Blondt hår? (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Blondt hår?

Hei hallo! Da ble det sånn at jeg orka å skrive ett innlegg alikevel! Vi kom akkurat hjem fra Jordmor time, noe som er veldig koselig. Syns det er kjempe flott at Sean blir med meg på alt sånt, ikke bare fordi jeg er smånervøs på alt av legesenter/sykehuse/helsestasjoner etc men også fordi Jordmoren involverer han veldig mye. Stiller han spm på lik linje som meg, forteller han ting og jeg tror hun får han til å føle seg veldig godt tatt i mot som fremtidig far. Jeg syns også det gir oss som par en fin trygghet på hverandre i tiden som kommer og anbefaler alle, ihvertfall første gangs gravide og ta med seg partneren sin til Jordmor timer. Jeg tror det er viktig for mennene, kvinnene, eller hva nå enn kjønnsrolle man vil kategorisere seg i å kunne være delaktig i graviditeten så godt det lar seg gjøre. Sean syns for eksempel at det er helt fantastisk og kunne høre hjertelyden til baby, og jeg ser at det betyr veldig mye for han å kunne være med som pappa. Ellers fikk vi litt tips om å skulle kjærste oss litt før baby kommer, så tror vi skal ta alle andre par med barn + jordmor på ordet å få til en liten helge tur før lille kommer. Å pleie kjærligheten er viktig, og nyte den siste tiden med hverandre før vi blir foreldre! Gleder meg så mye til sommeren akkurat nå, føler denne sommeren blir bra!

Bilde fra før jeg ble så voldsomt brei, da var jeg bare litt brei ;]] Veldig fin lys karamell/oransj hår farge. Skjønner ikke hvorfor bildene mine snur seg?

Ekkelt shæste bilde av meg og sola mi♥ Var bare en smule promille på oss (a) ♥

 

 

Håper alle får en fantastisk dag! Så blogges vi.

 

 

 

-Vattoy
  • 02.06.2017 kl.13:04
  Så bra at han er involvert!
  02.06.2017 kl.15:55
  Thea Mariel 👑: ja det er veldig kjekt:)
  03.06.2017 kl.23:21
  Martin også setter veldig pris på å få bli med på alle timer hos jordmor, ser jo at han blir rørt når vi får høre hjertelyden osv. :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta