Tom (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Tom

Jeg har lyst å blogge men jeg er tom for ord. Jeg har lyst å organisere ting men jeg føler ikke vitsen. Jeg har lyst å pakke men jeg vet ikke helt hvor jeg skal pakke det hen. Jeg vil gjerne trene og være sprek men jeg har mistet gløden. Gløden er helt borte. 

13. Juni er det idag. 

om nøyaktig 3 mnd har jeg termin. 

13. Juli Bursdagen min. 

13. August har vi 2 dager på å være ferdig utflytta og vaska ut. 

13. September. Baby er enten kommet eller like rundt hjørnet. 

 

Jeg er så utrolig matt og stresset for øyeblikket. Som den '' skulle vært gjort i går''  personen som jeg er kjenner jeg at alle tingene som må ordnes før 13. september gjør at jeg streiker. Kroppen min stopper opp, den gir opp. Orker ikke mere, vil ikke mere, vil bare sove.  Jeg prøver å ikke ta det så hardt utad. Jeg smiler og sier høyt '' Det ordner seg, vi finner nok noe'' 

Inni meg sier jeg '' Alt går til helvette, jeg orker ikke mer. Hvorfor skal ting bli så vanskelig?''  

De som vet jeg føler det sånn er de nærmeste for de kan jeg klage å syte litt til. For de skjønner det.  De skjønner at jeg ikke egentlig mener det, at jeg bare føler meg litt nede for øyeblikket. At faktisk så kommer det til å ordne seg. Men likevel føler det så langt unna. Jeg vil ha ett hjem som føles som vårt, ett sted vi kan bo til vi får kjøpt vårt eget. Ett sted som kan bli hjemme for oss. Jeg orker ikke flytte mer på lenge, og håper virkelig vi finner det stedet snart. Vil så gjerne begynne slik som alle andre gravide.. Vil ordne til, handle, lage barnerom og stelleområde. Jeg vil lage ''rede'' og gjøre meg klar til høsten. Jeg vil ikke sitte i limbo og ikke ane hvor, eller når vi finner ett sted å bo. Jeg vil ikke bo i esker når barnet kommer fordi vi ikke har hatt tid til å pakke ut. Og jeg vil ivertfall ikke bruke tid og energi på en bolig vi ikke skal bo i.  Ett bilde fra en bekymringsløs tid fra ei 17 år gammel Nathalie. Som ikke ante at voksen livet skulle være så vanskelig av og til. 

Jeg føler jeg har så mye å gjør at jeg klarer ikke gjøre tinga som gjør meg lykkelig, trening, hobbier, kose meg med en tur bort. For alt er bortkastet tid og penger, alt er bare midlertidig. Jeg klarer ikke slå meg til ro før jeg har ett sted å sette røttene mine. Så nå sitter jeg her, tom for ord, tom for energi, tom for glede, tom for alt untatt ett eneste stort stress.

 

Heldigvis vet jeg at om en liten stund nå er alt bra igjen, må bare gi det tid, for etter alle nedturer, vel da begynner klatringen opp igjen ;)

-Vattoy • Mami
  13.06.2017 kl.19:30
  ❤❤❤
  14.06.2017 kl.00:07
  Mami: <3
  13.06.2017 kl.19:36
  Ønsker deg en fin kveld!
  14.06.2017 kl.00:07
  Pernille: Ha en fin kveld :)
  14.06.2017 kl.13:34
  <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta