Alkohol, rykter og Avholds valg? (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Alkohol, rykter og Avholds valg?

Nå skal jeg skrive om noe som berører en del folk jeg kjenner. Nemlig menneskers forhold til Alkohol. 

Jeg drakk ikke før jeg var 18. Det er nå snart 3 år siden jeg drakk for første gang. Etter det har jeg prøvd en del forskjellig alt i fra Øl, Vin, 20%40% og 60%. Gode drinker, og noen litt mindre gode. Den erfaringen jeg sitter igjen med er at jeg syns en iskald øl er kjempegodt, men jeg liker ikke effekten alkoholet har på kroppen min. Derfor har jeg valgt fra nå av at jeg er blitt ett avholdsmenneske igjen.(Ps. Visst noen følte for å vrenge ordene mine jeg har aldri drukket i graviditeten så har så langt vært avholds siden jeg ble det) Jeg har virkelig ikke behovet for spying, svimling, susete form og tull humør. Jeg koser meg så utrolig mye på fest edru! Så lenge man er med rette folka har ikke alkohol noe å si. Dessuten er det så utrolig mye deiligere å kunne våkne dagen etter å føle at hodet er helt på plass. Jeg har jo ett vennepar som er frelst, og i følge deres religion er en del av det å være avholds. De er jo ute med sine venner som alle andre, og koser seg mye. Med unntak av at de ikke drikker. Noe spesielt med det? Nei. De bare ønsker å avstå fra Alkohol og dømmer ingen andre som ikke tar samme valget. De er noen av de kjekkeste,snilleste og artigeste folkene jeg har kjent noen gang. Jeg syns at alle kan få ta sine valg, om man vil drikke hver helg, eller 2 ganger i året, eller aldri. Ja det får jammen være opp til en selv! Så er det selvsagt de som skal lage rykter på alle og en hver, som skal blande seg borti ting de ikke har noe med og som skal lage en stor sak ut av noe så tåpelig som Alkohol? At folk ikke kan være edru på fest er helt utrolig, at noen folk tror at fest er lik drita full det sier vel mer om desse menneskene enn andre!

Jeg oppfordrer alle til å ikke gjøre noe pga press, eller ta seg nær av andre. Om du vil ta det valget å ikke drikke så ikke drikk bare fordi folk kommer i ansiktet ditt med flaska å sier ''Drikk du og da'' Ta nå heller det standpunktet å si nei takk. For folk som står for sine valg de står det respekt av. Samme veien om du vil drikke ikke føl at andre dømmer deg for det, rett og slett fordi at ingen har noe med hva du gjør så lenge det ikke skader andre! Ha respekt og nestekjærlighet for andre mennesker så kommer du lengst. Ikke med å sitte på din høye hest og dømme andre sine valg.  

Ha en fin dag!

 

-Vattoy • 10.06.2017 kl.20:03
  Heilt eni!! E avholds sjøl å aldri skjønt vitsen me å dømme folk for hverken det eine eller det andre :D ! Bra skreve :D
  10.06.2017 kl.20:09
  Judith: Ikke sant! Folk skal liksom blande seg i så veldig mye rart :o <3
  11.06.2017 kl.18:33
  Ja, blei ganske provosert dagen etterpå når det allerede hadde komt rykter. Altså, vi er i 2017! Det er maange som ikke drikker, skjønner ikke at det skal liksom være nesten tabu å være edru på fest/byen?
  11.06.2017 kl.19:18
  lysgard: Ja ikke sant?! Var helt crazy  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta