Min graviditet (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Min graviditet

Det å være gravid er så kosli! 

Det å være gravid er så fantastisk!

Åå gravide kvinner gløder så fint!

Gravidmager er så fine og runde!

Åhh å være gravid er jo så flott hæ? Nei ellers takk du. Sannheten er at den er helt forskjellig for alle? At jeg hadde igrunn ett problemfritt svangerskap med særs lite plager. Men for meg var det stort sett fælt. Det og ikke ha kroppen sin for seg selv, å konstant måtte på do, at jeg til slutt ikke greide å gå nesten pga bekkensmerter.. Ja det var ikke for meg. Jeg bekymra meg stadig for om baby hadde det bra, for jeg kunne jo ikke vite hva som foregikk inn i der. Folk som tar deg på magen, kommenterer størrelsen din, og ting som '' Skal du ha gutt ja, du har jo igrunn en jentemage'' Altså jeg vet de mener det godt, men det er faktisk ikke spesielt morro å høre. Så er jo det ørten spørsmål som '' gruer du deg til fødselen?'' '' er du redd for å føde'' '' Håper du ikke revner'' '' Skal du amme'' bla bla bla.. Merkelig det der at så fort man har en baby i magen forsvinner alt som heter privatliv. Altså om folk ikke var redd for å føde fra før av så blir de vertfall det med 1000 spm som gruer du deg? Neste gang spør heller ''gler du deg?'' Å føde for meg var 1000 ganger bedre enn hele graviditeten. Jeg gruer meg til å gå gravid med de neste barna, men gleder meg til fødselen. (dog det er maaange år igjen til)  For noen er en graviditet fantastisk, og for andre ikke. Sånn er det og med livet, bare at i livet generelt så vet alle at det kan være dritt. En graviditet derimot virker samfunnsbestemt at skal være fantastisk, for vi skal jo være så takknemlige for at vi kan gå gravide. Det er alltid noen som har det verre, og det er alltid noen som har det bedre betyr det at vi ikke får klage eller skryte? Nei. 

Mage bilde fra i sommer

Jeg er veldig glad mitt gravid kapittel er over for denne gang. Derfor ville jeg skrive dette ene innlegget, for å nå legge det bak meg. Jeg gleder meg mye heller til å skrive om fødselen min. 

Ett av mine siste preggo bilder på bloggen her.

 

 

-Vattoy • 05.11.2017 kl.20:00
  Jeg var heller ikke helt komfertabel med og være gravid. Besøk gjerne bloggen min!
  06.11.2017 kl.11:45
  iselinslund: Helt forståelig <3
  05.11.2017 kl.20:27
  Å være er helt fantastisk:) ha en god kveld.
  06.11.2017 kl.11:45
  julietalivstil: Det er godt de føler det slik <3
  Marielle
  06.11.2017 kl.18:46
  SÅ gøy at du har begynt å blogge igjen! :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta