Brudekjoler og Pizza (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Brudekjoler og Pizza

Idag har Victoria, Cassandra og jeg vært på utflukt til Hamar joho! Uheldigvis så var butikken vi skulle på i ferd med å stenge!!!.... når vi kom dit. Victoria hadde allerede prøvd å ringt de 2 ganger, og sjekka klokkeslettet på nettet for sikkerhets skyld. Når vi kommer dit sier ho '' åja, men det står klokka 17.00 på nettet''

''Ja,vi vet det men det er feil'' sier butikk dama da, som om ho har fått hørt det 23904 ganger. Så min første tanke var ''hvorfor har dere ikke endra det da?'' meeeen det får de styre som de vil, om de vil at kunder skal bli missinformert og ikke ha mulighet til å ringe. Vi fikk heldigvis komme inn å kikke litt på brudekjolene, og frøkna har begynt å få noen ideer. Vi tenkte å dra på en prøve time snart, så hun får prøvd seg litt ut. ♥  Håper jeg og får sjangsen til å gifte meg en dag med mannen jeg elsker. Ekteskap og alt det der, men kjæregud for noen kjoler ♥.♥  Siden de stengte.. kremt.kremt.. så dro vi videre på La Perla på Storhamar, de har kjempe god mat, flott stab og gode priser! ;) Fine Victoria !Etterpå ble det jenteprat med Victoria, og til slutt dro vi hjem, ganske tidlig idag. Sean er syk, og jeg er egentlig ganske gåen for tiden. Så var godt å slappe av litt hjemme ikveld. ♥ Koser meg alltid så utrolig mye med de jentene! Cassandra har jo vært besteveninna mi siden 2012 og det føles ut som jeg har kjent Victoria ganske lenge og nå. Er veldig godt å være litt sosial her, nesten alle veninnene mine bor langt unna, og jeg savner dem utrolig mye. Heldigvis har jeg da 2 flotte jenter her som jeg kan også være med ♥ Er utrolig takknemlig og glad i alle mine veninner, selv om jeg ikke sier det nok håper jeg de vet hvor mye de betyr for meg, når man først er inne i min ''indre sirkel'' så er man regna som familie for meg. Hver og en av de er like flotte, vakre, snille, smarte og fantastiske på hver sine egne måter! Kunne nok skrevet 32903 sider i en bok om alle de fantastiske menneskene i livet mitt. Men det skal jeg ikke, ihvertfall ikke nå, nå skal jeg spise mat og kose meg med den sære serien Bates Motel!

 

(PS jeg aner ikke hvorfor noen av bildene er snudd... har prøvd og rotert de på pcn, men de snur seg på bloggen likevel. Så da får det bare bli sånn, orker ikke å leke teknoguru idag)

 

 

-Vattoy • 21.05.2017 kl.22:23
  Var kjempe koselig likevel da. <3
  21.05.2017 kl.23:01
  lysgard: ja det var det!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta