Innkjøp og smarte lifehack triks! (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Innkjøp og smarte lifehack triks!

Hallo all i hopa! Nå er vi akkurat hjemme igjen etter en liten kjøretur. Det regner vevkjerringer ute så Sean er hjemme fra jobb idag (får ikke malt stort mye hus i dette været) Jeg har fri ikveld så da skal vi kose oss med god mat, film og stellebord fiksing! Jeg har store planer om at sean skal være med å sette det opp i dag til tross for at han ikke gidder. 

oi vips så var klokka 00.00... Som de fleste vet har jeg adhd, og det merkes godt idag. Jeg begynte nemlig dette innlegget klokka 14. idag. hahaha. Så endte jeg opp med å vaske bad, vaske to maskiner med klær/ henge opp + legge i hop. Hadde jeg fått henta den hersens tørketrommelen hadde jeg sikkert vaska flere maskiner. Men har bare 2 hengere så det er vel tørka om 2 dager.... Så fikk jeg for meg at jeg skulle lage til utafor leiligheta på den 2x3 meter breie gangen vår med trapp hahah. For å deretter sortere kjøkkenskapa, legge i sammen masse poser, ta oppvasken, skifte på senga etc etc. For hver gang jeg så noe jeg måtte gjør ble jeg distrahert og begynte med en ny ting. Ikke at det var så rotete/ skittent hos oss akkurat, men jeg har litt støv på hjerna for tiden. Når jeg får sånne energi utbrudd ut av det blå er det bare å utnytte de tenker jeg! Meeeen så satt jeg meg endelig ned idag da, etter å ha laga middag/kvelds, og nå klarer jeg så vidt å røyse meg opp igjen! Joho, takk skal du ha bekken for at du begynner å lage ting vanskelig for meg! Er helt ødelagt i ryggen, nedover beinet og en eller annen plass i mellom. Bekkenet(?) Hahha min anatomi kunnskap er helt på jorde så ikke ta alle orda jeg sier for god fisk. 

Tro det eller ei men vi begynte faktisk også på stellebordet idag! Igjen som alt annet i livet så gikk det ikke helt knirke fritt.. for når vi kom til del 17 elns på bruksanvisningen var ene plata helt rart? Muligens produksjonsfeil, så Sean orka ikke å styre mer med det! Han har lovet å fikse opp i det snart, og som det typiske mannfolket han er blir det nok en gang i august tenker jeg ;) (visst noen lurer så overdriver jeg på spøk heh heh ) Men nå skal jeg legge meg, opp tidlig i morgen for å ta sånn glukose prøve så blir det jobb! Håper alle har hatt en produktiv eller chill tirsdag! 

Siden en selfie er obligatorisk, og alle bildene mine (til tross for en good makeup dag) ble helt potet så måtte jeg pynte det litt ;)Handla på HM ! Er mye fint til baby der! Siden vi er så bortskjemte kjøpte jeg meg selv 2 kjoler jeg kan være tjukk i, i sommer siden alt måtte pakkes bort :( Og Sean fikk tidlig bursdagsgave div treningsklær så han kan work out and feel fresh!  + 2 ansiktsmasker så han føler seg ansiktsfresh ;] Leita frem alle posene :D 

Og her tok de plutselig mye mindre plass! Fremgangs måte kan jeg ordne om noen er interessert hahah!

Se så lite plass de tar!


Sean HATER IKEA akkurat nå haha!

Her er min kos ikveld ♥ Har super dilla på dette vannet! In loveee! 

 

 

PS.! Jeg fant foresten laderen til kameraet mitt på min søken for ett mer organisert hjem! :D Så nå mangler jeg bare minnebrikke! ( den og har visst forduftet på mystisk vis)

Nååååå MÅ jeg komme meg i seng ! God natt, så blogges vi !

 

 

- Vattoy • 05.06.2017 kl.00:15
  IKEA e faktisk nokke dritt! Så enkelt men likevel så vanskelig, haha. :P  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta