Antrekk 18.05.2017 Herre og Dame (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Antrekk 18.05.2017 Herre og Dame

Fy søren idag er jeg i orker ikke gidder ikke humør. Så sminke og klær ble der etter. Det som er enda verre er at kroppen min er visst i samme humøret, for jeg ser ut som en oppblåst fisk.


Det er fortsatt mye regnvær ute og bilen min som er oppvokst på sunnmøre, der det er oppholdsvær 3 dager i året, tåler visst plutselig ikke fukt. 3 dagen på rad vi har måtta ringt svigerfar. Stakkars han får jo aldri fred fra oss med den dumme bilen.  Her er i allefall dagens antrekk!

Siden mine bilder ble så totalt mislykka. Så deler jeg av kjæresten som ikke ville være med men han er jo så vakker!

Han er iført en singlet fra HM En jakke fra Henry Choice est.1989, NY caps fra G-sport , Joggebukse (sweatpants)  fra Sweatpants 1982.

 Sko i fra rebook. Meget lekker gjenomførbarhet av en god gammeldags slaske dag ♥♥

Jeg har på meg Cubus genser, både den rosa og den hvite. Med HM mama bukse. Rebook sko her og fordi vi er søte å  matcher.... .. .. .

Tok dessuten av meg capsen og satt håret i en høy hestehale. Idag så ansiktet trill rundt ut med caps, og jeg bare orker ikke. Sa til sean '' jeg kler jo egentlig ikke caps :( , jeg som ville være kul ''   

Da fikk jeg tilbake som svar '' du er jo ikke kul, du er nørd''   Sagt med ekte kjærlighet skjønner dere. Så med andre ord, tror jeg gir meg på hele caps prosjektet og holder meg på den nørde sti♥  Nå skal vi kose oss med livet idag så blogges vi!

 

 

-Vattoy • Marielle
  18.05.2017 kl.18:33
  Petunia is going down..
  18.05.2017 kl.18:46
  Marielle: Ja ho er iferd med å gi seg da ! :(
  22.05.2017 kl.10:57
  Haha, så for me fjeset ditt på fisken. XD  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta