Gravid uke 25 (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Gravid uke 25

Da er jeg offisielt 25+0 uker på vei. I følge PregLife appen er jeg :

61,8% på vei. 
I graviditetsuke 26.
I kalender mnd 6 (!!) 
Graviditetsmnd 7 ( for de som ikke visste det er det 10 graviditetsmnd siden man teller med 2 før eggløsning og de 2 ukene etter el man må vente før man faktisk blir gravid. )
Er fortsatt i 2 trimester, men nærmer seg slutten hoi.
Og jeg har 108!!! Dager igjen... Av 283. Shitt pommes frittes tiden flyger!

Om barnet:

I begynnelsen av denne uken er fosteret 23 uker gammelt. Øyevipper dukker opp denne uken, og øynene vil snart kunne åpnes og lukkes! Hjernen vokser fremdeles fort, og fosteret er en velpro­porsjonert minibaby. Fosteret begynner også å få lengre hår på hodet.

Barn som fødes for tidlig, har så stor sjanse for å klare seg hvis de blir født nå, at alle hjelpemidler tas i bruk for å hjelpe dem. Sjansen øker imidlertid for hver ekstra dag barnet får bli i livmoren.

Til foreldrene:

 

25 uker gravid
25 uker gravid

Nå er det normalt å kjenne at barnet beveger seg eller sparker hver eneste dag. Det er det beste beviset på at barnet ditt har det bra! Det søker kontakt med deg, og du er i ferd med å knytte bånd til det. Du (og de rundt deg) har kanskje lagt merke til at hendene dine ofte lander på magen, og stryker kjærlig over den. Det er en fin måte å kose med babyen i magen, så inviter gjerne kjæresten din til å gjøre det samme. På denne måten får dere alle tre god og viktig nærhet både som familie og som par.

 

Visste du at ditt hverdagsstress over tid kan uroe barnet? Lytt til kroppens signaler, og ta en hvil når det trengs. Trekk pusten dypt, og senk skuldrene. Prøv å slippe tankene litt fritt og drømme deg vekk iblant.

Kynnere er livmorsammentrekninger. Alle har dem, men det er individuelt hvor mye du merker til dem. Det er viktig å vite forskjellen på kynnere og rier.

 

Dette står om uke 25 på Babyverden.no! 

Mine følelser angående uke 25:

Nå er vi kommet ett godt stykke på veien :o  Jeg merker at jeg føler jeg begynner å få dårlig tid, Babyutstyr må handles, noe med bil må fikses, og det er rett og slett en del ennå å få på plass til lille melder sin ankomst i september. Mai er snart over (WHAT THE FUCK ') Og september er bare 3 knappe mnd unna. Selv vil jeg ha alt klart i august senest.. Og helst mest mulig i juli, da man vet aldri om lille bestemmer seg for å dukke tidlig opp. Enkelte ting kan man selvsagt kjøpe etter ungen er ute, men jeg vil helst kunne bruke første ukene på å bli kjent med morsrollen, baby og slappe av. Ikke springe rundt på shopping, forøvrig er det begrenset utvalg i gjøvik så det gjør hele saken mucho vanskeligere. Jeg har endelig begynt å se lille på utsiden så smått, untatt de siste dagene da han har vært musestille, ikke en gang leika boksebag med blæra mi. Han lå med rumpa ned og hode oppe i går, har mine mistanker om at han makker og ligger mye med rygg ut mot magen, da magen ofte bare forsvinner, og jeg kjenner sparkene langt nede. Formen min er enda ganske så som så og har ikke endret seg noe særlig siste ukene, eneste er at jeg merker kroppens energireserver begynner å gå tomme. Det begynner å bli tungt å bøye seg ned, og ikke minst løfte ting opp igjen. Hodet er surrete, og blir igrunn verre med ukene. Skjønner ikke åssen jeg skal overleve ammetåken.. :P Ellers har vi det ganske bra alle 3, fikk en stukk i oss i går. Men dagene går jo som vanlig for ett par som venter barn. ♥ Sean er vel hakket mer laid back enn meg, og har ikke så fryktelig dårlig tid som meg. Han lider nemlig ikke av syndromet '' det skulle helst vært gjort i går. ''  Så tiden springer, samtidig snegler seg avgårde mot september, og vi er vel mer eller mindre begynt å bli mentalt forberedt på hva som faktisk venter.Her er ett bilde av den sykt coole kjæresten min, fra en dag vi hadde 0 bekymringer og kun flira oss ihjel. Ahh the good ol days. (det var ifjor)Og her er oss, også i fjord, han fikk en liten bekymring når vi snakket om fisk til middag.

 

-Vattoy • 05.06.2017 kl.00:18
  Gleda me sånn til å se dokke to som foreldre! Ikke minst Sean. :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  vattoy

  Heiia, denne bloggen skal handle om min hverdag og ting som faller meg inn!<3 Håper du finner noe du liker -Vattoy BTW:Bilder jeg legger ut har jeg tatt/redigert selv, med mindre jeg sier noe annet!

  vattoy bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta