Im back! (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Im back!

Hei hallo bonjour hola salut .. Gjett hvem som endelig har fått håp tilbake i livet! JO det er meg! Okei livet har ikke vært helt håpløst siste månedene. Det er bare det at Eidsviva som lovte oss fiber for xxxxx antall mnd siden har brukt en halv evighet på å bli ferdige å bygge. Så tro det eller ei, men min 4G bruk har ikke blitt brukt på bloggen. Mye nytt har skjedd siden siste blogginnlegg i juli. Jeg har flyttet, gått ferdig en graviditet, født, vraka bilen min og endelig smakt årets første julebrus. Litt tidlig igrunn, men sånn går det når man bor sammen med julenissen sjøl. 

Dessuten har jeg påtatt meg ett ansvar å drive litt markedsføring for min svogers firma, så da går jo dagene da. Vil skrive litt mer utfyllende om hva som har hendt frem til nå i dagene som kommer, blant annet kommer mine tanker om graviditeten, fødselen, barseltiden og hvordan livet som mamma er. Visst noen lurte foresten har jeg født det jeg selv påstår er verdens vakreste menneskebaby ( syns vi alle om barna våre ). 

Gabriel Aleksander ble født 12 september, veide 3102g var 33 cm i hodeomkrets og 48 cm lang. Mamma og Pappa kunne ikke vært stoltere. 

 

 

-vattoy


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta