18.11.2017 (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

18.11.2017

God formiddag! Eller middag? litt usikker på hva som er rett i forhold til klokken, jeg har ihvertfall ikke tenkt å spise middag på en del timer. Akkurat nå sitter jeg å venter på rundstykker i ovnen, mens jeg har junior i bæresjal. For de mødrene der ute som har tenkt, nei bæretøy er ikke for meg.. Vel revurder det og prøv! Det ble en helt annen verden etter jeg kjøpte sjalet. Sønnen min er veldig kontaktavhengig og vil helst være helt inntil mammaen så mye som mulig på dag tid. Spesielt i utviklingstrinnene, og når han har magevondt. Det er jo selvsagt kjempekos, men det innebærer jo også at jeg ikke .får gjort stor, OG!! Blir veldig sliten i armene, og i verstefall får senebetennelse. Noe som er drit.

Mannfolket er jo ennå på jobb, så har nå vært alene med guttungen i 24t, det er en førstegang for alt. Litt godt er det og å være alene, det er liksom så fredfult. Jeg hadde igrunn tenkt å legge i hop klær osv osv, men når han ikke vil være alene er det så tungvindt, er ikke like enkelt å springe opp å ned trapper osv. Jeg får jo gjort det, jeg bare orker ikke med den ekstra vekta nå hahah. Latskapen lenge leve.. Det kommer en dag i morgen og. Så nå skal jeg kose meg med rundstykker, mate sønnen min og slappe av. Tenkte å skrive  fødselshistorien min senere, så lenge jeg får tiden jeg tror. 

Har nå venta i over en time på bildene fra tlf på pc. Men de ser ikke ut til å ville laste seg opp.. Skrev innlegget ca 13. Så vet dere hvorfor starten er som den er selv om det nå er ettermiddag.  Så da slenger vi bare med noen randome bilder. 

Her var jeg høy gravid.

 

Ul bilde av junior ♥

 

Skal fikse det til neste innlegg!

 

 

-Vattoy


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta