Last Friday Night (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Last Friday Night

Ja hva skal man si da. 

Igår inviterte jeg og Sean flere vennepar av oss. Alle folk som vi kjenner godt og er glad i. Vi var 7 par + 1, der 3 av 4 par var klinke edru, pluss meg og Stefan, jeg er jo gravid og drakk ikke. Stefan er ikke interessert i Alkohol og det var ikke de andre Edru parene heller. De fleste var i ganske god form i hele går, med unntak av min kjære Sean som kosa seg hakket for mye. Den gode nyheten er at jeg flira så innmari hardt til slutt for alt ble så tragikomisk av han. Jeg elsker karn min tvers igjennom altså, men personligheten han av og til får ( ikke hver gang han drikker, men jaeger, øl, smirnoff,vodka og tyrker, tror jeg virkelig ikke er en god blanding hahahah. Sånn går det når man bare skal smake. ) Er fullstending parnaoid, og på jordet. Han gjemmer også ting hahaha. Noe jeg syns er hysterisk morsomt. Får i går så var han ute av seg fordi han mente noen hadde stjelt røyken hans og alkoholet. Sannheten? Han hadde gjemt det selv. Dette her skjer merkelig nok hver gang. At han skal gjemme det og finner det ikke igjen. Vi kosa oss ivertfall utrolig mye! Og selv om Sean har tidenes (La oss være ærlig på bloggen idag) Fylleangst... ! Så tror jeg han og syns det var utrolig godt med besøk i går fra venner og familie. Selv om det ble litt mer liv og røre enn vi hadde trodd når nesten ingen drakk? Så vil jeg kalle det en semi vellykket fest! Nå har jo vi hatt fest ca 0 ganger før dette. Så for å være en førstegangs følte jeg meg godt forberedt, og at jeg rydda underveis i hele går angrer jeg ikke ett sekund på. Nå gjenstår det bare de 1000 glassene som jeg må vaske opp (hvordan ca 15 personer greier å bruke typ 50 glass det går meg hus forbi. Spesielt når 4 av de dro relativt tidlig hjem til barna. Og 2 stk drakk vel ett glass brus? Så hvordan 7 personer greier å bruke 43 glass, det er nok ett matte-problem for neste års eksamen. Ellers så blir det den store hiv og vask dagen i dag, selv om jeg mest har lyst å se på OITNB og sove. Vel man får ta søndag når det faktisk er søndag. Til tross for min edruelighet så datt jeg i trappa i går, lenge før gjestene kom og styra på så lenge i går at jeg sverger graviditeten har gitt meg en mini hangover den og. 

Hele festen minner meg egentlig om Katy Perry sangen ''Last Friday Night''
 

Skal jeg være 100% Fy flate for en trivelig gjeng! Og jammen hadde jeg gjort det igjen, til tross for at vi alltid sier aldri mer ;)
Men neste gang, så har vi nok en liten en som venter hjemme på oss også, så da får noen andre holde festen. For det gidder jeg ikke mer haha!

 

 

 

-Vattoy • Victoria
  10.06.2017 kl.13:48
  Vi hadde en kjempe trivelig kveld, koste oss masse ! ❤
  10.06.2017 kl.15:47
  Victoria: så bra <3 <3
  11.06.2017 kl.18:51
  Haha, huff.. Dør av Sean. x)
  11.06.2017 kl.19:19
  lysgard: Ja han er noe for seg selv hahaha <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta