Hjemmebleking! (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hjemmebleking!

Hei hallo! I går var vi en tur til Stefan og Victoria, ett vennepar av oss som har 2 nydelige døtre. Da guttene var hjemme å passet barn, så tok jeg og Victoria oss en tur på butikken. For hun fikk nemlig ett lite innfall at hun skulle bleke håret idag. Noe som var helt greit for meg for jeg syns sånne ting er morsomt. Ikke at jeg er noe spesielt talentfull på dette området, men Victoria vart ivertfall fornøyd. Så da sir jeg meg mer enn fornøyd nok! Er alltid like koselig å være med Victoria, vi flirer så godt av så mye rart og det finnes ikke ett vondt bein i den jenta. 

Her er før, victoria ville ha vekk mer av gulskjæret og minske etterhveksten en smule. Så da prøvde jeg på det. 

( Håret var ikke i den tutten hele vente tiden altså, det fikk puste hehe. )

Ellers igår så gikk jeg meg en times tur og 30 min med gravid yoga! Noe som egentlig kjentes utrolig godt! Er lenge siden jeg har hatt såpass med tid og overskudd til å trene. Idag skal jeg jobbe, så da blir det ikke så mye spennende blogging ifra meg. Har jobba en del i det siste så alt annet kommer før bloggen. Muligens jeg blir flinkere å blogge etterhvert som jeg har mer fri. F.eks. Når jeg går ut i permisjon! Hehe. 

Etter når det var vått er en merkbar forskjell, spesielt etter det ble tørt. Så skal hun få tak i en god blåshampoo for å hemme resten av gultonene. Tror det blir kjempe fint jeg.  Er ikke akkurat proffesjonelt hahaha men men. 

Prøvde egentlig å få en litt naturlig overgang i etterveksten og hun syns selv det ble sånn. Så da sier jeg meg fornøyd. 

 

Jeg anbefaler uansett alle å dra til frisør når det kommer til hår relaterte ting! De har utdanning og kunnskap vi bare kan drømme om. Så har du muligheten så gjør det! Jeg tar kun håret mitt til Silje, som er den mest fantastiske frisøren jeg vet om!  Og som jeg kan takke for å ha ett relativt friskt og tykt hår dog det har fått nok av sine bleke/farge behandlinger opp igjennom årene. Ellers er jo det morsomt med en forandring ;) Håper alle får en fin onsdag! Så blogges vi!

 

 

-vattoy

  • Victoria
  08.06.2017 kl.10:40
  Åå love you 😘❤
  08.06.2017 kl.14:58
  Victoria: <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta