Uken som var! (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Uken som var!

Helloo, ja det var en smule lengre tid mellom blogginnleggene mine enn planlagt, but hey, sånn går nå dagene. Gabriel Aleksander ligger å pludrer og leker seg med babygymmen, som endelig er blitt interessang. Mens han lærer seg om sine armer og ben. Gotta love utviklingstrinnene. Om ikke lenge blir han vel snørt og skal ligge på mamma igjen. Men det er jo bare kos ? Pappaen er på jobbtur så da er det bare meg og junior hjemme. Noe som igrunn er kjempemerkelig, vi har ikke vært fra hverandre ei natt siden vi flytta ilag for ett og ett halvt år siden. Gleder meg ikke til å legge meg alene inatt.. Men da blir det vel ekstra godt når han kommer hjem igjen ?  

Kan jo ta og ramse opp uka som har vært for dere, i tilfelle noen skulle finne det interessant. 

Skulle til å begynne på mandag men husker ikke en dritt hvilken dager jeg har gjort hva.. babytida går liksom litt i ett. Jeg tror vertfall det var mandag jeg hadde bilen på Eu kontroll, så hadde vi overnatting av cassandra og martin + kidsa på tirsdag? eller onsdag? Hvem kan huske. Så har jeg hatt bilen på verksted igjen igår, så det må jo ha vært torsdag, den skal altså inn igjen på mandag for den ble ikke helt ferdig. Det fine med å ha kjøpt seg ny bil nå er en eu godkjent garanti jeg fikk med på kjøpet, heldigvis! For der var en mangel med, så da slapp jeg å tenke på det. Ellers har jeg igrunn ikke gjort så mye minneverdig, skulle kose meg på skogstur med Mia, Victoria, jentungene og guttungen. Endte opp med å dette å slå meg hele veien pga glatte sko så vi måtte snu... Har enda gangsperre over alt, blåkuler over alt og vondt i ankelen som jeg trakka over. Men har heldigvis hatt mulighet til å slappe av idag da.

Babiene våres ♥ Cassie og Martin si som ble født på samme dag som junior med ca 7 t mellomrom hahah. 

Samboer som møtte litt ''kjendiser'' når vi fylte diesel på bil.

 

Nå skal jeg rydde litt sammen å gjør meg klar til å legge minsten. Han spiser som regel nattamaten kl 00. I seineste laget men han er heldigvis nr 1 så vi får sove ut på morgenen. Ha en fin kveld!

 

 

-Vattoy


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta