guilty pleasures (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

guilty pleasures

For at lesere skal kunne bli litt mer kjent med hvem jeg er så tenkte jeg og skrive om mine guilty pleasures. For de som er ukjent med det betyr altså guilty pleasures : 

  • ''et samfunnsfenomen som betyr at en liker noe selv om man samtidig føler seg skyldig for det.''

 

Guilty Pleasure Tv serie: 
Det har jeg faktisk to av! Jeg ELSKER Little Miss America og tv serier som ligner. Missekåringer for barn er noe av det beste jeg kan se på tv. Jeg er helt fascinert over pengene på de folka som de bruker på spraytan, løsvipper,negler,tannbleking og egentlig alt dritet jeg bruker penger på. Som de da putter på 4-7 åringer ! Jeg ler meg skakk over trailer trash foreldre som lever ut drømmen på barna sine og rett og slett putter de i situasjoner som ofte fører til at de blir fullstendig dritunger. Heldigvis er det alltid ei og anna familie med litt mer normale foreldre, som har meldt på barnet fordi de vil og ikke hiver på samme lasse med sminke osv. Dog de vinner aldri da. Helst dem med 2 meter høyt hår og falske tenner som vinner. Det er guilty pleasure for meg fordi jeg elsker det, samtidig som jeg skammer meg over samfunnet idag, og at jeg selv bidrar til det fokuset ... Jeg kunne nok skrevet ett helt innlegg om det, men jeg får spare det til en annen gang ;) 

Herregud jeg dåner for noen kjoler ♥.♥


 

Så nr 2 er SuperNanny!! Herregud jeg gir opp av så mange foreldre som ikke har PEILING ikke i det hele tatt hvordan de skal oppdra ett annet menneske. Det er så flaut at det går ikke an, stakkars deg.. som ikke klarer å lære barnet ditt folkeskikk. Sorry not sorry men barn trenger grenser for å ha det bra...

Ho her er så søt.

 

Guilty Pleasure Film: 
Det må være Charlie og sjokolade fabrikken! Helt 100% Problemet er at jeg vet ikke om jeg liker den best pga bra skuespiller prestasjoner, godt manus, sykt bra musikk (som jeg kan... ) eller rett og slett alt det deilige godteriet jeg kan fantasere og drømme om en uke etter å ha sett det. Sukk. Da mener jeg selvsagt Jhonny Depp versjonen da jeg er for ung? Eller aldri bare fikk med meg den første.


Dette er faktisk drømme hagen da. 

 

Guilty Pleasure Musikk:
Jeg digger danseband! Spesielt har jeg en forkjærlighet for vassendgutene for de kommer nemlig svært nært hjemme ifra! Dessuten en av de beste konsertene jeg har vært på ahhaha! Jeg er også veldig glad i svensk danseband og etter jeg ble sammen med soulmaten min så får jeg mer og mer slik musikk i livet. En av favorittene for øyeblikket er '' som nåla i en høystakk'' av Becca.   

Guilty Pleasure Artist:
Denne her kunne egentlig vært en veldig lang liste.. Men jeg skal ta å skrive kun om hvem som er på førsteplass. Nicki Minaj mine damer og herrer. Herregud som jeg digger og hater denne dama på samme tid. Syns ho er dritkul og dritteit. For øyeblikket er det No frauds ft drake og Lil Wayne som fenger meg mest. Det skal jeg være Ærlig og si at det er jeg flau over hahah.  

Utrolig nok er jeg ikke fan av noen av desse artistene... Men den nye sangen deres nei den skal jeg høre på.

 

Guilty Pleasure blad;
Det er faktisk Se og Hør.... Nok sagt.

 

Guilty Pleasure Uvaner:
Jeg snuste før jeg ble gravid, og noen ganger savner jeg det ennå. Jeg har ikke kjent abstinenser og kunne gå lang tid mellom hver gang. Det var dog en absolutt Guilty Pleasure. Drikker også altfor mye brus, men kjæregud ett glass iskald cola å jesus! Jeg banner noe så innmari mye at det er flaut, også er det så utrolig flaut og. Det er ikke noe jeg forbinder med ett godt ordforråd, og har vel hele livet hørt fra min mor at sånn sier man ikke, med mindre man har dårlig vokabular og ikke kan flere ord. Dessverre til tross for mitt vel utviklet språk har jeg en forkjærlighet for stygge ord og uttrykk. ,Meg for øyeblikket... 

 

 

Det var noen av mine Guilty Pleasures! Om dere er interessert i flere lignende innlegg, eller lurer på noe om meg legg gjerne igjen ett spm i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan ! ♥ 

 

 

-Vattoy


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta