If I was a Millionaire Q&A (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

If I was a Millionaire Q&A

Her er ett litt annerledes blitt kjent innlegg!  En Q&A om hva jeg hadde gjort om jeg var millioner! Vel hadde jeg vunnet i lotto nå hadde jeg slutta på jobb, å reist på ferie til slutten av august. Mens folk hjemme ordna det nye huset jeg hadde kjøpt. 

 

Hva slags hus hadde du hatt?
Ett litt typisk ''white picket fence'' hus, litt klassisk med sånne søyler og gode planløsninger. Ikke noe funkis bolig her i gården.

 

Hva er drømme hagen din?

Det måtta ha vært stor hage med god plass for fremtidige unger å leke seg, mye deilige blomster og frukttrær. Jeg hadde heller ikke klagd på denne utsikta i hagen heheh. Er dessverre sikkert litt bortkastet da Norge ikke har så mye brukendes vær til det.

 

I garasjen?

Jeg drømmer om en feit hvit Land Rover!  En hvit mercedes, og en rød Ford Mustang. Ja takk gjerne. Så skulle vel Sean fått putta inn drømme bilene sine i garasjen og. 

 

Interiør stil?

Hellooooo dream house! Jeg har litt blanda følelser når det kommer til interiør. Men det hadde nok gått mye i gull, velour og bling. Helst i lyst og friske farger også. Syns ofte at for mye mørkt blir så trist. Men jeg hadde ikke takka nei takk til den sofaen der da hello beauty! Elsker mørke blå.

 

I skoskapet?

Louboutin, Louboutin, Louboutin, Louboutin. Trenger ikke andre sko om jeg hadde hatt desse hærlighetene. 

 

I klesskapet ?

Valentino, Chanel, Alexander Wang, Alexander McQueen  og Chanel. 

Resten av skapet?

Chanel bags all over! Hadde nok hatt en del forskjellig i skapet annet enn de merkene her. Men desse merkene er de eneste jeg sikler over! 

 


 

 

Så nå når du endelig er rik hva ville du gjort i livet?

Helt ærlig jeg tror det er ett spm mange stiller seg men ikke har ett fasit svar på. En del av meg hadde villet gitt bort til andre med mindre penger enn meg. Jeg ville nok ikke hatt samvittighet til noe annet, og jeg vet egentlig ikke om jeg hadde klart å frotset meg i så mye dyre merker og unødvendige kjøp. Samtidig er jo de fleste mennesker til dels materialistiske, meg selv er inget unntak. Jeg elsker shopping og luksusmerker. Ferie turer til varmere strøk, og drømmer om late dager i Paris. Hadde man hatt de pengene på konto føler jeg det er så enkelt å bruke dem på seg selv, istedenfor å være uselvisk å dele med de som faktisk trenger det mye mer.

 

Nå er jeg ikke rik, og jeg tipper ikke i lotto heller. Vet dere hva det er helt greit, jeg har alt jeg trenger og litt til. Livet skal nytes til de grader om så jeg ikke får meg en luxusvilla eller noen gang kommer til å eie en Chanel bag? For det er så mye mer viktige ting i livet enn penger og ting som blir kastet til slutt uansett. Jeg er nemlig styrtrik i kjærlighet og familie. Og det kan ingen ta fra meg.♥

 

- Vattoy  • 10.06.2017 kl.20:19
  Artig Q&A. :D
  10.06.2017 kl.20:37
  lysgard: Takk :D ville prøve noe nytt!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta