Placebo feilet (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Placebo feilet

God aften mine lesere. Er syk på dag 2/3 (?) og føler meg verre.. hahah. Jippi. Har fått tidenes forkjølelse, kjennes ut som jeg skjærer opp lungene/halsen når jeg hoster, stemmen min høres tatt rett ut fra en country sang ut og jeg er tett i alle luftveier. Har heldigvis mindre skallbank og feber idag, så skal prøve å klare meg uten paracet. Jeg fikk en Placebo ide om å sminke meg for å føle meg frisk og bedre, i og med jeg har 4 kvelder med jobb foran meg var målet å bli frisk asap. Det hjalp Ikke. 

Så nå sitter jeg her, kvalm, svimmel, tett, vondt over alt MEN sminka. Hva føler jeg angående det? Jo, at jeg kasta bort masse sminke for ingenting. Thanks for nothing placebo you bitch. Ble av en eller annen grunn suuuuuper kvalm og svimmel når jeg sto og sminka meg, noe som har skjedd flere ganger siden jeg ble gravid, har egentlig ikke plaga meg noe, men burde kanskje finne ut hvorfor just in case? Naboene driver å graver utenfor vinduet mitt nå, så jeg ble akkurat veldig glad for at jeg tok på meg en genser rett før de kom. Lov med litt flaks? 

Hvorfor snur bildene seg som ikke er sånn'? Dette kommer til å irritere meg lenge. I går kveld trosset jeg min slitne kropp, å ryddet sofaen (putene blir helt hulter til bulter når vi bruker den) Tente lys og tenkte å lage litt kos til Sean kom hjem etter 14!!! timer borte på jobb.... Tro jeg kjeda meg mye hjemme og syk i går da. Han kom hjem, og slukna på senga med en gang. Så så mye for den kosen. Fikk vertfall kosa meg jeg da noen timer. med lys og Bones på skjermen.

Her er ett bilete av eit sminka eksemplar av Homo Sapiens. Denne Homo Sapiens har forkjølelse, UVI og graviditet, slikt medfører ofte blant denne arten ett hovent ansikt, poser under øynene og falske smil. Anbefaler alle og holde seg unna syke Homo Sapiens da de kan være utagerende, ekle og smittsomme. 

 

Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting og late som om dagen her ikke blir kastet bort til sykdom når det er 1000 andre ting jeg heller ville gjort. Håper alle får en frisk og god dag!

 

 

-Vattoy

  • 25.05.2017 kl.17:15
  masse god bedring <3
  25.05.2017 kl.17:44
  Thea Mariel: tusen takk <3
  25.05.2017 kl.20:05
  Haha, stakkar. x) Skjønner han slukna fort da etter så mange timer med jobb!

  Masse god bedring. <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta