Lazy Sunday (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Lazy Sunday

Idag ble det visst søndag alikevel.  Dagen kommer til å bestå av barnefilmer, oitnb, mat, mat, mat og mat + drikke. Vi fikk besøk i går kveld og så idag er vi litt slitne begge to. Er kjempe morro å være sosial altså, men vi er nok litt introverte begge to å blir gåen i hode og kropp av å være for mye sosiale. Blir nok litt klesvask, og oppvask i løpet av dagen og. Det må jo gjøres, er bare så sykt tragisk å ikke ha oppvaskmaskin når man har besøk og alle glassene ble brukt. Så jeg skal bruke noen timer på prokrastinering før jeg faktisk duger til noe idag. Senga/Sofaen blir nok hvor dere finner oss idag. Helst ikke let da, vi vil være ifred hahaha. Neida, joda. 

  

Så når det er sagt er det Søndag, i morgen er en ny uke med nye muligheter. Den blir nok brukt til å smått pakke ned i leiligheten her, og jakte på den neste bolig. Håper vi finner ett sted som passer oss, og fremtiden vår med lillemann. Slik at ikke hele sommeren blir brukt på ''boligjakten''. Håper alle får en deilig søndag i dag! Så blogges vi. 

 

 

-Vattoy • 11.06.2017 kl.18:45
  Haha, kanskje litt godt at vi ikke kom llikevel ista. x) Tenkte å ta oss en tur, men bestemte oss for å være ifred likevel.. Men så klarte vi ikke det da og dro på Lekeland, og straks vi kom hjem var Martin hjemme en halvtime før han stakk ut igjen for å møte en kompis. x) Så mye for den avslappninga. :P
  11.06.2017 kl.19:19
  lysgard: Hhahahahah x) Ja vi tenkte å ta oss en tur vi og men så bare aff orker ingenting idag D:
  12.06.2017 kl.17:37
  Ønsker deg og dine en fin dag :)
  12.06.2017 kl.21:14
  elisebr: Tusen takk, du og <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta