Antrekk 01.06.2017 (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Antrekk 01.06.2017

Nytt design og Header! Jippi! Etter å ha strevet med det forbanna header bilde, som skulle få rette proposjoner, passe inn i designet og få bilde i designet så endte det LIKEVEL.... Opp med å bli forvrengt en smule.... Men siden jeg ikke eier tålmodighet i livet, og rett og slett anser dette som midlertidig orker jeg ikke å gjøre mer med det nå. Så får jeg bare se ekstra dratt ut i det hovne gravid ansiktet mitt ♥

 

Ellers ser jeg jo ut som en flodhest fortiden... Vekta har skutt i været siden jeg ble gravid, ikke at jeg skjønner hvorfor.. .. .... Men det er visst sånn som skjer hos enkelte så da var jeg vel max uheldig. Skal prøve å komme meg litt ekstra i aktivitet fremover nå når jeg er sykemeldt så satser vi på at det hjelper! I morgen er det jordmortime og jobb så da blir det nok ikke mye bloggings på denne frøkena #Lat. Så da får dere heller anse denne som dagens (01.mai og morgendagens 02. mai) sitt innlegg.  

Idag har vi hatt et lite besøk av Cassandra ( bloggen hennes finner du her) Martin, og søte Mia mor ♥ Sist nevnte er da ''tantes'' hjerterot som har blitt såååå stor! Begynner i 1. klasse i høsten til min store sorg... Hun er jo ennå lille baby Mia♥ Neida hun er Stoooooor jente! Så flink å turne og alt mulig! Cassandra og ,Martin er alltid kjekt å ha på besøk! Cassie og Sean har kjent hverandre hele livet da de er tremeninger og vokst opp ilag, mens jeg og Cassie har vært besteveninner på 5 året nå :o Tiden flyr når man (går igjennom livets faser på godt og vondt) har det gøy. Så vi har alltid mye å snakke om! I tillegg er Martin så utrolig snill og artig, så guttene stortrives i hverandre sitt selskap! Noe jeg og Cassandra setter veldig pris på da vi tidligere ikke har kunne hatt parkvelder o.l. *kremt* .  Dessuten er det så godt å bare lemne de med hverandre så vi får litt jentetid innimellom og! #TestingTesting! Hahha må prøve å få Sean til å stille som prøve kanin litt mer. 

Nam nam ♥ Folk tror sikkert vi bare spiser Lasagne, men nei vi gjør ikke det altså.

Kjole fra HM! Mye finere irl, når den ikke ser så formløs ut ?

Litt uklart *Kremt* Sean *Kremt* 


Prøver iherdig å posere men for tiden ser jeg mer og mer ut som en formløs potetsekk.. Så det er ikke så lett.

Hadde egentlig tenkt å redigere ett kult bilde av meg selv som potetsekk. Men siden pcn min tydeligvis har mistet evnen til å LAGRE BILDER WTF PC. Så ble det dette gamle bilde fra mine dager som potet. 
 

Idag fant jeg foresten igjen Minnekortet i samme slengen! Så blogg Gudene hinter tydeligvis til at jeg må get my shit together. Så nå blir det bedre bilder fremover og mer interessange innlegg! Må bare få litt rutiner på det her. Jeg er veldig dårlig på å sitte i ro, og når jeg først begynner med en ting begynner jeg med 14 så plutselig er dagen gått, og alle kjøkkenskapene er sortert uten grunn. Tada#ADHD.  Skal bruke litt av fritiden min fremover på å lære meg kameraet mitt på nytt, er mye avansert man kan gjøre med ett så flott kamera, og da syns jeg det er lite vits å kun bruke det på auto.. Føler poenget med ett speilrefleks kanskje forsvinner litt om man ikke utnytter alle godene med det! Enn så lenge får desse semi pro bildene Sean tok, og jeg til å teste noe lys greier duge! Ha en fin natt/Dag/morgen/kveld/formiddag etc når du enn måtte lese dette, så blogges vi ! Vurderer sterkt å begynne å ta med speil ut når jeg skal bli tatt bilde av. For jeg mangler evnen til å posere. Kan ikke basere en blogg på selfies liksom :/ Selv om det ikke ser helt sånn ut.... så er der en liten babykul der altså jeg lover ! ♥ Det er ikke bare flesk (bare nesten) ♥

 

 

-Vattoy

  • 03.06.2017 kl.23:38
  Hahaha, poteten altså. x)

  Du va kjempe fin som alltid. :*  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta