Stressa (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Stressa

Det er søndag, og jeg har på mirakuløst vis fri. Vanligvis når jeg har jobbhelg jobber jeg søndager og må kjøre på jobb kl 11. Noen ganger blir det 11.20 og da kommer jeg forsent, hvorfor? Jo fordi jeg er dødstrøtt og IKKE ett morgenmenneske. Så noen ganger slumrer jeg telefonen i søvne. Idag når jeg har fri, da skal jeg våkne klokka 9 uten grunn, etter bare 6 timer søvn. ( Vanligvis foretrekker kroppen min 8-12 timer for tiden) Etter 6 timer søvn var det ikke bønn lenger å få sove. Så da måtte jeg bare stå opp til min egen store misnøye. Jeg elsker nemlig og sove, og fra september av blir det vel lite av det. Sykt skuffende. :( 

 

Tenkte at jeg kanskje kunne bruke dagen fornuftig, men så langt har jeg dusja en time, og satt meg på ræva i sofaen. Er egentlig kjempe sulten men jeg orker ikke lage meg mat, orker rett og slett ingenting. Jeg venter spent på en tilbakemelding angående en bolig som vi håper vi får. Visst ikke skal vi på noen flere visninger idag, så det og tenker jeg på. Så tenker jeg på at jeg burde begynne og pakke, at der vi bor nå snart skal ha visning så det må være presentabelt. I tillegg tenker jeg på stefaren min sin 50 års dag som vi går glipp av fordi vi er stuck i Gjøvik pga flytting. Så tenker jeg på alt jeg må gjøre og alt jeg skulle gjort. Så blir jeg liggende. Ett bilde fra da jeg var 17 og fabolous. Bekymringene var hakket mindre, men jeg var like stressa. Er ikke rart jeg har fått 2 grå hår.

Prokrastinerer litt til tenker jeg, så kanskje får jeg gnisten og viljen til å gidde noe tilbake. Det hjelper ikke på akkurat at jeg har vært forkjøla i snart en uke så nattesøvnen er helt ødelagt. Blir veldig tørr og sår om natta i halsen, og tett. Det pluss 1 million toalettbesøk pga en stk lille trille som syns blære boksing er det gøyeste i verden, gir meg lite sammenhengende søvn. Usikker på om jeg skal ta meg sammen og være super menneske idag, eller om jeg bare skal streike. Begge deler er ganske fristende, så mens jeg tenker litt videre over det skal jeg sette på bones og se om jeg får viljen til å leve tilbake mens jeg prokrastinerer litt til.

 

(p.s. Om noen skulle mistolke det så har jeg fullstendig vilje til å leve og ingen suicidale tanker what so ever og er egentlig bare en måte å utrykke meg på, om noen skulle ta seg nær eller tenke noe annet får dere spise dere en snickers, for å lese ting som ikke er der i dagens samfunn må være ett problem skapt av sultne folk med lavt blodsukker. Bare en tanke)

 

 

 

-Vattoy • 18.06.2017 kl.10:00
  Sååå pen!!!!
  18.06.2017 kl.10:11
  Fredrikke: Takk, hehe, er ett 4 år gammelt bilde.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta