bare i hjertet men også visuelt. Jeg har 2 tattoveringer selv for øyeblikket, den ene er HAKUNA MATATA. Den første jeg tok, og den er liten og søt. Ikke spesielt vakker, trendy eller krevde mye arbeid. Men hver gang jeg ser den i speilet så minner jeg meg selv på å slutte å bekymre meg så mye over alt mulig. No worries, dette klarer du. Den andre jeg har er halvferdig da den skal skyggelegges, jeg valgte å ta det i to omganger da jeg var død på slutten og skalv som ett aspeløv. Jeg har heller ikke bestemt meg for svart hvitt eller farge i skyggene, så til jeg er 100% sikker på hvor jeg vil med den får den bare stå på stede hvil. Når jeg ser den tenker jeg på livet, det er skjørt, vakkert, vi er knopper som blomstrer og deretter dør vi. Den er også en mer naturlig hagerose da jeg syns noe av det vakreste som finnes er de som vokser tilbake år ett år uansett vær med noen ''skader'' her og der. De som er langt fra perfekte. De er de vakreste rosene for meg.  

  Når jeg har de assosiasjonene med en hakuna matata, og en rose tattovering hvilke assosiasjoner har da foreldrene til de som representerer barna? Jeg vil tro at den kjærligheten og stoltheten de føler som foreldre blusser opp når de plutselig legger merke til den innimellom. Når de ser navnet på sitt barn, og tenker på hvordan de har klart seg i livet og hvordan de har bidratt på den veien. Når de ser en fødselsdato og tenker på alt de gikk gjennom når barnet skulle komme til verden og dere hadde det lykkelig i armene. Når de ser en sommerfugl og dere ønsker at alle barna deres skal spre vingene sine og fly trygt ut i verden hvor ingen får lov å skade de. En tattovering er for de fleste noe vakkert, enten fordi det betyr noe, eller fordi de selv ser på den med stolthet over deres kunst på kroppen. En tattovering bør ikke være noe andre, eller deg selv skammer seg over. Så derfor sier jeg tenk over din tattovering før du tar ditt valg. 

   


   

   

  (Ps. tittel kan virke misvisende da teknisk sett man kan fjerne tattovering med behandling/ta en cover up, behandling er dyrt og jævlig, cover up kan være likedan ++ blir ikke alltid like fint som visst det hadde vært blank canvas/tom hud)

   

  -Vattoy
   

   

 • 4

  Hallo! Akkurat nå sitter jeg og gubbenmin på hver sin side av sofaen og nyter tilværelsen. Selv om jeg er drit lei hele leiligheta og alt jeg har i den haha. Lyst og omøblere og skifte ut alt pynt.. Men det er dyrt og egentlig unødvendig da jeg blir like fort lei det og. Så planen er og gjøre noen endringer i morra pakke vekk og ta frem litt pynt, skifte ut lysene og neste uke skal jeg kjøpe noen nye pynteputetrekk som er litt mer sommerslige. De jeg har nå er så mørke og dystre spør du meg.I need something new! Freshed og rosa kanskje. Vi får se hva det blir til, skal også drasse med meg malin og handle stellebord til guttungen på ikea så det er ute av verden. +++ Kjøpe tørketrommel JOHO! ENDELIG. Skal aldri henge opp en sokk igjen. 

   

  Siden badet for øyeblikket er eneste rommet jeg er 100% fornøyd med nå. Så tenkte jeg og dele bilder av det. Når jeg får fiksa opp resten sånn jeg vil ha det kan dere få se det og. 

  Vi har litt lite skapplass så har toalettveskene under vasken haha.   Veldig glad i Lene Bjerre settet mitt, og donissen vår som er fremme hele året. 

  Den skittentøyskurven har åpenbart fått litt juling men fungerer til hva den skal. Om dere legger merke til detaljer så har jeg ikke rydda dusjen ennå, mest fordi etter sean er dusja ser den sånn ut igjen med en gang alikevel. Så hva er vitsen. (Altså jeg vasker og rydder dusjen jevnlig men orka ikke stille opp flaskene for ett bilde når de detter rett ned igjen om noen timer) Latskapen lenge leve ♥ 

  På badet mitt går det mye i blått, grå og sølv.  Lys-mørkeblå er fargene. Og div grå/sølv toner syns jeg gir det en liten eleganse over det. Vi fikk også matchende navne håndkle av sean sin bestemor til jul i år, med kjempe fin blå skrift. (Selv om navnene var stavet feil) Syns selv at badet står i god stil til seg selv så da må jeg bare få gjort noe med resten av leiligheta som for øyeblikket ser litt halvveis ut.

   

  Håper alle får en fin tirsdagskveld så blogges vi.

   

   

  -Vattoy
   

 • 2

  Ferdig gått 22 uker av svangerskapet. Jeg er over halvveis, og har bare 21 uker igjen. Hvordan føler jeg meg egentlig? Over halvveis ut i andre trimester og har en mnds tid nå vært konstant kvalm. Første trimester var jeg kvalm kanskje 3-4 ganger sammenlagt. Nå er det hver dag i flere uker. Fordøyelsen min kjennes helt på jordet ut, den usunne men alikevell sannheten. Jeg er fysen på noe å tygge på 24/7 men ingenting er godt. Jeg har begynt å få vann i beina, bli tung i kroppen, og rett og slett føler jeg meg ekkel. Brystene mine har ikke vokst en millimeter, dog har areolaen blitt større og mørkebrun. Takk moder jord for denne flotte gave...... Magen min er ikke spesielt rund, og bakfra ser jeg ut som en gigantisk hval med fettklumper av noen hofter. Heia heia vektfordeling. Jeg kjenner også det er begynt å bli slitsomt å puste innimellom.  Invollene mine er begynt å bli godt trykt opp i ribbeina og lungene kjennes ut som de får mindre plass. Jeg sover ikke godt i det hele tatt, uansett posisjon er det ubehagelig, og jeg er bare halvveis?! Korsryggen har begynt å gi etter,  jeg blir nok gigantisk. La oss ikke glemme de flotte hormonene da, som gjør meg til en preggosaurus uten like. Kort lunte og irritabel person er ingen fin blanding. 

  Jeg vil ha kos, men ikke rør meg. 

  Hjelp meg å plukk opp den fra gulvet jeg når ikke ned. 

  Uff vent da jeg må sette meg ned for å ha på meg sko og sokker. 

  Mat meg. 

  Mat meg.

  Mat meg. 

  Hvorfor leser du ikke tankene mine å gjør alt jeg vil du skal gjøre uten at jeg må be deg om det buhu. 


   

  Å være gravid hørte jeg så mye om før jeg ble det. Den største gleden i livet, en fin tid man kan kose seg på, en så vakker glød man får. Gravide kvinner stråler, jeg elsker og gå gravid, gravide kvinner er så vakre, sov mens du kan! 


   

  Ja selvsagt er det en glede og en ære å få bringe frem ett menneske.. Men ingen fortalte meg om alt det andre. Klart man har hørt om morgen kvalme, humørsvingninger og cravings. Men aldri har noen sagt til meg '' det kjennes ut som innvollene dine blir trykt opp i ribbeina dine så lungene kommer ut igjen i halsen''. Om det gjelder alle kvinner vet jeg ikke men jeg har vertfall ikke den såkalte gløden, ser mer ut som en bleik trist stakkars som ikke har sett dagens lys på ett par år. Jeg er altfor ukomfortabel til og sove noe godt og jeg er ikke spesielt begeistret for hva som skjer med kroppen min. Dette er min usminka sannhet. Jeg elsker lille i magen, og klarer ikke vente til han kommer ut for da slipper jeg å gå å ha det sånn mer.   Sånn ser jeg vertfall ikke ut. 


  Sånn ser jeg ut nå.

   

  Og jeg har det lett. 
  Ingen hypermesis, ingen bekkenplager, ingen pica cravings på murpuss, ingen verdens illeste ting. Men det betyr ikke at jeg syns det er lett. Jeg syns det er drit tungt og gå gravid. Herregud så heldig jeg er som får lov, som får lov å skape ett barn med en jeg elsker, som får videreføre mine og hans gener i ett vakkert lite individ. Herregud så heldig jeg er som får mestre en graviditet uten og ligge over doskåla hver dag. Herregud så heldig jeg er som har en frisk liten bebis i magen som vokser seg klar for å komme ut i september. Herregud jeg er heldig. Og jeg er utakknemlig.

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Idag er en lazy sunday. Deluxe.  Har holdt på å sortert klesskap i noen timer ( ennå lurer kanskje de som har lest tidligere innlegg) Ja ennå. Jeg hater å hive klær.. Så jeg har ganske mye, nå kan jeg nesten ikke bruke noe pga tjukkebolla som former seg. Så jeg konkluderte med at alt smått må ut, dessuten slenger jeg med vinterklærne. (Altså jeg hiver ikke, jeg pakker bort til guttungen er ute og vintern er tilbake hehe) En gang hoarder, alltid hoarder, neida,joda. Resten av kvelden skal jeg bruke med min kjære. Etterlengtet filmkos, en god middag og bare pleie kjærleiken. Utrolig hvor fort man lar sånne ting slippe selv om man bor ilag, ting blir så fort rutinete. Da er det godt å bare sette seg ned og vise at man elsker hverandre litt ekstra innimellom. 

  Igår var vi på besøk hos ett vennepar av oss, Stefan og Victoria, vårt andre venne-par Martin og Cassandra (blogg HER) De hadde med Nick Kenny, så kom Hannah og Malin(svigersøs) også en tur. Før de kom dro jeg, Victoria og Cassandra på ''Jenteutflukt'' siden gutta ofte er ute og kjører på kveldene var det deres tur å passe ungene heheh. Så da dro vi på tivoli (med to gravide er det åpenbart ikke spesielt spennende) utelukkende for å kjøpe sukkerspinn. Livet er for kort til å ta desserten etterpå. Deretter kjøpte vi fantastisk god mat på Mathuset (ett eller annet navn jeg ikke husker i brummundal) og leverte til mannfolket. Når vi kom hjem så dro de ut å kjørte etterpå og vi jentene satt inne og skravla for harde livet. Dessuten fikk sean og jeg en kjempe fin gave fra Hannah og Malin. Er jo alltid like kjekt når folk vil kjøpe ting til guttungen. 

     Dilla på vannmelon

  Fine settet fra jentene♥

  Ønsker alle en deilig søndag. så blogges vi!

   

   

  -Vattoy
   

 • 8

  Hallo, ville bare dele dagens Noutfit (Nathalie's Outfit) som jeg var så hipp og kalle det for noen år siden. Ahh, the good old days. Anywho, tjukkebolla her gav ett nytt forsøk på å la fotograf Sean utfordre sine kreative evner, og det gikk som ventet ikke bra. ikke er han noe hjelp på poseringa, eller på å faktisk få en bra vinkel. Så da får jeg bare se ut som jeg gjør, og la alle dere vitne det. Syns det er så vanskelig å posere uten å se hva jeg gjør, når jeg har vært fotograf så hjelper jeg alltid på poseringa for å gjøre bilde best mulig, eller tar en del ''in action'' bilder. Kan vel ikke forvente det av alle og enhver.. sukk. 

  Nok klaging nå! Idag reiser vi muligens til Victoria og Stefan en tur, før det så ligger sean ute å steker seg, jeg var ute med han en stund.. Men det er allerede ganske slitsomt i sola som gravid merker jeg.. pjuh. Lyst på masse brunfarge men sånn det ser ut nå fortsetter jeg trenden hvit som ett lik gjennom sommern og. 

  Får så fin ''figur'' av bikini under kjolen altså.  Da blogges vi.

   

   

  -Vattoy

   

 • 2

  I går dro vi som tidligere nevnt på ville eventyr (not) Sean ligger for øyeblikket skutt på sofaen ved siden av meg og kaster bort verdifull sole tid, ulikt han. Antakeligvis for han kosa seg skikkelig i går med litt øl. Noe han ikke har gjort på en stund. Han og gutta tok seg ett par, mens vi gravide fruene kosa oss med godis og brus. (Sunne forbilder, Iknow)  Vi hadde oss en god middag på jafs brummundal i går og, med løvbiff og pommes frittes ( eller chips som normale mennesker sier) før vi trillet videre til Cassandra og Martins bopel. De er på vei ut derifra, og flytter i løpet av de neste to ukene så det var ikke noe interessant og ta bilder av div pappesker visst noen kommer til å savne interiør bilder på bloggen idag. Ellers kosa vi oss utrolig mye, Cassandra er en av mine gamleste veninner, som tilfeldigvis flytta fra Ålesund til samme området som meg på ca samme tid. Hehhe win win for oss. Dessuten er det 8 dager mellom terminen vår, bff goals you say ;p #awkwardsmiley

   

  Ps. Min awesome Mamma fyller 41 år idag ! ♥ gratulerer med dagen ♥

  Meg og Bae ;););) nei ikke okei. Nei Meg og sean.

  Lyspunktet i livet, dog jeg aner ikke hvorfor bilde ble så mørkt.

  En stk preggo, supersosial,smilende,lillahår Cassandra.   Sean og Nick Kenny ( Vet ikke hvorfor men fikk ikke Martin med på noen bilder)

  Sean som poserer mot sin vilje ved noen flotte jula bokser ♥

  Løøøve♥

   

  Nåååå må jeg prøve litt og få ræva i gir så snakkes vi!

   

   

  -Vattoy

   

 • 6

  Hallo! Tenkte bare å dele ett kjapt innlegg før vi drar ut på nye eventyr. Først en tur til svigers så får vi se hva dagen bringer. Den starta ivertfall veldig deilig med at jeg har fått hengt ut klesvasken idag joho! Pluss spist en god frokost ute i sola, ikke av den sunneste varianten da cola med isbiter sto på menyen. But hey, det er fredag. Håper alle får en like forbasket deilig og varm dag som vi har her i Gjøvik nå ! For jeg skal vertfall kose med siste frihelga mi på LEEEENGE.   Fine samboeren min som sikkert dreper meg om han visste jeg la ut detta bildet EHE. Og noen utmalte old fashion adidas slippers. En stor favoritt her i hus.

  Herregud så godt det var med Vannmelon, yoghurt med banan og blåbær oppi ! Føler jeg har peisa i meg litt vitaminer og fruktose så nå er jeg All set for en god dag!  Så drister jeg meg til å legge ut dette tjukkas bilde med bolla i ovnen. Var jo en god kraft i meg fra før av... men kan ikke si graviditeten har hjelp på forma. (rund) Sean er ikke noe naturtalent bak kamera så huda mi såg jo helt rar ut pga skyggen. Note to self-- Skaff bedre ''fotograf''

  Så har jeg gått for en veldig enkel og naturlig look idag. Orker ikke 10 kg sminke i denna varmen! 
  Nå begynner Gubbanoa og bli meget utålmodig for å dra, så da blogges vi senere!

   

   

  -Vattoy

   

 • 2

  Da har vi akkurat kommet hjem, fra en litt lengre butikk tur en planlagt. Jeg hadde visst glemt lommeboka mi på jobb så da mista vi omtrent en time av livene våres på å kjøre og hente den. Yay Nathalie good job. Der etter var det til neste butikk da vi handlet på kiwi idag, men henta pakke på Extra. Bare for å bruke enda lenger tid på å ikke være hjemme. Så dro vi innom CC senteret på Gjøvik (kjøpesenter) Kikka på div 17 mai pynt på nille, kjæregud hvor jeg savner 17. mai. Har ikke feiret på 3 år pga jobb, og gjett hvem som skal jobbe i år igjen! Har så lyst å ha en skikkelig fest med venner og iskald øl. Men akk ve, jobb og vel graviditet stå i veien for det hahah. Neste år skal vi feire med en liten baby det blir sikkert morro. Lurer på om alkoholfri øl er godt? Nå snakker (skriver) jeg meg bort her. Vi var også innom Plantasjen og vurderer å kjøpe oss noen solsenger, er jo så deilig med sol fremover! 

   

  Pakkene jeg hentet idag var kjøpt på Babybanden . De hadde mye på salg nylig, og når jeg sjekka isted var det ennå salg ! Så da er det bare å slå til.
  Stellevesken vi kjøpte heter Ryco Stelleveske Bella Puff, og den finner du HER for øyeblikket for 349-, Orginalpris 499-, Så da sparer du 150-, om det er denne som passer for deg.  I utgangspunktet hadde vi ikke tenkt så nøye på stellevesker, og jeg bestilte denne først og fremst pga tilbud, og for den virket som den har alt man trenger. Dessuten så den manne og kvinnevennlig ut,om jeg kan være så lite upolitisk korrekt å kalle det det. 

   


  Første inntrykk: Denne var shiny?! Av en eller annen grunn så så jeg for meg en matt overflate på bildene til Babybanden, men det var det ikke. Stoffet var veldig skinnende og ikke overraskende puffy.  Til tross for det var designet veldig pent og elegant syns jeg. Man ser godt at det er en stelleveske (på en god måte ) Og jeg syns mannfolket mitt uten problemer kan bruke den. Dessuten er vel en god og myk stelleveske ganske ideelt når man har med små barn og gjøre. Og den glatte overflaten vil være lett og vaske over med en fuktig klut! Ett absolutt pluss.   Masse ekstra lommer over alt til både det ene og det andre.   Zip Lock pose til søppel sånn jeg forsto det, bleier og eller wipes om det ikke er søppel i nærmeste område.

  En liten to go stellematte, sikkert greit å ha. 

  Selen på veska (hva kaller man det?)  var enkel og justere og en god behagelig bredde både i forhold til skuldre og vogn. 

  Den har også en ''Aluminiums'' Lomme som holder på varme/kulde.   Og denne boksa da som min kjære ikke lar meg pakke opp ennå... Da han mener det ikke er nødvendig ennå, og vel det har han rett i baby kommer ikke før september. Og vi har mye annet å gjøre klart i leiligheten før vi skal begynne å gjøre klart den delen av soverommet. Lat som jeg er orka jeg ikke snu bilde av pakken. Men legger ved ett bilde fra Nettsiden deres.    

  Titaniumbaby Bedside CO-sleeper lys grå. Finner du her-> * https://www.babybanden.no/products/titaniumbaby-cosleeper2* (Link tingen funket plutselig ikke)
  Vi kjøpte den for 899-, Den er for øyeblikket for 1.099-, og orginalpris er 1699-, så er fortsatt ett kjempegodt tilbud om du er ute etter en fin, enkel og rimelig Bedside Crib (har ennå ikke testet den så kan ikke direkte anbefale den, men jeg forhørte meg på div babygrupper og fikk høre kun positiv omtale)

   

  Alt i alt er jeg kjempefornøyd med handelen, og leveringsstiden var eksemplarisk, tok 2 dager fra pakking til den kom frem. Gleder meg til å handle mer babyutsyr fremover, er så utrolig deilig å ha begynt på innkjøpene. Nå blir det middag og klesvask!

   

   

   

  -Vattoy

 • 0

  God morgen, idag er en sånn dag hvor jeg er trøtt og slapp. Ikke uventet da lillemann drar energien ut av meg. Planen idag er som vanlig, vaske klær, rydde litt og vaske hus. Spesielt innholdsrik dag, nei. Vil nok tro jeg har innsett for lenge siden at livet mitt ikke er spesielt spennende, men dog velger jeg og dokumentere det likevel. Ellers skal jeg bli ferdig å pakke vekk alle klærne mine som ikke passer lenger/ ikke kommer til å passe de neste ukene fremover. Hardt liv å være gravid. Er selvsagt kjempe takknemlig for at jeg får lov å gå gravid. Er dessverre ikke alle kvinner som har muligheten til det. Krysser fingrene mine for alle de der ute som ønsker så sterkt men ikke har fått det til ennå, at neste gang treffer dere blink!   Gammelt bilde fra en shoot jeg og cassandra hadde for noen år siden.

   

  Nå skal jeg og Sean på butikken for å handle inn litt frokost og div, vi var visst tom for brød. Er så heldig at vi begge fikk fri idag, så da blir det rydding og vasking sammen! Neida bare tulla, han får ikke lov å vaske da blir det feil. Sånn er det når alt skal gjøres på min måte. Stakkar... haha. 

  Meg når jeg endelig har fri fra jobb.

   

   

  Håper alle får en fin torsdag! Og hold ut dere som studerer, det er bare knappe 2 mnd igjen før SOMMERFERIE!

   

  -Vattoy

   

 • 0

  Mine tanker siden jeg fant ut jeg var gravid har vært over alt. Klarer jeg dette? Ja visst faen klarer jeg dette! Kommer jeg til å kunne gi han alt han trenger? Ja visst om så vi må jobbe oss ihjel. Når vil jeg sende han i barnehagen? Hva søren må jeg kjøpe? Og shit, hva gjør egentlig en baby?

   

  Det øyeblikket du skjønner at du ikke skjønner en dritt om babier er øyeblikket jeg innså at jeg faktisk skal bli mamma. Tror det tok 4 mnd før jeg faktisk kom dit. Før var jeg mer jeg vet jeg er gravid, men det er langt frem i tid. Nå når jeg er halvveis har jeg begynt å stresse. For hva har jeg ordnet føles det ut som? Vel så langt svært lite. Jeg er det type mennesket som helst skulle vært ferdig med alt 2 dager før jeg får ideen om å i det hele tatt gjør det. Men som det gjennomsnittlige menneske jeg er, så må jeg vente på hjelp for div endringer. ( Ikke har jeg lov å løfte tungt heller så ikke 100% min feil) I leiligheten vi bor i nå skal vi ha inn en oppvaskmaskin og en tørketrommel. Big whopp tenker sikkert noen, det er ikke noe å stresse over. Men jo, prøv å være dårlig både i rygg og mage, mens invollene dine trykkes opp i ribbeina dine mens du bruker all din ledige tid (føles det ut som ) på å vaske opp. Så legg til en baby - graviditetsplager x nye plager etter fødsel = Katastrofe og ikke ha oppvaskmaskin.  Tørketrommel er mest for min egen glede, Jeg har  hengt opp klær siden vi flyttet i ny leilighet, i desember. Skal jeg være helt ærlig? IT SUCKS. Det tar forever og tørke og man har bare x antall maskiner som man får plass på hengeren. Dessuten blir håndkle harde. Så legger jeg til en gulpende, skrikende, avførende baby med x antall klesskift i løpet av en dag. Svaret trenges ikke sies en gang, tørketrommel må opp. 

   

  Dessuten inkluderer handlelisten min :

  Nytt klesskap med skyvedører.
  Stellebord.
  Stellematte.
  Vogn.
  Tilbehør til vogn.
  Babycall.
  Bilstol+base.
  Dyne/ trekk /laken.
  Klær.
  Babygym.
  Vippestol.
  ++++ En million andre ting jeg ikke har komt på enda. Det og stresser meg.   En fin print screen, fra det vi har handlet og venter på i posten! En bed side crib og stelleveske er på vei. De få to tinga lettet faktisk utrolig mye på skuldrene mine.    

   

  Følelses messig har det nok ikke gått helt opp for meg enda at jeg skal ta vare på noen resten av mitt liv, og jeg tror nok ikke det går helt opp for meg før jeg har han i armene mine. Heldigvis har jeg en kjempe flott samboer som hjelper meg mye, som er virkelig inn i graviditeten med meg og som jeg gleder meg så til å se bli pappa. Han kommer til å bli verdens beste pappa, og så lenge jeg vet det om han så gjør det ikke så mye at jeg ikke har peiling på hva jeg driver med ♥

   

  -Vattoy

 • 0

  Hei,Hallo,hola,cava,sap? 

  Hvordan starter man ett blogginnlegg egentlig? Og burde ikke en ''erfaren'' blogger siden 2009 (?) kunne starte ett blogg innlegg etter ett og ett halvt års tid ''pause'' ? Svaret er tydeligvis nei. Ikke aner jeg hvor jeg skal starte en gang? Tror vi starter med en spørsmålsrunde basert på spørsmål fra meg selv.

   

   

  Hvorfor begynte du og blogge igjen? 

  Jeg begynte å blogge igjen rett og slett fordi jeg har ikke så mye annet å gjør på enn å vaske hus, når jeg ikke er på jobb for tiden. Og noen ganger savner jeg å ha en plattform å skrive på.    

  Hvor i verden befinner du deg nå?

  Jeg har emigrert til det grå innlandet Gjøvik. Hvorfor venter jeg ennå på svar om men jeg finner vel ut av det en dag.    

  Hva er din status i livet nå?

  Jeg er samboer, gravid, deltidsansatt og dårlig hele tiden.    

  Hva kommer denne bloggen til å handle om?

  Som alltid før vil den handle om meg, ting jeg interesserer meg for i livet og føler for å dokumentere på min blogg.   Og foresten, vi får en gutt. ♥

  Nå når vi har fått dette ut av verden så håper jeg dere som leser dette vil følge livet mitt videre så lenge jeg evner å blogge, er mulig håp frem til fødsel, etter er jeg mer usikker på. 

   

  -Vattoy

   

 • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta