Graviditet er ingen sykdom! (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Graviditet er ingen sykdom!

''Graviditet er ingen sykdom'' Dere har ikke anelse hvor mange ganger jeg har hørt, eller lest akkurat det der. Nei det er ingen sykdom, og det er det vel aldri noen som har påstått heller. Men jammen kan det være utrolig fysisk og for en del nok psykisk krevende. Kroppen endrer seg, den blir tyngre ganske fort og den har så mange mulige plager som oppstår pga graviditeten hos de fleste. Jeg er en av de heldige med mindre plager, men jeg har også mine ting. Akkurat nå er det utrolig slitsomt å gå på jobb. Jeg står mye rett opp og ned i vente av kunder, springer som en gal for å rekke å aktivere bensinpumpa om jeg står unna, og det må i det hele tatt gå ganske fort når jeg lager mat og ordner opp for kundene. Magen begynner å bli stor og i veien. Jeg har fått en tendens til å gå på ting, så når jeg kommer hjem har jeg fått minst 2 nye blåkuler. (Nå er det litt fordi jeg er klønete og, men den ekstra vekta hjelper ikke) Ryggen min holder på å ta livet av seg selv tror jeg, og i mine hurra mi tid på jobb har jeg ikke tid til å drive med squats. Fremover skal jeg jobbe utrolig mye, og kan ikke si jeg gleder meg alvorlig mye da jeg allerede begynner å bli veldig sliten og gåen i kroppen. Men sånn er det med jobb, og da må man bare stå på. Så får jeg heller håpe at ryggplagene gir seg og at jeg ikke blir verre fremover! Alt håp oppe og godt humør på !

 


På alle desse punktene har jeg faktisk vondt. Og jeg er bare 5-6 mnd på vei... 

iTS ALL LIEEEES... Neida, jeg syns selv graviditete jenter er kjempe flotte! Bare ikke meg selv.

Dessuten har jeg fått ett snev av pregnancy brains nå og merker fokuset forlater hodet fort. Jeg har allerede ADHD og sliter med konsentrasjonen min, og akkurat nå får jeg veldig vondt i hode av og konsentrere meg skikkelig. Noe som merkes når man må huske 1000 forskjellige ønsker med pølsene,burger etc til folk. 

 

Nå skal jeg få i meg noe mat før jeg gjør meg klar til første kveld av mange på jobb fremover, så skal jeg gråte en skvett for alt husarbeidet jeg kommer til å være for sliten til å gjøre fremover. :P

 

 

-Vattoy


 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta