Forelsket meg i min beste venn. (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Forelsket meg i min beste venn.

Kjære gode snille vakre mannen min! Idag har du fylt 21 år på denne planeten! I 5 år av livet mitt har du vært en stor del av de som betyr noe for meg. 5 av 21 det er faktisk nesten 1/4 del. Nå er det også 2 år siden vi valgte å ta steget fra bestevenner til noe mer. Det er 2 år siden vi valgte kjærlighet frem for fornuft og trygghet. Jeg har ikke angret ett sekund siden! Selvsagt har det vært tøft noen ganger! Vi har kranglet, vi har grått og vi har ikke orket synet av hverandre for noen timer. Men det gikk aldri lange tiden før vi kjente på savnet. Mer enn det negative har vi ledd, vi har sunget, danset, vist så mye kjærlighet og omtanke for hverandre jeg ikke viste var mulig å gi, og få av ett annet menneske.  Gratulerer så mye med dagen elskling!

Første gang jeg møtte deg så visste jeg at du var spesiell. Spesielt dårlig klessmak spør du meg, men det var ikke bare det ;) Du tente noe i meg, en spenning, en nyskjerrighet som jeg ikke hadde følt før. En trang til å bli kjent med deg, du skilte deg ut blant guttene. Det var noe unikt med deg som ingen jeg hadde møtt før. På den tiden var vi på vidt forskjellige planeter i livet. Du var ''boybeliber'' , motefrelst, inn i fjortis drama og rett og slett noen ganger litt sånn halv teit. Jeg var treningsnarkoman, aldri hjemme, på vei ut av min første depresjons periode, full av fordommer, og klar for å leve ungdomslivet. Du hadde akkurat begynt på festlivet, røyka og farta rundt etter jenter med de andre gutta.  Jeg hadde aldri vært på fest, drakk ikke før jeg var gammel nok og syns alle som brukte noe form for nikotin var totalt tilbakestående mennesker uten noe som helst form for kunnskap i livet.   

For hvert år ble du vakrere, både på innsiden og utsiden! Du utviklet deg til å bli ett helt fantastisk menneske, og sammen så voks vi med hverandre. Du lærte meg å ikke dømme andre før de har fått en sjanse. Du lærte meg at det finnes flere sider hos mennesker enn førsteinntrykket. Når man lærer deg og kjenne er du så utrolig mye smartere enn hva man skulle tro. Da lærte jeg at intelligens er ikke alltid den med best vokabular som har mest av. Mennesker er så forskjellige, vi var så utrolig forskjellige. Likevel som en magnet ble vi dratt mot hverandre, gjentatte ganger, for du var den som skulle være med å forme meg. Utfordre mine syn på livet, den som gav meg spenning og eventyr. Vi har så utrolige mye rare minner ilag, og noe til felles med de alle? Det må være at uansett hvor sjeldent eller ofte vi så hverandre så var det aldri rart. Det var alltid litt som hjemme, noen man var trygg med, noen som aksepterte deg for den du var.  Med våre forskjeller har det selvsagt blitt mye krangling opp igjennom årene ! MYE... Men det var aldri vondt ment, det var underbygd frustrasjon. For min del var det frustrasjon fordi jeg skjønte ikke hvor mye du påvirket meg, hvorfor du kunne gå meg så inn på nervene, hvorfor jeg ble sur hver gang du snakka om andre jenter. Jeg skjønte ikke mine egne følelser for deg veldig lenge. Jeg har en liten mistanke om at det var samme andre veien. Og uansett hvor mye vi nekta for det, så tror jeg nok mange rundt oss såg det lenge før vi gjor. At noe var det definitivt i mellom oss. Noe som kanskje ikke helt var mellom andre. 

 

Vi hadde ett skille punkt for 2 år siden. Etter 3 år med krangling, vennskap og minner så var det noe som forandret seg drastisk. Vi var i ferd med å renne ut av tid. Voksen livet snek seg på oss, og setninger som '' når jeg får meg jente så kommer ikke vi til å kunne henge sammen sånn lenger''  eller '' Vi kommer nok til å ikke se hverandre noe mer når vi blir gift''  og til slutt '' Men du kan jo ikke ha det forholdet med han om du skal være sammen med en annen  gutt?''

 
 

Den siste der slo meg som ett balltre i ansiktet i følge den som sa det. Alle de tusen tankene jeg så for meg, de scenarioene i hodet mitt, Sean med ei anna jente. Min Sean.  Min Sean som hadde ligget oppe i timesvis om nettene og planlagt fremtiden vår sammen. Min Sean som elsker skumle filmer, rar musikk og dans. Min Sean som alltid lar meg se verden på en ny måte. Min Sean med noen andre? Min Sean.  

Etter det gikk opp for meg hvor viktig det var at jeg sa noe snart, vel da ble jeg plutselig så utrolig nervøs. Han skulle snart reise bort for sommeren og jeg skjønte det var nå eller aldri. Hvordan det er å være så forelsket, å ha sommerfugler i magen, den følelsen har jeg egentlig ikke hatt før. Ikke på den måten, ikke før da. Ikke før jeg stammet ordene frem så stille at du måtte gjenta de for å forsikre deg om at du hadde hørt rett. 


 

''Ja jeg liker jo deg og da'' Sa du, hakket mer selvsikkert. Så sto vi der da, usikre på hva gjør vi nå?  Hvordan går man fra 3 år med nært vennskap til noe mer? Vi hadde jo kysset før, det var ikke nytt det. Vi hadde jo holdt hender, holdt rundt hverandre, snakket om alt og ingenting. Vi kjente hverandre ut inn på godt og vondt. Men hvordan blir man egentlig kjærester når man egentlig var kjærester fra før av?  Vi brukte 4 mnd før vi ble ett offentlig kjærestepar. 4 mnd på å vurdere, lære å kjenne på nytt, savne hverandre når du var borte. Usikkerhet, men med følelsen av at vi var på rett vei. Så bare ble det sånn. Plutselig så kranglet vi nesten ikke mere. Plutselig var all den frustrasjonen erstattet med kjærlighet og komfor. Endelig var vi mer enn bare deg og meg. 

Alle kamper som kom var verdt og kjempe sammen, hvert øyeblikk ble kjærligheten sterkere, hvert gammelt minne gav mer mening og ikke ett sekund har gått der jeg ikke har vært takknemlig for at du er min.  For skal jeg være helt ærlig, om du hadde vært noen andre sin hadde jeg nok dødd av sjalusi.  


Nå ser jeg bort på deg, mens du hører musikken din, danser litt for deg selv i sittende stilling, en rar hårtutt på hode så kunne jeg ikke vært mer lykkelig for at vi skal bli foreldre sammen til høsten. At de neste 21++++ årene av livet ditt skal tilbringes med meg. Jeg lover deg at vi skal feire hvert eneste år, for ett år med deg er ett år verdt å feire. 

 
Så igjen! Gratulerer så mye med dagen min kjære! Håper dagen din har vært like fantastisk som det du er! Og vit at jeg elsker deg mer enn det man skulle tro var mulig #Klisjee 
 
 
-Vattoy

 


 


 


  • Marielle
  09.06.2017 kl.12:48
  Gratulere så mye med dagen som va til Sean, og e e så glad for at e har fått vært med på reisa dokka heile veien, om vi ser bort fra det året e sjøl va heilt fjern og tilbakestående <3 elska dokke himmelhøyt begge to <3
  09.06.2017 kl.13:45
  Marielle: awww Hahha det året er glemt! Elsker deg vi og!!
  16.06.2017 kl.12:16
  Ntaaw. :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta