Søndags kos! (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Søndags kos!

God kveld alle sammen, eller god natt? Nå har vi akkurat sett ferdig filmen Kidnap med Halle Berry. Utrolig spennende film, anbefales og se om du ikke har noe annet å se :)  Samboer er tidenes film nørd, så her går det i alle mulige sjangerer til alle tider. Jeg er ikke så mye ett film menneske selv, men elsker serier. Så når vi har sett vertfall en film så er det over på Bates Motel eller Nashville. Bates Motell syns jeg er litt ekkel, og Nashville er utroooolig dramatisk. Selv er jeg mer en komedie type men lar Sean bare styre det meste som går på tv. Siden jeg ikke er så kresen som han hahah. Jeg hadde vel egentlig planer om å blogge før klokka midt på natta idag, men så kosa vi oss så utrolig mye! Jeg har fått vaska og rydda litt, skal begynne på ny og lang jobb uke nå så da er det godt at det er litt stand i heimen. Sov dessuten noen timer på dagen.. så fort jeg setter meg ned blir jeg trøtt og gåen. Jeg har egentlig vært sånn hele livet at jeg har  masse energi når jeg holder på, og står på til jeg er ferdig. Så fort jeg ''setter meg ned'' eller har noe som helst fritid er jeg helt død. Før fikk jeg ofte feber og lå syk når jeg hadde fri. Så var det full rulle igjen når jeg var på skole o.l. Nå er jo det sånn at jeg er gravid så det krever nok en del av energien min, og det merkes veldig på enkelte dager når jeg ikke gjør noe. For da er det som jeg lader opp. Føler dessverre at jeg alltid har 1000 ting som skulle blitt gjort, men det må passe for både den ene og det andre, og veldig mange har god tid. Jeg derimot skulle helst sett at alt skjedde 2 dager før jeg fikk ideen om å gjør det. 

Har dere noen gang den trangen til å gjør noe? Det klør i fingrene etter å komme i gang. Men så er det ikke så mye man må gjøre, og energinivået i kroppen sier plis la meg hvile? Sånn har jeg det vertfall nå, er kanskje rastløsheten som følger med ADHD? Who knows. 

Nei nå skriver jeg bare masse random tull, poenget var : 

Idag har vi kosa oss, slappa av, spist god mat og dessert. En skikkelig deilig søndag rett og slett! Ønsker alle en fin uke som starter straks, og håper på sol og varme for alle!Mandag i morgen, å da blir det mindre kos og mer jobb. Håper alle har hatt en kjempe flott helg!

 

 

-Vattoy

   • 22.05.2017 kl.10:15
    Steik, den maten så god ut. :(    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta