vattoy -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hei vedkommende som leser. Jeg har nå akkurat kommet inn fra psykologtime og handling. Formen er ikke helt i 100 idag heller. Har ikke sovet siden i går og kan ikke legge meg før tidligst 8 ikveld.. Visst jeg sovner nå så kommer jeg meg ikke opp igjen før i kvell... å da får jeg ikke sove om natta igjen.. BLÆ.. er alt jeg har å si til det.

Så da satt jeg meg på stua i ett håp om at jeg ikke sovner der i motsetning til i senga mi på rommet. (Der jeg pleier å være) Vurderer å rydde 100% rommet mitt sia jeg ikke har så mye å finne på når jeg er syk. Kanskje spille litt sims? Spørs om jeg får det til uten å sovne.. Hahhah.  Men anyway. I dag så fant jeg ut at når jeg hadde så god tid på badet alikevel kunne jeg stelle meg før timen, selv om jeg ikke hadde noen egentlig grunn.  Bortkasta foundation spør du meg.. Meeen siden jeg elsker og kle meg litt søtt så ble det bare sånn.  Btw- kaller det Noutfit siden jeg heter Nathalie iissje saant då. Sånn man gjorde før i tida når jeg blogga fast. Gjør man sånt enda?

 

Orka forresten ikke å hente frem kameraet såååå iphone kvalitet. Nvm the mess.


Love the bow.

Makeup
Selfie Tirsdag yolo.

 

 

 

 

 

#Hvordan er din tirsdag?

#Hvordan holder du deg våken?

 

 

 

-Vattoy

 • 1

  Hei alle sammen.. ville bare stikke innom for å dele med dere kjære lesere . Har sånn 3 stk. 

  Jeg har hatt omgangssyka sia natt til mandag. eller altså, natt til idag. Så jeg har ikke gjort annet enn å ligge å tro jeg er døden nær. Du vet, det vanlige. Skal blogge bedre i morgen osv. Nå skal jeg legge meg og håpe jeg overlever natta til i morgen.

  Ett bilde fra den gangen jeg hadde swag.. Sukk gode tider.

   

   

  #Hvordan er formen der?

  # Noen ønsker til hva jeg kan blogge om?

   

   

  -Vattoy

 • 2

  Hei hå snupps. Vart visst ikke byen lell da vi bestemte oss for å ta det rolig her inne og bare slappe av.

  Taco ble det seff på menyen da både jeg og Ems er AVHENGIG.  Er så koselig å ha ho hjemme på hybelen igjen etter jula. Vi har store planer for stua fremover og jeg har troa på at dette blir ett passe bra år ass!  Tenker bare å slenge med noen bilder så bloggest vi senere eller i morgen. Alt ettersom om jeg har noe å spytte ut med. 

   

  Må ha litt levendes lys når man e på dæit.

  Får oss snart ny tv her... hahah på tide.  Ems !


  Meg og kjærligheten i mitt liv, coca cola.. (er i grunn en ny oppdagelse var ikke det før)


  kosemoseoverdoseee

   

   

   

  #Hva bedriver dere med på en lørdags kveld?

  # Liker du taco?

   

   

   

  -vattoy

 • 0

  Så da damer og herrer blir det ut på hurratur på meg ikvell. Bestejenta kommer hjem fra Oslo tilbake på hybelen og det må selvsagt feirest med full rulle! 
  Regner med det blir vors hos oss og en god dose humor før vi entrer bylivet her i Volda! (Det  vil si ett utested for de under 20 og to for de som har fylt 20 (det ene utestedet er det samme ) )  Å skal man først ut å schwinge så må man selfølgelig get the look. Så tenker jeg legger ut antreks bilder før vi drar ut ikvell.  

  Ellers så har jeg ett tonn med klær og vaske ... Mamma påstår jeg har altfor mye klær.. Jeg begynner å tro på henne etter jeg flytta ut.

   

  Her er en fantastisk selfie av meg og søstern. 

   

  Håper alle har hatt en fin lørdag så langt, og ikke sprik beina for langt ut, dra skjørtet ned og for all del. Når du begynner å miste bakkekontakten stopp å svelg unda mer drikke!

   

   

  # Hva skal du ikvell?

  # Hva pleier du å ha med på byen?

   

   

  -Vattoy

   

 • 2

  Hva kan jeg si.. Jeg er konemateriale deluxe! Neida, men en ting eller to kan jeg. Er det noe jeg liker med Kiwi så er det go'helg tilbudene deres.  17,90kr for indrefilet er jo bare supert! Har handlet både kalkun forrige helg og indrefilet nå denne helga. Det jeg ikke skal spise samme kveld fryser jeg ned.  Det jeg gjorde var og først steke den på høyere varme med smør. Så skrudde jeg ned varmen og lot den gjennom steke sakte så den ble saftig og god. Når risen var nesten ferdig og koke så helte jeg kokos melk, mer smør og thai grytepulver og ''kokte'' biffen i.  Til middagen så serverte jeg mais og bernaise saus til. (Jeg hadde ikke mer tilbehør , studentlivet) 

  Ellers idag har jeg bare vert på jobb. Har egentlig frihelg nå men ho som skulle ha vakta ringte inn syk så da var jeg snill og steppa inn i siste liten. Ellers i morgen skal jeg vaske klær og sortere ut litt gammelt som jeg ikke bruker lenger osv. Håper alle har hatt en super dag!

      

  Mmm, ser ikke særlig godt ut. Men GUD det var LO VE LY! 

   

  # Hva gjør du på en fredags kveld?

  # Liker du Biff`?

   

   

   

  - Vattoy

 • 4

  Kjære verden der ute.  

  Kjære deg med sjelevennen i armkroken. 
  Kjære deg med hendene rundt deg selv som skriker av smerte innvendig.
  Kjære deg som smiler av lykke til barna deres.
  Kjære deg som har mistet noen du er glad i.
  Kjære deg som har gått ned noen kg og føler deg fantastisk.
  Kjære deg som har alt og litt til.
  Kjære deg som har ingenting.
  Kjære deg som sovner med ett smil.
  Kjære deg som gråter deg i søvn.

   

  Er det noe jeg tenker ofte på så er det livet. Noe jeg tror er ganske felles med andre mennesker der ute. Filosofering og tanker om verden er ganske vanlig blant mennesker. Uavhengig hvem de er som person. Men hvem du er som person avgjører som oftest hva  i verden du filesoferer om.

  Idag har jeg hatt en dag hvor angsten har presset seg fra brystet og hele veien ut av munnen min. Hvor uansett situasjon jeg har vert i har det vert noe galt med den. Og til slutt... Så sprakk jeg. Hele bussturen hjem til hybelen min trillet tårene. Ingen spesiell grunn, de bare rann og rann.. Jeg kom hjem, la meg i senga i rundt en halvtime før jeg sto opp, laga meg middag..Og deretter baka Brownies.

  Ja midt på natta så baka jeg sjokoladekake. Baking er terapi.

  Så kjære deg om du har det fantastisk i livet, eller noen ganger kjemper en kamp du ikke har kontroll over. Ta deg en pause, en pust i bakken. Og bak deg noe godt. Se en film du liker, les en bok , tegn en tegning. Gjør noe for deg. Du trenger ikke alltid stå på pinne for at livet skal bli perfekt, eller syns synd i deg for at det ikke er det. Ta deg den pausen, og bare for deg.

  Bak deg en midnight Brownies  ♥

   

  Oppskriften jeg brukte tok jeg fra Detsoteliv.no    

  Ingredienser

   150 g smør
   300 g kokesjokolade
   3 store egg
   4 dl sukker
   3 ts vaniljesukker
   5 ss kakao
   2,25 dl hvetemel

  Fremgangsmåte

  Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret. Ta kjelen av platen.

  Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Pisk deretter inn i sjokoladesmøret. Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.

  Ha deigen i en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir i bunnen.

  Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.

  Tips

  Oppskriften gir nokså lav kake, hvilket er meningen.

  Kaken er fin å fryse, men er så god at den spises opp med en gang:-) 

   

   

  Vil bare takke Kristine som skriver den bakebloggen. Hun har gitt meg mange deilige oppskrifter i gode og onde dager. 

  Håper dere alle har hatt en fantastisk god jul, og at 2014 har vert ett flott år men at 2015 blir enda bedre!

   

  Kaka står fortsatt i ovnen. Kjenner jeg gleder meg masse til å få i meg kakeee og deretter rydde og vaske opp før jeg legger meg i senga for å sove.   Kosemoseoverdose med mel nedover kosebuksa hihi. Håper alle har det godt som leser dette og om ikke. Husk der er lys i enden av tullen, og ja.. brownies da. 

   

  # Hvilken bakst typer liker du best?

  # Har du hatt ett godt nytt år?

   

  -Vattoy   

 • vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta