Pakke i posten! (vattoy)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Pakke i posten!

Da har vi akkurat kommet hjem, fra en litt lengre butikk tur en planlagt. Jeg hadde visst glemt lommeboka mi på jobb så da mista vi omtrent en time av livene våres på å kjøre og hente den. Yay Nathalie good job. Der etter var det til neste butikk da vi handlet på kiwi idag, men henta pakke på Extra. Bare for å bruke enda lenger tid på å ikke være hjemme. Så dro vi innom CC senteret på Gjøvik (kjøpesenter) Kikka på div 17 mai pynt på nille, kjæregud hvor jeg savner 17. mai. Har ikke feiret på 3 år pga jobb, og gjett hvem som skal jobbe i år igjen! Har så lyst å ha en skikkelig fest med venner og iskald øl. Men akk ve, jobb og vel graviditet stå i veien for det hahah. Neste år skal vi feire med en liten baby det blir sikkert morro. Lurer på om alkoholfri øl er godt? Nå snakker (skriver) jeg meg bort her. Vi var også innom Plantasjen og vurderer å kjøpe oss noen solsenger, er jo så deilig med sol fremover! 

 

Pakkene jeg hentet idag var kjøpt på Babybanden . De hadde mye på salg nylig, og når jeg sjekka isted var det ennå salg ! Så da er det bare å slå til.
Stellevesken vi kjøpte heter Ryco Stelleveske Bella Puff, og den finner du HER for øyeblikket for 349-, Orginalpris 499-, Så da sparer du 150-, om det er denne som passer for deg.  I utgangspunktet hadde vi ikke tenkt så nøye på stellevesker, og jeg bestilte denne først og fremst pga tilbud, og for den virket som den har alt man trenger. Dessuten så den manne og kvinnevennlig ut,om jeg kan være så lite upolitisk korrekt å kalle det det. 

 


Første inntrykk: Denne var shiny?! Av en eller annen grunn så så jeg for meg en matt overflate på bildene til Babybanden, men det var det ikke. Stoffet var veldig skinnende og ikke overraskende puffy.  Til tross for det var designet veldig pent og elegant syns jeg. Man ser godt at det er en stelleveske (på en god måte ) Og jeg syns mannfolket mitt uten problemer kan bruke den. Dessuten er vel en god og myk stelleveske ganske ideelt når man har med små barn og gjøre. Og den glatte overflaten vil være lett og vaske over med en fuktig klut! Ett absolutt pluss. Masse ekstra lommer over alt til både det ene og det andre. Zip Lock pose til søppel sånn jeg forsto det, bleier og eller wipes om det ikke er søppel i nærmeste område.

En liten to go stellematte, sikkert greit å ha. 

Selen på veska (hva kaller man det?)  var enkel og justere og en god behagelig bredde både i forhold til skuldre og vogn. 

Den har også en ''Aluminiums'' Lomme som holder på varme/kulde. Og denne boksa da som min kjære ikke lar meg pakke opp ennå... Da han mener det ikke er nødvendig ennå, og vel det har han rett i baby kommer ikke før september. Og vi har mye annet å gjøre klart i leiligheten før vi skal begynne å gjøre klart den delen av soverommet. Lat som jeg er orka jeg ikke snu bilde av pakken. Men legger ved ett bilde fra Nettsiden deres.  

Titaniumbaby Bedside CO-sleeper lys grå. Finner du her-> * https://www.babybanden.no/products/titaniumbaby-cosleeper2* (Link tingen funket plutselig ikke)
Vi kjøpte den for 899-, Den er for øyeblikket for 1.099-, og orginalpris er 1699-, så er fortsatt ett kjempegodt tilbud om du er ute etter en fin, enkel og rimelig Bedside Crib (har ennå ikke testet den så kan ikke direkte anbefale den, men jeg forhørte meg på div babygrupper og fikk høre kun positiv omtale)

 

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med handelen, og leveringsstiden var eksemplarisk, tok 2 dager fra pakking til den kom frem. Gleder meg til å handle mer babyutsyr fremover, er så utrolig deilig å ha begynt på innkjøpene. Nå blir det middag og klesvask!

 

 

 

-Vattoy • 05.05.2017 kl.16:54
  Stelleveska var kjempe fin. :D
  05.05.2017 kl.18:38
  takk <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta