Sunday Cake Day (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Sunday Cake Day

Hello its me. 

Gåsser meg med tv kos alene, eller med junior da. Som utrolig nok sover alene i korga si :o  Utviklingstrinn 2 er endelig over og han må ikke sove på mammaen sin lengre. Selvsagt lar jeg han sove på meg så mye han vil og koser med han hele dagene. Men av og til er det godt å sitte en smule i fred og. Idag har vi vært å besøkt svigers, og spist sjokolade kake som jeg bakte i går kveld. Kjenner jeg er meget utslitt, misforstå meg rett. Jeg er kjempeglad i svigers, og de er ikke slitsomme i det hele tatt, men jeg blir sliten av å være sosial generelt. Begynner å savne Sean en del nå, han har vært borte snart 3 netter.. Og jeg merker det er fryktelig ensomt å sove alene etter man har delt seng med noen i 2 år, uten pause.  Sean er min beste venn og jeg merker en del av meg mangler uten han. Så nå gleder jeg meg sånn til at den andre delen av hjertet mitt kommer hjem, til både meg prinsen vår.

Mislykka forsøk på å ta bilde av kaka når jeg fant ut at jeg hadde glemt å ta bilde av kaka.

S

Glemte selvsagt å ta antreks bilder av sønnen, og når vi kom hjem så lak bæsjen igjennom bleia ( da blir det ikke flere rema1000 bleier for å si det sånn ) Så de får nøye dere med ett morgen bilde av solstrålen min!

#CakeDetails

Og en Instagram redigert sjølfie, siden jeg er sånn en bæib. Så da bloggæs vi tumurrow. Skal bare bli ferdig med den hersens bilen på verkstedet. ( Drit lei hele lillehammer nå)  Tenkte å skrive om barsel på gjøvik og tiden etter. 

 

 

-Vattoy • 19.11.2017 kl.23:15
  Herlige bilder:)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta