Bathroom details 09.05.2017 (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Bathroom details 09.05.2017

Hallo! Akkurat nå sitter jeg og gubbenmin på hver sin side av sofaen og nyter tilværelsen. Selv om jeg er drit lei hele leiligheta og alt jeg har i den haha. Lyst og omøblere og skifte ut alt pynt.. Men det er dyrt og egentlig unødvendig da jeg blir like fort lei det og. Så planen er og gjøre noen endringer i morra pakke vekk og ta frem litt pynt, skifte ut lysene og neste uke skal jeg kjøpe noen nye pynteputetrekk som er litt mer sommerslige. De jeg har nå er så mørke og dystre spør du meg.I need something new! Freshed og rosa kanskje. Vi får se hva det blir til, skal også drasse med meg malin og handle stellebord til guttungen på ikea så det er ute av verden. +++ Kjøpe tørketrommel JOHO! ENDELIG. Skal aldri henge opp en sokk igjen. 

 

Siden badet for øyeblikket er eneste rommet jeg er 100% fornøyd med nå. Så tenkte jeg og dele bilder av det. Når jeg får fiksa opp resten sånn jeg vil ha det kan dere få se det og. 

Vi har litt lite skapplass så har toalettveskene under vasken haha. Veldig glad i Lene Bjerre settet mitt, og donissen vår som er fremme hele året. 

Den skittentøyskurven har åpenbart fått litt juling men fungerer til hva den skal. Om dere legger merke til detaljer så har jeg ikke rydda dusjen ennå, mest fordi etter sean er dusja ser den sånn ut igjen med en gang alikevel. Så hva er vitsen. (Altså jeg vasker og rydder dusjen jevnlig men orka ikke stille opp flaskene for ett bilde når de detter rett ned igjen om noen timer) Latskapen lenge leve ♥ 

På badet mitt går det mye i blått, grå og sølv.  Lys-mørkeblå er fargene. Og div grå/sølv toner syns jeg gir det en liten eleganse over det. Vi fikk også matchende navne håndkle av sean sin bestemor til jul i år, med kjempe fin blå skrift. (Selv om navnene var stavet feil) Syns selv at badet står i god stil til seg selv så da må jeg bare få gjort noe med resten av leiligheta som for øyeblikket ser litt halvveis ut.

 

Håper alle får en fin tirsdagskveld så blogges vi.

 

 

-Vattoy
  • 10.05.2017 kl.07:10
  Var fint da. :D

  Haha, har du nissen fremme heile året eller har du bare glemt den? :P
  10.05.2017 kl.13:55
  lysgard: Nei han kom opp i jula så dro han liksom aldri. Vart så glad i lille donissen. Er ikke en julenissen men en donisse hhahahha. Må jo ha noen små gleder i hver dagen :*
  10.05.2017 kl.13:56
  Haha, jaja.^^ <3
  10.05.2017 kl.14:14
  lysgard: :* <3 suss og klem  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta