Babyantrekk og ny lampeskjerm (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Babyantrekk og ny lampeskjerm

God morgen. 

Camper i sofaen ( as usual) mens mini ligger å domrer på lekematta si under babygymmen. Vart for hardt for han å leke tydeligvis. Så der skal han få sove til han våkner, flytter jeg på den nå så våkner han ihverfall. Og det gidder jeg ikke. En trøtt baby, er en grinete baby. Idag er planen å pakke inn alle julegavene, å gjøre klart til å reise hjemover mot sunnmøre. Så skal jeg lete frem all julepynten, så det er klart å sette frem når jeg kommer hjem igjen. Her i hus pynter vi til jul 1.advent da jeg bor sammen med en nisse. Jul er det beste han vet, så da vil han helst ha det så lenge så mulig.  Har tenkt å skrive hvordan jeg hadde det på barsel på gjøvik etterhvert. Men med en liten junior så går dagene veldig fort, er jo en million andre ting man må gjør. Så er jo endelig mannen kommet hjem så da skal vi kose oss med film ikveld. Han reiser på tur igjen neste uke så det suger. Men jobb er jo viktig. 

Har forøvrig kjøpt en ny lampeskjerm, har utsatt det i over ett år så det var igrunn på tide. As luck would have it så hadde de salg på skeidar, så fikk meg en ok lampeskjerm til den nette sum av 60kr. Som den sunnmøringen jeg er, så var det dyrt nok. :p:p

Å fylle ett hus er mye arbeid ass. Spesielt siden man har 1000 andre ting å bruke penger på en randome møbler uten funksjon. Så slik ser altså gangen ut enn så lenge. 

Sprelsken ♥ Hele antrekket er fra hm tror jeg, muligens den smekka er fra lindex. Smukkelenka er håndlaget fra Cowboy og Engler. Smukk er fra MAM om det skulle være av interesse. Her går det i alle sorter, ikke spesielt kresen junior. 

 

 

 

 

-Vattoy


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta